Etiquetes

15/12/13

#2bg3 | Alcoyano 1-0 Prat

Galeria d'imatges | Quan la dinàmica és negativa hi ha alguna cosa que complica encara més les coses. Que ho preguntin al Prat, que ahir al Collao sumava la sisena derrota consecutiva del campionat, que enllaçava la quinzena jornada seguida sense vèncer. Podem parlar de mèrits i de justicia, conceptes sempre discutibles, però el cert és que el Prat va fer un partit prou seriós com per considerar cruel l'1-0 final. Perquè l'Alcoyano va trobar-se amb un rival ben plantar, seriós, decidit a madurar el partit... i amb un penal més que dubtós que acabava resolent un partit lleig de veure però ben treballat en l'aspecte tàctic. Van imposar-se les xifres: el conjunt menys golejat mantenia la porteria a zero per quart partit seguit i l'equip menys golejador marxava de buit cap al Baix Llobregat. Diumenge (12:00 hores) al Sagnier, final anticipada pel descens entre el Prat i l'Olot.

Sense sorpreses a l'onze inicial del Prat, Pepe Delgado disposava d'inici Alcaraz, Fran Bea i Kante, sancionats contra el Mestalla. L'Alcoyano de David Porras duria el control del partit, però li mancaria capacitat de resoldre les arribades, especialment per banda dreta a càrrec de Calderón, avui substitut del sancionat Rubén Martínez. Poca presència en atac del Prat en aquest primer temps. Toni tampoc no ha tingut massa feina: ha blocat bé dos tímids intents dels locals a càrrec de Bello (6') i de Rayco, en una bonica rematada de tisora (35'). Acte seguit, la jugada polèmica: mans en principi involuntàries dins l'àrea potablava i penal que trigar en assenyalar Navarro Fuentes. Amb una mica de misteri, el transformava Javi Rubio en el definitiu 1-0 (37'). Només aleshores reaccionaria ofensivament el Prat, malgrat fer-ho des de la distància amb un potent xut d'Àlex Granell a la dreta de Rangel (39').

Sense canvis al descans, el partit veuria més espais arran de la major ambició d'un necessitat Prat. Els catalans acariciaven l'empat en una rematada massa creuada de Kante a centrada de Granell (47'). Certament, els alcoians haurien pogut sentenciar mitjançant Rayco (53'), que obligava Toni a estirar-se per salvar el gol. Amb més riscos, Calderón (57') i César Remón (76') han tingut dues bones opcions per fer el 2-0, però ha estat el Prat qui ha perdonat l'empat novament en una ocasió clamorosa. Kante li robava la cartera al central, es plantava tot sol davant Rangel i errava lamentablement un gol que semblava cantat (82'). Conseqüències de l'ansietat. També tindria l'opció Manu Balda, però el xut amb cama esquerra de l'ex de la Grama marxava fora per poc (85'). Tot i provar sort amb joc més directe, el Prat no aconseguiria el premi del gol.

FITXA TÈCNICA 

CD ALCOYANO: Rangel, Devesa, Mario Ramón, Navarro, Javi Selvas, Carles Salvador, Javi Rubio, Bello (Mikel Uriarte, 90'), Calderón (César Remón, 75'), Rayco i Pedro Conde (Adrián Gallardo, 83'). 

AE PRAT: Toni, Sierra, Larios, Ricarte, Murillo, Alcaraz, Sebas (Manu, 81'), Ignacio, Fran Bea (Oribe, 84') Granell i Kante.

Gol: 1-0 Javi Rubio (37', penal). 

Àrbitre: Francisco Javier Navarro Fuentes (Múrcia). Ha amonestat els locals Javi Rubio (45') i Pedro Conde (82') i els visitants Sebas (36'), Larios (45'), Fran Bea (45'), Alcaraz (63') i Ignacio (67'). 

Incidències: partit corresponent a la 18a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al camp del Collao davant d'uns 2.300 espectadors. Matí agradable i assolellat a Alcoi. A la graderia hi hem vist els entrenadors de l'Hospi, Kiko Ramírez, i de l'Ontinyent, Nino Lema. També ha viatjat el president del Prat, Luís Quiñonero. Óscar López i Bouba han completat la convocatòria de l'Alcoyano; al Prat ho han fet Ramos, Álvaro i Artabe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada