Etiquetes

20/10/13

Punt per créixer | Elche Ilicitano 0-0 CE l'Hospitalet

Galeria d'imatges | Chi va piano, va sano e lontano. No calia esperar miracles en quatre dies de feina, però el cert és que el punt que ha aconseguit sumar el Centre d’Esports aquest matí al camp de l’Elche Ilicitano és prou meritori. Ho és pel que fet que, per primer cop en nou partits, l’equip ha mantingut la porteria a zero… i contra l’equip més golejador del grup. Ho és, perquè el Tano és un equip amb prou armes ofensives (tot i la greu lesió d’Álvaro) com per crear un perill que l’Hospi ha sabut assecar amb força efectivitat. Molta intensitat i compromís; ha estat un partit ple de treball, d’aquells de mastegar sorra. Un Hospi solidari que més enllà del punt tornava cap a la nostra ciutat amb les motxilles plenes de confiança, amb la seguretat que amb el compromís del grup i les ganes que s’han posat avui, ni la inexplicable expulsió d’Akinsola impediran que l’equip comenci a alçar el vol.

Primer partit i primers detalls destacables a l’onze de partida: El gran damnificat ha estat un Pau Senent que s’ha quedat fora de la llista de 16 per decisió tècnica. A la gespa, experiència per començar a capgirar una situació complicada. Experiència i tota la carn a la graella; amb Pirulo a la banqueta i Haro, Aridai, Carreño i Bebo al camp, Kiko Ramírez no renunciava a res en un inici que tindria color negre... per la samarreta que vestia avui l’Hospi. Amb arribada però sense rematada, els riberencs han sortit intensos i amb ganes de demostrar que la classificació actual és passatgera. Amb la zona de creació del rival ben travada, l’Hospi ha volgut eixamplar el camp amb Aridai i amb Haro. El canari ha tingut la primera de l’Hospi, amb un xut de falta que marxava a la dreta de José Carlos, avui porter il·licità (16’).

Passava per bons moments l’Hospi, que als 18 acariciava el gol en una bona jugada trenada entre Aridai i Pol, arribada a línia de fons i centrada al punt de penal que no encertava a connectar David Haro per ben poc (18’). Bon treball al davant i ‘Sant Craviotto’ sota pals: el lleidatà aportava la seva dosi de salvació traient amb una bona intervenció un xut de falta amb cama esquerra de Marín (23’). Poc a poc, l’Ilicitano s’espolsava el domini riberenc mentre les dues banquetes establien algun intercanvi dialèctic després que els locals no enviessin una pilota fora amb un riberenc estès a la gespa. Serien els de Vicente Mir qui tancarien millor la primera part: Craviotto blocava amb seguretat una rematada de Samu des la frontal (31’) i el matador Cristian Herrera rematava massa forçat una centrada de Peral (33’). La millor acció, la d’Omgba: xut del camerunès des de la frontal que marxava fora per ben poquet (40’).

A la represa, el partit tornaria a igualar-se en l’intercanvi de cops malgrat que l’Ilicitano tindria un polsim més de presència en atac. Bones arribades però nul·la capacitat de rematada per part del conjunt franjaverda. De fet, ni l’Elche ni l’Hospi farien treballar els porters rivals durant els primers 20 minuts de la segona meitat. Amb Fragoso al camp en el lloc de Carreño i amb Pol avançant la seva posició, arribaria la millor ocasió del partit per als de Kiko Ramírez, però José Carlos enviava a córner de forma brillant la rematada de Pol Llonch (65’). La resposta de l’Ilicitano arribaria en una de les poques centrades que acabarien amb ocasió de gol: Migue García connectava una centrada des de la dreta amb el cap però la seva rematada marxava alta (70’).

Polèmica? També hi hagut espai per una polèmica innecessària, injusta. Minut 77, frec a frec entre Charlie i Akinsola, el nigerià cau a terra i l’àrbitre li mostra la groga per simular la falta. Era la segona. Immediatament després, Bebo era atès pel fisio de l’Hospi ja que tenia una ferida amb sang a la boca. Amb 10 homes, l’Hospi perdria arribada, tot i que l’entrada de Pirulo donaria aire a l’atac riberenc. Després, Mousa entrava en substitució d’un David Haro fos pel gran treball realitzat mentre l’Ilicitano dominava sense acabar de crear perill real. Joc en horitzontal, alguna pilota penjada i bona reacció d’una defensa hospitalenca prou segura avui a Torrellano. Tres minuts d’afegit després, Benjumea Álvarez xiulava la fi d’un partit que ha de servir com a punt d’inflexió de cara a la visita del líder (diumenge, 12:00 hores). 

FITXA TÈCNICA 

ELCHE ILICITANO: José Carlos, Peral, José Ángel, Charlie, Marín, Nico (Jairo Jiménez, 54'), Sergi, Omgba, Migue, Samu (Yeray, 63') i Cristian Herrera. 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Moyano, Viale, Pol, Manel, Aridai (Pirulo, 79'), David Haro (Mousa, 85'), Akinsola i Carreño (Fragoso, 64'). 

Àrbitre: Jesús Benjumea Álvarez (Andalusia). Ha amonestat els locals Samu (50') i Migue (62') i els visitants Carreño (40'), Manel (67'), Peque (89') i Pirulo (92'). Ha expulsat Akinsola (77'). 

Incidències: partit corresponent a la 9a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Isabel Fernández de Torrellano, Elx, davant  de 627 espectadors. Matí assolellat en el primer enfrontament a la història entre l'Hospi i el filial. A l'Hospi han completat la convocatòria Canario i Álex Sánchez; a l'Ilicitano ho han fet Marc Martínez, Cuerva i Súper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada