Etiquetes

9/10/13

Copa Catalunya | Montañesa 1-1 Prat (4-5 als penals)

Galeria d'imatges | Gran ambient ahir al Municipal de Nou Barris per veure una eliminatòria de Copa Catalunya (Resum BTV). Un cop més, la 'Bombonera' de Via Júlia va registrar una entrada (a més, entre setmana) que ja voldrien molts equips de Segona B en qualsevol partit de Lliga. El públic, però, no va poder celebrar el passi del seu equip a la següent ronda de la Copa Catalunya tot i acariciar-lo; el Prat va empatar a tocar del 90 gràcies a un penal (claríssim) i va acabar classificant-se a la tanda de penals, on Andrés Borges va fallar l'únic dels 10 llançaments executats. Ara, l'únic representant de #2bg3 viu a la competició s'enfrontarà al Cerdanyola a la propera eliminatòria, com sempre a partit únic, el proper 13 de novembre a terreny vallesà.

No va guardar massa cosa el Prat d'Agustín Vacas, que un cop eliminats de la Copa Federació situaven la caòtica Copa Catalunya com a nou objectiu; presència de juvenils a la llista, però a la banqueta. Sierra, Fernando i José Kante es quedaven fora de la convocatòria. Al camp, un onze de garanties que va tocar el moment dolç, futbolístic i emocional, d'un Montañesa que va dur l'esperit del partit en un terreny de joc que suposa una autèntica tortura per a qualsevol equip. Els xuts des de mitjana distància són un autèntic perill: van provar sort Ñito (8') per banda local i Fran Bea (40') pel bàndol visitant. L'estratègia, l'altre gran aliat, va suposar un avís de la Monta al primer temps: Dani Sánchez rematava massa alta una acció que s'iniciava en una treta de banda (20').

A la represa, tornaria a ser la Montañesa qui imprimia més intensitat al partit: centrada des de la dreta i rematada de cap un pèl alta de Sascha Prieto (49'). El deliri arribava uns minuts més tard i en una deliciosa acció d'estratègia a partir d'una falta en línia de tres quarts que acabaria rematant l'argentí Juan Pablo Amantini al fons de la xarxa (61'). Només aleshores va reaccionar un Prat a qui li va costar tenir prèsencia ofensiva; l'entrada d'Ignacio va donar una marxa més als del Baix, que ja van avisar amb una rematada de cap de Fran Bea que picava a la xarxa lateral de la meta de Cocera (71'). A tocar del final, però, una rematada de Guillén la treia amb les mans, de forma descarada, Uri Escabrós, que era expulsat pel col·legiat; xiulets i pressió per a Àlex Granell, que superava el moment transformant una pena màxima (89') que conduïa l'eliminatòria a la tòpicament coneguda com a loteria dels penals.

Fitxa tècnica 

CF Montañesa: Cocera, Amantini, Joshua, Andrés, Aleix (Poves, 55'), Rubén (Pedrola, 68'), Dani (Anas, 55'), Ñito (Padilla, 59'), Sascha, Toni (Uri, 55') i Martí (Nils, 55'). 

AE Prat: Ramos, Álvaro, Murillo, Vivó, Larios (Ricarte, 46'), Fran Bea (Sebas, 46'), Manu (Alcaraz, 46'), Artabe (Ignacio, 46'), Matas, Granell i Víctor (Guillén, 78'). 

Gol: 1-0 Amantini (61'); 1-1 Granell (89', penal). 

Penals: 1-0 Padilla (gol); 1-1 Granell (gol); 2-1 Nils (gol); 2-2 Sebas (gol); 3-2 Anas (gol); 3-3 Matas (gol); 4-3 Sascha (gol); 4-4 Ignacio (gol); 4-4 Andrés (falla); 4-5 Alcaraz (gol). 

Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno. Ha amonestat el local Rubén (56') i els visitants Artabe (25'), Fran Bea (42'), Alcaraz (67'). 

Incidències: partit corresponent a la Tercera eliminatòria de la Segona fase de la Copa Catalunya celebrat al Municipal de Nou Barris davant d'uns 750 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada