Etiquetes

12/10/13

Un bon punt | Juvenil A 0-0 Mollet

Galeria d'imatges | Tot i caure de la zona d'ascens a causa de les victòries del Lleida Esportiu i la Unificación Bellvitge, el Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet pot estar satisfet del punt que ha sumat aquesta tarda a l'Estadi davant d'un Mollet que no ha demostrat la seva mala classificació. Els vallesans, ordenats però ambiciosos, han dominat bona part d'un partit en què els nois d'Ángel Berastain i Nando del Olmo no han tingut el seu millor dia. La lluita al mig del camp ha tingut color taronja (el de la samarreta suplent del Mollet) a mida que anaven passant els minuts. Només al tram final del partit, i coincidint amb un penal que ha errat el riberenc Negro, el partit s'ha obert i l'Hospi ha igualat les forces amb el Mollet.

Com és habitual, canvis al Juvenil riberenc, que ha tornat a tenir Fabián sota pals, ja que Juan Carlos ha entrat a la convocatòria de demà amb el Primer Equip. El capità ha estat Mauro Pastore, que ha bregat a l'atac hospitalencs sense massa sort. En un primer temps on Ricard ha estat el més actiu per bàndol local, els molletencs ja avisaven ben d'hora, amb una acció combinada que Gurrea tancava amb un xut excessivament creuat (2'). Més tard, ha estat Marc Casares qui ha salvat el 0-1 sota la línia de gol després d'un mal refús de Fabián a la sortida d'un córner (27'). Ha estat al tram final del primer acte quan tots dos equips han tingut la seva millor ocasió; ha avisat primer el Mollet, amb un xut de Paredes que ha marxat fora després de picar la base del pal esquerre (43'). La resposta, en clau riberenca, una bona acció entre Marc Saña i Ricard, mà a mà del sitgetà davant Guillem i bona intervencíó del meta visitant per evitar el gol de l'Hospi (45').

A la represa, tot i l'entrada de Joel Fernández, a l'Hospi li ha seguit costant entrar en un partit que el Mollet hauria pogut desequilibrar al seu favor en dues accions gairebé consecutives: una rematada de cap al travesser (54') i un xut de Bernat que aturava Fabián (56'). La decoració canviaria amb l'acció del penal sobre Joel Fernández; Negro no podia batre Guillem (71'), però a partir d'aquí l'Hospi faria una passa endavant aprofitant el cansament dels visitants, però només Negro aconseguiria crear perill amb un bon xut amb rosca des de la frontal que marxaria fora per poc (80'). De ben poc, també, es salvava l'Hospi al temps de descompte. Dues grans intervencions de Fabián a xuts de Mata (90') i, especialment, d'Álvaro (92') salvaven un punt important per un Juvenil A que enllaça quatre jornades invicte abans de visitar el Barcelona B de García Pimienta la propera jornada.


Fitxa tècnica 

CE l'Hospitalet: Fabián, Tamarit, Marc López, Dan Korman, Casares, Edu Planas (Nolla, 64'), Ricard (Bonilla, 89'), Cunillera (Codina, 64'), Marc Saña (Joel Fernández, 46'), Negro i Mauro Pastore. 

CF Mollet UE: Guillem, Mata, Campos, Joaquim, Cristian, You, Gurrea, José Carlos, Omar (Igualador, 92'), Paredes (Álvaro, 76') i Bernat (Amor, 80'). 

Àrbitre: Israel Simón del Pino. Ha amonestat els locals Mauro Pastore (38'), Edu Planas (61'), Nolla (72') i el visitant Cristian (88').

Incidències: partit de la 7a jornada del Campionat de Lliga del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 100 espectadors. A l'Hospi ha completat la convocatòria Kevin, mentre que al Mollet ho ha fet Rubén i Bufi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada