Etiquetes

29/10/13

A l'assalt del fortí | Huracán CF - CE l'Hospitalet (dimecres, 19:30 hores)

Fa 9 dies a Torrellano, l'Hospi començava a enlairar-se. Ho feia a toca de l'aeroport de l'Altet (Alacant-Elx) i davant d'un Ilicitano d'alta volada. Segon classificat i assecat en el capítol ofensiu. Dimecres, el vol riberenc prosseguia el seu trajecte i es carregava el líder, el Villarreal B. L'equip que fa un temps duia la publicitat de l'Aeroport de Castelló va veure passar el partit d'un còmode 0-2 a un complicat d'explicar 3-2. Més potència i benzina emocional per a un vol complicat, amb turbulències. Demà, la CV-37 separarà l'escenari de l'Huracán-Hospi de l'Aeroport de Manises. L'Hospi buscarà continuar agafant embranzida per assolir l'alçada que molts esperàvem a l'inici del curs, però al davant hi haurà un Boeing dels grossos, un avió que va veure frenada la seva dinàmica creixent amb una derrota 'estranya' a Sant Andreu i que tindrà fam de victòria. En joc, profanar un fortí que ningú, en Lliga ni playoff, ha pogut conquistar en mes d'un any i mig de partits de futbol. Ens farem anar bé la dita; i si a la 34a va la vençuda?

L'Huracán
Des de la seva creació/aparició l'any 2011, cap equip ha estat capaç de derrotar l'Huracán a casa i a domicili. L'Hospi tindrà demà l'oportunitat de ser el primer conjunt en fer-ho realitat però l'empresa serà terriblement complicada. En gran part, per un equip que respira futbol i experiència per tots costats, començant per una banqueta que ocupa l'històric Iñaki Alonso (Lemona, Real Unión, Murcia) i continuant per l'equip que ha armat l'exriberenc José Ignacio Hernández. Dissabte a Sant Andreu, l'edat mitjana de l'onze inicial era de 30 anys i 28 dies, gairebé 10 anys més veterana que la del líder, el Villarreal B. Rivals antagònics pel que fa a l'experiència i també a l'estil: el joc aeri segueix sent un dels pilars sobre el qual s'edifica el poder d'Huracán.

Parlem de Tomás Ruso i d'Amarilla, centrals de referència a l'eix de la defensa valenciana. Però els Pablo Vidal, Javi Navarro, Morgado, Fali, Cubillas o San Julián també suposen alternatives de garanties a l'hora de culminar les accions de pissarra del quadre huracà. Un conjunt, Huracán, que després d'una pretemporada i d'un inici de campionat amb més ombres que brillantor, sembla haver agafat embranzida tot i la polèmica derrota, in extremis, dissabte a Sant Andreu. Fins a 9 jugadors es reparteixen els 15 gols que han marcat enguany els d'Iñaki Alonso a la Lliga, amb Roberto Amarilla i Javi Navarro com a màxims golejadors amb 3 gols per barba. Al darrere, Paco ha encaixat 9 gols, només 1 a Manises. Amb tot, dos terços d'aquestes dianes han arribat al darrer quart d'hora de cada part (tres i tres).

En un partit de constant tensió on serà important mantenir la calma, l'ordre i el cap fred en tot moment, sobretot per un equip com Huracán a qui li costa crear joc amb el rival ben endreçat. Per demà, i a l'espera del que digui Competició, Iñaki Alonso no podrà comptar amb el lateral Alexis, expulsat dissabte a Sant Andreu. Per contra, el tècnic guipuscoà sí que podrà comptar amb Carlos Pomares, que precisament dissabte era baixa per sanció. També serà baixa el defensa Víctor Gomis, lesionat, i probablement tampoc sigui de partida el porter suplent Vicent Company, fet que farà entrar de nou a la llista el jove porter Luís Sempere.

L'Hospi
Sense temps de massa més, l'Hospi ha fet aquest dimarts l'última sessió prèvia per preparar el partit d'Huracán. Rival complicat i terreny de joc més difícil encara per les seves dimensions. L'estil del rival, amb un pes específic brutal pel que fa a les accions d'estratègia / pilota aturada, obligarà els de Kiko Ramírez a mantenir els cinc sentits (i algun d'adicional) durant els 90 minuts i escaig que duri el partit. Fa poc més d'una setmana, però, l'Hospitalet ja va demostrar a Torrellano que sap ser solidari i estar concentrat al darrere. Adaptació al mitjà i al rival, a les condicions del partit i, en definitiva, a una categoria 'puta' com és la Segona Divisió B.

Kiko Ramírez seguirà sense poder comptar amb el concurs ni d'Iván Hammouch ni de Dani Provencio, que continuen recuperant-se de les seves lesions respectives. En aquest aspecte, Ramírez tindrà el dubte de Pau Senent, que va lesionar-se diumenge contra el Villarreal B i va haver d'abandonar el terreny de joc només 13 minuts després d'haver-hi ingressat. Per contra, el tècnic riberenc podrà comptar amb el davanter nigerià Bebo Akinsola, que diumenge es va perdre el partit per sanció i que si no hi ha novetats entrarà a la llista de convocats. Els 16 escollits viatjaran demà mateix cap a terres valencianes, on dinaran, descansaran abans del partit i des d'on retornaran un cop acabat l'encontre de Manises.



HURACÁN CF - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dimecres, 30 d'octubre - 19:30 hores - Vicent Martínez Catalá 
Jornada 11 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze inicial d'Huracán CF: Paco, Fali, Pomares, Tomás Ruso, Amarilla, Pablo Vidal, San Julián, Luismi, Adrià, Javi Navarro i Perona.

Possible onze inicial del CE l'Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pirulo, Fragoso, Aridai, Akinsola i Carreño.

Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo (Múrcia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada