Etiquetes

8/2/14

Amb il·lusió | CF Reus Deportiu - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00 hores)

Si fem una ullada al calendari, el tram de partits contra Villarreal B, Huracán i Lleida Esportiu sembla tan complicat com decisiu. Però no hi haurà importància si abans no es fan els deures. I a Can Hospi, des de l'arribada de Kiko Ramírez, s'han proposat avançar partit a partit. Amb tranquil·litat, en continu creixement i explotant les virtuts (que són moltes) d'un planter que ha recuperat la confiança i la fam per assolir grans fites. El resultat final arribarà com a conseqüència de transformar tots aquests ingredients en resultats, com s'ha estat aconseguint fins ara. Una ratxa cimentada en el treball propi i no en el rival: les victòries valen igual juguis contra qui juguis; les derrotes també. I més en un grup 3 de Segona Divisió B on, com molt bé va dir Nino Lema, competir et dóna la possibilitat de poder derrotar qualsevol rival. Tant és que sigui el líder, el cuer o l'onzè classificat, un irregular Reus Deportiu que diumenge a Sant Andreu va frenar una negativa ratxa de partits sense vèncer. Amb l'ànima recuperada, els roig-i-negres són dels pitjors rivals que podrien tenir els riberencs. El mateix que poden pensar els d'Emili Vicente. Tot això, demà a les 12 amb una cinquantena (com a mínim) d'aficionats riberencs a Reus. Grans!

El Reus Deportiu
Precisament demà, Emili Vicente no podrà dirigir el seu equip des de la banqueta. Expulsat diumenge a Sant Andreu, la sanció del tècnic de la Seu provocarà que l'Hospi s'enfronti de forma consecutiva a dos rivals amb els entrenadors sancionats. Més enllà de la coincidència, el partit estarà marcat per la muntanya russa de marcadors en què es troba immers el Reus d'ençà que va començar la temporada. Fins ara, la victòria contra el Sant Andreu a la primera volta i la derrota contra el Llagostera van comportar punts d'inflexió que desencadenarien ratxes totalment antitètiques: 11 partits sense perdre des de la victòria contra els quadribarrats i una de dolenta al voltant del 0-3 contra el líder, amb un triomf en onze jornades. Casualitat o no, de nou contra el Sant Andreu els del Baix Camp van trencar la ratxa de sis jornades sense guanyar, de dos punts sumats de 18 possibles. De ser penúltims a entrar en zona de playoff; de zona noble a caure a l'onzena posició. Irregularitat.

Una bipolaritat resultadista que s'ha transformat, també, en canvis a la plantilla. Alguns d'ells evidents: amb les lesions de Ferran Asensio i Castarnado, els reusencs es veien obligats a incorporar un mínim de dos jugadors. Al final n'han estat cinc, amb tres perfils marcats. Els més inesperats, sens dubte, els portuguesos Tobias Figueiredo (central) i Alexandre Guedes (davanter); tots dos internacionals sots-20 amb Portugal, arriben gràcies a la intervenció de Joan Oliver, accionista/inversos roig-i-negre. Les altres incorporacions sí aporten més experiència: el migcampista David Medina (que va marcar al Tenerife-Hospi del playoff) arriba després d'una primera volta sense equip, mentre que l'extrem valencià Jorge Giménez torna al grup 3 després del seu pas pel Vardar.

La cinquena incorporació és la del porter Édgar Badia. El meta català debutarà demà contra l'Hospi, ja que Ángel Blasco, titular habitual, va veure la cinquena groga a Sant Andreu i haurà de descansar per sanció. Una sanció que ja ha deixat enrere Sobregrau, que podria tornar demà a l'onze inicial. No serà l'única alta, ja que ls dos David, Cuéllar i Agudo, també podrien tornar a la llista. El primer va ser baixa a Sant Andreu per un procés gripal, mentre que l'extremeny arrossegava molèsties i es va perdre el primer partit de la temporada. El dubte resideix en l'exHospi Asier Eizaguirre, que tampoc va ser a Sant Andreu amb problemes físics. Caldrà paciència: en els onze partits jugats a Reus només s'han vist cinc gols a les primeres meitats (tres locals i dos de visitants).

L'Hospi
Diumenge els riberencs van fer bo el punt a Badalona amb un triomf tan convincent com treballat davant d'un Nàstic que és una mica menys rival directe que fa set dies. Cursa de fons per un equip amb la moral recuperada, amb l'ambició pels núvols però els peus a terra. Sempre, present, l'exemple del dia del Constància en què l'equip va rebre una plantofada de les que fan època el dia que menys esperaven. Amb la lliçó apresa, l'Hospi vol tornar a guanyar a domicili dos mesos després... tot i que només ha jugat a Alcoi i a Badalona i hi va empatar. Després de dos dies de descans, l'equip tornava als entrenaments dimecres passat i ha realitzat quatre sessions per tal de preparar el repte de demà al camp del Reus.

Per a aquest partit Kiko Ramírez recuperarà el pulmó de l'Hospi, un Pol Llonch que no hi va ser davant dels grana per sanció (ja ha vist 10 grogues). Per contra, el tècnic riberenc perd Manel Gómez pel mateix motiu. El principal dubte és el de Bebo Akinsola; el nigerià arrossega molèsties al genoll des de la setmana passada i el seu concurs es preveu dubtós. Així, el més probable és que Carreño sigui titular a la punta d'atac per quart partit consecutiu i estigui escortat a les bandes per Aridai i David Haro. Dubtes al mig del camp, amb Pol, Lucas, Provencio i Canario lluitant per tres places. Al darrere, faves comptades amb el que ja comença a ser un clàssic: Peque i Valentín als laterals i Viale i Moyano a l'eix de la defensa. De fet, aquesta sempre ha estat la defensa de l'Hospi des de l'arribada de Ramírez exceptuant dues jornades en què primer Moyano i després Viale van estar sancionats.

CF REUS DEPORTIU - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 9 de febrer - 12:00 hores - Estadi Municipal de Reus
Jornada 25 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Reus: Édgar Badia, Sobregrau, Ñoño, Socias, Quesada, Colorado, Folch, Agudo, Marquès, Masqué i Álex López.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Pol, Provencio, Canario, Aridai, David Haro i Carreño.

Àrbitre: Gabriel Lozano Reina (Múrcia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada