Etiquetes

4/12/13

Prèvia | Futbol Base, 4 al 8 de desembre

Setmana de descans per bona part dels equips del Centre d'Esports l'Hospitalet. L'aturada per les festivitats de la Constitució i la Puríssima provoca que la FCF preveiés una aturada a les seves competicions oficials. Però hi haurà quatre equips del futbol base riberenc que aprofitaran aquesta pausa per recuperar partits pendents, ajornats en el seu dia per culpa de la pluja. El primer en obrir foc, aquesta mateixa tarda, serà el Benjamí C. Els de Juan Carlos Lillo tenen un compromís complicat (19:00 hores) al camp d'un Don Bosco que ocupa la quarta posició amb dos partits pendents; els barcelonins han guanyat 6 dels 7 partits disputats i avantatgen en 8 punts un Hospi que ocupa la 9a posició i que cercarà el tercer triomf consecutiu després de vèncer el Pujadas i l'Atlètic Poble Sec.

Imatge: Cadet D
Demà (19:00 hores), l'Infantil D de Jesualdo Escribá també té un partit d'allò més interessant a Can Torelló, on visitarà un Gavà B que només és dos punts per sota dels riberencs. Després de dues victòries consecutives (Unificación Bellvitge i Atlètic Sant Just), l'Hospi podria igualar els dos líders, Prat i Atlètic Sant Just, si aconsegueix derrotar els blaugrana... que encara no han perdut a casa. Duel complicat també, mirant la classificació, el que tindrà el Cadet C aquest divendres (12:00 hores). Els de Román Oliver, dotzens a la Lliga, visiten un Sant Ildefons B invicte a la Lliga, segon classificat amb només 5 gols encaixats i que precisa el triomf per superar el líder, el Castelldefels.

Imatge: Cadet A
Finalment, diumenge al matí es tancarà la representació riberenca de la setmana amb un partit novament interessant al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. Allà, a partir de les 12:15 hores, el Cadet A recuperarà un dels dos partits pendents visitant el FC Santboià. Els d'Edu Cerveró encara no han tastat la derrota aquesta temporada i buscaran la sisena victòria de la Lliga al camp d'un Santboià irregular, que amb 4 victòries i 4 derrotes ocupa tot just la novena posició a la classificació del grup 4 de Preferent Cadet. Una victòria permetria els riberencs avançar el Badalona a la taula i ocupar provisionalment la posició d'ascens a Divisió d'Honor Cadet. Curiosament, 10 dies després riberencs i escapulats s'enfrontaran a l'Estadi per recuperar l'altre partit pendent.

Partits pendents | Horaris Futbol Base

Dimecres, 4 de desembre; 19:00 hores
Don Bosco - BENJAMÍ C
Escola Industrial

Dijous, 5 de desembre | 19:00 hores
EF Gavà B - INFANTIL D
Can Torelló

Divendres, 6 de desembre | 12:00 hores
Sant Ildefons B - CADET C
Mpal. Sant Ildefons

Diumenge, 8 de desembre | 12:15 hores
Santboià - CADET A
Joan Baptista Milà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada