Etiquetes

19/2/14

Els precedents del Levante B-Hospi

Encontre habitual a mitjans de la passada dècada, la temporada passada Levante B i l'Hospitalet es van tornar a veure les cares després de quatre temporades sense creuar els seus destins. Un retrobament amarg per als riberencs, que van perdre per primer cop a Bunyol i, a més, van fer-ho al temps de descompte amb un bon gol de José Luís Morales. Després ho veurem amb més detall, però. En total, llevantinistes i hospitalencs s'han enfrontat en cinc ocasions a la Ciudad Deportiva del Levante amb un balanç de dues victòries de l'Hospi, dos empats i un sol triomf del Levante B. Pel que fa als gols, escassos, els riberencs n'han fet cinc (un per visita) i el filial únicament tres (0,60 per partit). De fet, ni a Bunyol ni a l'Estadi (i ja van 11 precedents) cap dels dos equips ha estat capaç de marcar més de dos gols. Veurem si es trenca la ratxa... sempre que sigui a favor de l'Hospi.

Temporada 2012-2013 | Levante UD B 2-1 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica


Una de les sis derrotes a la Lliga regular va arribar a Bunyol. De fet, l'Hospi arribava a la cita sense conèixer la derrota a domicili i el partit va acabar tan malament com va comença. Ho va fer amb el gol matiner de Roger Martí, que va aprofitar un malentès entre Craviotto i Julio Rico per avançar el filial. I això que Coro va empatar pocs minuts després a passada de Bacari. En un partit marcat pel vent i la pluja intermitent. A la represa, després d'un inici fort del Levante B amb ocasió inclosa d'un tal Provencio, l'Hospi va tenir en les botes de Cirio, Osado i Coro l'1-2, però entre els defenses llevantinistes i el porter Garabato van impedir el gol riberenc. Al descompte, la desgràcia va estabornir l'Hospi: segona groga a Viale per una falta a la frontal, expulsió i gran gol de falta de Morales (94') per deixar a zero el premi de l'Hospi.

Temporada 2007-2008 | Levante UD B 1-1 CE l'Hospitalet
Recordes quan...


A la banqueta de l'Hospi hi havia Jordi Roura i els riberencs, aleshores desens a la Lliga, visitaven un Levante B que ocupava la darrera posició al campionat amb 7 punts (dues victòries i un empat) en les dotze jornades anteriors. El partit, però, no podria començar pitjor ja que Vicent Iborra, ara al primer equip granota, avançava el filial en rematar a gol una centrada de l'actual jugador del Nàstic, Aarón Bueno (35'). Va haver de ser un jugador de la banqueta, el jordà Thaer, l'encarregat d'igualar el partit a vint minuts de final. Era el segon gol en dues jornades del davanter asiàtic... i desgraciadament també el darrer amb la samarreta de l'Hospi (26 PJ / 2 gols). D'aquí al final, el porter riberenc Eduardo salvaria els intents dels homes de Raúl Ruiz per fer el segon, intents que s'intensificarien amb l'expulsió de Raúl Salas ja al temps de descompte. 

Temporada 2006-2007 | Levante UD B 0-2 CE l'Hospitalet
 
La tercera visita a Bunyol va significar un pas importantíssim per assolir la plaça de playoff en un any positivament inoblidable. Partit marcat per la fortíssima calor (més de 30 graus en ple mes de maig), sense coberta encara a les graderies i deliri matiner per la fidel afició riberencs que ens vam desplaçar a terres valencianes: Àxel Vizuete obria la llauna abans del primer quart d'hora de partit i aplanava el camí per als de Juan Carlos Oliva, que sentenciarien ja entrada la segona meitat gràcies a un gol de Biel Medina en una acció d'estratègia. L'Hospi va sortir classificat en sisè lloc de Bunyol, i va ser la setmana següent quan la Grama i el Mestalla van fer un favor als riberencs empatant davant l'Orihuela i el Terrassa, rivals directes de l'Hospi en la lluita per la quarta plaça. Victòria patida, suada, però d'aquelles que sempre agrada recordar.

Temporada 2005-2006 | Levante UD B 0-0 CE l'Hospitalet

Temporada 2003-2004 | Levante UD B 0-1 CE l'Hospitalet

Únic precedent fora de la Segona B. Granotes i riberencs es veien les cares a la final per l'ascens a Segona Divisió B després d'haver eliminat la Peña Deportiva i el Mazarrón, respectivament. Bunyol va acollir el partit d'anada, tot i que el partit es va disputar just al camp que hi ha a l'altra banda de l'edifici de serveis de la Ciudad Deportiva. Els de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' van marxar de terres valencians amb l'avantatge que els donava el gol de Dani Cobo (0-1), però tot i el desplaçament d'aficionats i la bona renda aconseguida, l'Hospi no va poder tancar l'ascens set dies després a l'Estadi, on va caure a la tanda de penals després d'un partit pel record (negatiu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada