Etiquetes

8/12/13

Diumenge immaculat | CE l'Hospitalet 5-2 Atlètic Balears

Galeria d'imatges | Això és futbol i a més, som del Centre d’Esports l’Hospitalet. Mai saps quan el meló pot sortir bo o és d’aquells que no donaries ni al gos. Igual banyes el Sant Andreu i perds dos punts al descompte, que surts empanat contra el Constància i ‘regales’ al rival el primer triomf a domicili. Així d’imprevisible, així de riberenc, l’Hospi ha golejat aquest migdia l’Atlètic Balears, fins avui colíder el grup 3 de Segona Divisió B. Un 5-2 contundent, amb intrahistoria arbitral pel mig però amb prou superioritat sobre la gespa per, com deia Nico López, esgrimir que el col·legiat ha influït en el triomf riberenc. 21 punts en 17 partits que permeten mirar el futur amb més garanties que fa set dies. No és el punt somiat a inicis de Lliga, però estem molt millor del que estàvem fa tot just dos mesos. Triomf i gols, avui, per cicatritzar ferides i mostrar el potencial d’un equip que segueix creixent en l’aspecte ofensiu: avui han marcat els quatre homes de dalt que han sortit d’inici a l’Hospi. Signes positius per afrontar un final de mes exigent, tres punts i bones sensacions per aconseguir matalàs de cara a una segona volta on aquest equip encara hi vol dir la seva.

D’inici, dues novetats a l’onze inicial d’un Centre d’Esports l’Hospitalet que ha encarrilat el partit per la via ràpida. Tornava a l’onze titular Aridai, que després de superar les seves molèsties ha tornat a recuperar protagonisme en forma de joc i gols. També recuperava la titularitat Carreño; el d’Utrera no havia estat titular en els darrers 5 partits i avui també s’ha retrobat amb el gol. L’Atlètic no ha tingut el seu dia i avui a l’Hospitalet ha sumat la seva derrota en 17 jornades. I això que els balearicos han estat els primers en disparar a porteria amb un xut de Florin des de la frontal que ha blocat Craviotto sense problemes (2’). Desaparegut el romanès i sense massa feina Craviotto. Molta més n’ha tingut el seu homòleg mallorquí, Víctor Ross, que ha tret una mà providencial per salvar el primer (10’). No ho ha fet un minut després, en una acció en què la banqueta visitant ha demanat falta de Pirulo sobre Pere Mairata; l’andalús li ha guanyat la partida al central de Mancor, s’ha plantat sol davant Víctor i l’ha batut per sota per obrir el marcador (11’).

L’1-0 ha durat ben poc a l’electrònic, ja que l’Hospi ben aviat ha encarrilat el partit amb el segon gol de diumenge. Errada defensiva del quadre visitant en una acció en què Aridai li roba la cartera a Castillo, s’endinsa dins l’àrea i la defensa no encerta a desviar una esfèrica que caça Carreño al punt de penal per fer el 2-0 (13’). Tercer gol del sevillà a la Lliga que ha permès dotar de tranquil·litat a un Hospi que ha cedit la possessió a un Atlètic Balears treballat però poc profund aquest migdia. De fet, els de Nico López no han gaudit de cap rematada de gol amb cara i ulls, per bé que l’Atlètic ha demanat penal dins l’àrea riberenca. L’Hospi ha reculat i ha aprofitat la velocitat d’Haro, Pirulo i Aridai per fer mal. En un d’aquests contracops, 10 segons han traslladat els riberencs d’un àrea a l’altra: conducció i passada en profunditat de Pirulo a Aridai, que marxa per velocitat del marcador i xuta dur a les mans de Víctor, que envia a córner (43’).

A la represa, Nico López ha fet entrar Sergi Garcia en el lloc de Thiago i poc després, Florin ha deixat el seu lloc a Isma. Aleshores, l’Hospi ja havia semblat sentenciar el matx amb el 3-0, obra de David Haro en rematar, sol i amb el cap, un servei de cantonada (50’). En l’acció anterior, el de l’Ametlla havia enviat al travesser una assistència de Pirulo (49’). El pas endavant de l’Atlètic Balears s’havia quedat en no res, tot i que només cinc minuts després del tercer gol riberenc, l’Atlètic reduiria distàncies a l’electrònic mitjançant Sergi Garcia, que rematava al primer pal i amb massa facilitat una centrada des de l’atac esquerra balearico (55’). Amb el 3-1 el partit ha embogit, amb un Atlètic arriscant i un Hospi que perdonava a la contra, tal com feia Carreño passada l’hora de partit. Errada lamentable de la defensa balearica, Carreño encara Víctor, es desfà de Víctor i amb tot per fer el quart, creua en excés el seu xut (62’).

Perdonava també l’Atlètic minuts després en una falta picada per Isma que el menorquí Pedro Capó enviava fora per ben poquet (71’). Però tot i una altra opció d’Haro per l’Hospi, l’Atlètic Balears posaria més incertesa al partit en una altra acció en què la defensa riberenca ha estat tova: centrada d’Ignasi i rematada de cap d’Isma per situar el 3-2 (78’). L’alegria ha durat poc, ja que dos minuts després un penal rigorós de Mairata l’ha transformat Aridai en un 4-2 que encara no ha estat definitiu (80’). El de Las Palmas s’ha guardat el millor per al final, amb l’Atlètic novament llançat. En l’acció prèvia, un central balearico salvava el gol d’Akinsola després d’una bona centrada de Mousa (87’). En el córner posterior, pilota rebutjada a la frontal, la recull Aridai, que marxa de tres defenses amb velocitat i força i bat, ras i sec, Víctor (88’). Mà de gols per saludar, dues jornades després, una nova victòria per un Hospi que se situa en onzena posició al Campionat.

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Moyano, Viale, Fragoso, Pol, David Haro (Mousa, 82'), Aridai, Pirulo (Canario, 66') i Carreño (Akinsola, 74').

ATLÈTIC BALEARS: Víctor Ross, Joan Vich, Biel Guasp, Mairata, Capó, Castillo, Nacho (Campins, 63'), Ignasi, Thiago (Sergi Garcia, 46') i Florin (Isma, 52').

Gols: 1-0 Pirulo (11'); 2-0 Carreño (13'); 3-0 David Haro (50'); 3-1 Sergi Garcia (55'); 3-2 Isma (78'); 4-2 Aridai (80', penal); 5-2 Aridai (88').

Àrbitre: Fernando Castillejo Álvarez (Navarra). Ha amonestat els locals Moyano (34') i Pol (69') i els visitants Cristian (29'), Mairata (79') i Joan Vich (79'). Ha expulsat el segon entrenador de l'Atlètic Guillem Llaneras (49') i el preparador físic visitant Edu Nicuesa (85'). 

Incidències: partit corresponent a la 17a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 200 espectadors. Partit televisat per IB3 (en directe) i per Esport3 (en diferit). A l'Hospi han completat la llista Álex Sánchez i Iban Salvador; a l'Atlètic, Álvaro i Xavi Ginard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada