Etiquetes

30/10/13

Seguim creixent | Huracán CF 0-0 CE l'Hospitalet

Galeria d'imatges | Nova demostració de solidesa i treball la que ha demostrat aquest dimecres el Primer Equip del Centre d’Esports l’Hospitalet a Manises. L’empat a zero final entre Huracán i Hospi reflectís segurament la igualtat sobre la gespa entre tots dos equips, també en el repartiment de les escasses ocasions clares de què han disposat tots dos conjunts tot i l’empenta inicial d’Huracán i l’embranzida final d’un Hosp. que ha acariciat la campanada amb tres ocasions d’Aridai que haguessin pogut donar els tres punts a l’equip d’un Kiko Ramírez que es manté invicte d’ençà que es va fer càrrec de l’equip. Bones sensacions per un equip que segueix guanyant en solidesa i que avui ha treballat de valent per acabar anul·lant un Huracán que ha anat de més a menys, amb una segona part on ha demostrar una manca gairebé alarmant de recursos ofensius tot i els canvis que ha acabat introduint Iñaki Alonso. Bon punt, tot i caure de nou en zona de promoció de descens, que caldrà fer bo diumenge a l’Estadi contra el Lleida Esportiu.

D’inici, Ramírez plantejava un Hospi físic per plantar cara a Huracán i el seu estil. Amb els ‘petits’ a la banqueta (Aridai, Haro, Bebo i Quintillà), el tècnic riberenc ha apostat per un onze de partida amb Mousa i Canario de titulars i Pirulo i Carreño com a homes de mes pes ofensiu. El pla ha sortit força bé, ja que tot i l’empenta inicial (previsible, d’altra banda) d’Huracán, l’Hospi s’ha mantingut sòlid al darrere i no ha fet concessions als valencians. Això, tot i que al primer minut Mathias Coureur n’ha tingut una de bona en rematar de cap, massa creuada, una centrada de Pomares des de l’esquerra (1’). L’Hospi, tímid en atac, protestaria una caiguda dins l’àrea de Carreño, que havia estat desequilibrat per Amarilla (12’). I és el capítol d’ocasions clares s’obria i pràcticament tancava amb un xut llunyà de Canario que acabava aturant Paco (22’).

L’acció arribava enmig dels millors minuts d’Huracán, després d’un bon xut de Pablo Morgado des de la frontal que aturava Craviotto (18’), però sobretot després d’una gardela executada per Javi Navarro des de més de trenta metres que s’acabava estavellant al pal travesser riberenc (19’). Era (spoiler) la millor ocasió d’Huracán en tot el partit. I és que els d’Iñaki Alonso han baixat pistonada a mesura que s’apropava el descans tot i un intent de Perona amb un xut des de l’interior de l’àrea gran que ha marxat a córner després de picar en un defensa de l’Hospi (38’). D’aquí al final del primer acte, protestes del públic cap a l’àrbitre, que perdonava una groga força clara a Peque (44’).

Començava el segon temps sense canvis a cap dels dos equips... i sense ocasions. S’igualava el domini de la pilota i el nombre d’ocasions: zero. Avorriment absolut fins el minut 62, moment en què Aridai ingressava al lloc de Pirulo. Cinc minut abans (57’), Bebo havia entrat al camp substituïnt Canario. L’Hospi madurava el partit i el conduïa cap a on volia. I no li sortiria malament la jugada, ja que el de Las Palmas  gaudiria d’una ocasió fantàstica per obrir la llauna, amb una ràpida conducció de pilota i posterior rematada que sortia massa creuada, llepant el pal esquerre de la meta de Paco (67’). La banqueta de l’Hospi es desesperava davant aquesta ocasió. Per la seva banda, Huracán seguia negat a l’hora de crear perill: espès en la creació, ni tan sols les perilloses accions a pilota aturada donarien rèdit avui als valencians.

Només Adrià Granell, que havia entrat feia pocs minuts, duia algun ‘ui’ al Vicent Martínez Catalá enganxant una volea a la frontal que marxava uns metres a l’esquerra de Craviotto (81’). Només la incertesa al marcador alimentava l’interès d’un partit sense massa ocasions fins que al minut 89, l’Hospitalet estaria a punt de fer saltar la banca. Era després que Amarilla toqués la bola amb la mà a la frontal de l’àrea; Aridai pren la responsabilitat i clava un xut potentíssim que obliga Paco a fer una de les aturades del que portem de temporada a #2bg3 (89’). Increïble. I per si no n’hi hagués prou, el meta valencià repetia en l’acció posterior i amb Aridai també com a executor: servei de cantonada ben tancat, al segon pal, i mà providencial de Paco per evitar el gol olímpic (90’). Aquí s’acabaria el perill i les opcions reals de modificar un marcador que ja no es mouria més. 

FITXA TÈCNICA 

HURACÁN CF: Paco, Chavero, Pomares, Ruso, Amarilla, Fali, Pablo Vidal, Mathias (Adrià, 70'), Morgado, Javi Navarro (Cubillas, 78') i Perona (Luismi, 67'). 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Moyano, Viale, Fragoso, Manel, Canario (Akinsola, 57'), Pirulo (Aridai, 62'), Mousa (Haro, 69') i Carreño. 

Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo (Múrcia). Ha amonestat els locals Chavero (76') i Amarilla (89') i el visitant Moyano (7'). 

Incidències: partit corresponent a l'11a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Vicent Martínez Catalá de Manises davant d'uns 500 espectadors. Tarda-nit fresca. A l'Hospi, Álex Sánchez i Quintillà han completat la convocatòria; a l'Huracán ho han fet Luís Sempere i Juliá.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada