Etiquetes

3/2/14

Resum de la 24a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 24a jornada



Detalls #2bg3 | 24a jornada

Sellarès tornava a mullar a 'Sadrià'. Imatge: Isaac Navarra
El Llagostera reforça el seu liderat després de combinar la seva remuntada aquest migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb la nova ensopegada de l’Atlètic Balears a casa. Els de Lluís Carrillo han capgirat un partit per quarta ocasió aquest curs tot sobreposant-se al primer gol a la Lliga d’Iván Sales per a l’Espanyol B. Sergio González continua sense guanyar; n’ha tingut força culpa Sellarès, que sucava per segona temporada consecutiva en territori perico. Ja a la segona meitat, Paul Quaye ha comès penal, ha estat expulsat i Jordi López ha transformat la tercera pena màxima a favor dels gironins per situar l’1-2 definitiu quan encara quedava bon tros de la primera meitat. La pèssima jornada dels rivals manté els blanc-i-blaus en setzena posició tot i encadenar l’11è partit seguit sense perdre. Per contra, el Llagostera mantindrà el liderat fins el partit com a mínim al camp de l’Hospitalet, ja que el segon classificat (Lleida Esportiu) dormirà a quatre punts. Average particular a favor dels gironins (5-3).

Feia 63 jornades, des que l’Espanyol B i l’Hospitalet van aconseguir-ho, que dos catalans no ocupaven les dues primeres posicions a #2bg3. Si el Llagostera és primer, el Lleida Esportiu el persegueix. I ho fa gràcies al triomf per la mínima davant de l’Elche Ilicitano per 1-0, amb la segona diana al Campionat de Biel Medina. L’estratègia torna a donar punts als de Seligrat, que obliden l’amarg final de dimecres contra l’Alcoyano i compren un coixí de quatre punts respecte el cinquè classificat. S’allarguen les dinàmiques: els blaus arriben als 17 partits invictes i amb 19 gols ja són el segon equip menys golejat del grup. Per la seva banda el filial franjaverda continua amb problemes per vèncer lluny d’Elx: nou partits sense conèixer la victòria a domicili, amb 3 punts sumats de 27 possibles. Average particular igualat (2-2).

Castillo va trigar deu minuts en aconseguir l'empat. Imatge: Lluc Martorell
La tercera plaça és per l’Atlètic Balears. Els de Nico López deixen d’ocupar una de les dues primeres places 21 jornades després per culpa de la cinquena jornada seguida sense guanyar. Avui el Badalona ha posat el partit coll amunt amb el 0-1 de Lolo al minut 2, el primer gol que encaixen els balearicos a Magaluf al primer quart d’hora de partit. Però el segon gol consecutiu de Toni del Castillo deu minuts després ha situat l’1-1 definitiu. El central de l’Atlètic és l’únic jugador que ha marcat en aquest 2014 i veu com l’equip ja està equidistant de líder i cinquè classificat. Per la seva banda el Badalona continua sumant: segon empat consecutiu, tercera jornada sense vèncer però els de Piti (que només ha guanyat un partit a domicili en gairebé 13 mesos) només han perdut un dels seus últims 8 compromisos a la Lliga. Average particular favorable a l’Atlètic Balears (2-1). Han debutat al Badalona Negredo i Velillas.

La zona de protagonistes positius la completa l’Alcoyano, que ha viscut a Xàtiva un duel regional que ha tingut de tot. Per començar, rècords: Francis ha batut el registre d’imbatibilitat a Segona B de Manolo (Ceuta 88/89) i ha establert una nova marca en 1.250 minuts sense encaixar gol. Nacho Rodríguez, amb un doblet, ha frenat el porter malagueny de superar la marca nacional d’Abel Resino (1.275 minuts). Ho ha fet després que Samu (que ha acabat expulsat) avancés l’Olímpic i abans que l’exAlcoyano Jhon empatés el partit per als d’Aparicio a tocar del final. Els de la Costera no perden a casa des del passat 29 de setembre (1-4 vs Olot) i l’Alcoyano ja fa 12 partits que no perd, malgrat haver empatat els darrers quatre compromisos lluny del Collao (Sant Andreu, Atlètic, Lleida Esportiu i Olimpic). Per cert, avui s’han vist gairebé els mateix gols a Murta (quatre), que en els cinc partits anteriors (cinc). Average particular favorable a l’Alcoyano (4-2).

Per sota, la quimera de la salvació potablava no ho sembla tant després d’haver sumat aquest matí el segon triomf seguit a casa sobre el Levante B (2-1). Boris ha estat l’encarregat d’engegar la màquina d’un Prat a qui li ha durat ben poc l’alegria per culpa del vuitè gol d’Andy Rodríguez aquesta temporada. Però un debut desafortunat de Miguel Altares, expulsat al minut 32, ha aplanat el camí als de Pepe Delgado, que mitjançant el cinquè gol de José Kante han sumat el tercer triomf al Campionat i, a més, deixen de ser l’equip menys realitzador (ara ho és el Constància). Tres punts vitals que situen granotes i pratencs a només quatre punts de distància amb 14 partits per jugar. Un món. Nova mostra de feblesa defensiva llevantinista (ha encaixat en 21 dels 24 encontres); tercera derrota consecutiva per als de José Gómez, vuitena en deu partits i average particular perdut amb el Prat (2-3).

Un Prat que se situa a menys d’un partit del penúltim classificat, un Ontinyent que no sembla reaccionar tot i el triomf de fa 10 dies a Sant Andreu i els nombrosos canvis a la plantilla. I això que avui els de Nino Lema s’han avançat amb el sisè gol de Paco Sáez aquesta temporada. Però Arnau Sala vol canviar-li la cara a aquest Olot i els garrotxins han guanyat a domicili més de quatre mesos després amb les estrenes golejadores de Roger Vidal i Agustín Fernández. És el segon partit que els gironins remunten aquesta temporada després del 2-1 contra l’Hospi, en què van acabar amb dos jugadors més que els riberencs. L’Olot agafa distància de quatre i cinc punts amb els equips en zona perillosa i deixa tocat el pitjor equip d’aquesta segona volta, un Ontinyent que només ha sumat dos punts de 15 possibles. A més, l’average particular és pels olotins (5-2).

Prat, Ontinyent, Levante B i Constància completen la zona de descens. Blanc d’esperança per al Mestalla i negre depressiu per als de Joan Esteva, que completaven el vuitè partit consecutiu sense guanyar i tampoc coneixen la victòria en aquest 2014 (igual que l’altre equip balear). Derrota per 2-0 a Paterna amb doblet de Chumbi, que arriba a les sis dianes per donar més aire a l’irregular equip de Nico Estévez, que se situa 12è a la Lliga amb 30 punts. Si a la primera volta el filial va enllaçar els dos partits a fora perdent 2-0 i guanyant 0-3, ara ho ha fet a casa perdent per 0-3 i guanyant 2-0. Dada tonta. Tercer partit consecutiu (i cinquè del curs) en què el Constància no presenta porter suplent a la llista de convocats; debut amb derrota d’Aitor Pons i Juanan, darreres incorporacions dels del Raiguer, que evidentment perden l’average amb el Mestalla (0-5).

Ander Vitoria, capcot després del 0-1. Imatge: Judit Andreu
Com bé reflecteix la web ‘Flama i Ginesta’ a la seva vinyeta setmanal, el Sant Andreu “ja no és aquell equip fràgil fora de casa... ara també ho és a casa”. Avui el Reus ha tallat la ratxa de sis partits sense guanyar gràcies al sisè gol d’Álex López aquesta temporada. Emili Vicente agafa l’aire que li falta a un Patxi Salinas que avui ha viscut el primer dels dos partits de sanció. Curiosament. Vicente també ha estat expulsat, literalment, per “caminar por la banda alejándose 10 metros de su banquillo para dar instrucciones a sus jugadores” en dues ocasions. Debuts al Reus dels dos portuguesos (Tobias i Alexandre) i de Jorge Giménez, el valencià que venia de Macedònia. Poques ganes de fruita li hauran quedat a Patxi Salinas després de sumar la tercera derrota en cinc partits al Narcís Sala, que ha vist el partit número 100 del ‘Mago’ Araujo com a jugador de Segona Divisió B. A més, els roig-i-negres també s’enduen l’average particular.

En el partit que obria la jornada, Huracán aconseguia reenganxar-se a la zona noble amb un triomf de manual sobre el Villarreal B. El 41è partit consecutiu sense perdre dels valencians a Manises va seguir el patró clàssic al Vicent Martínez Catalá: víctòria esquifida, porteria a zero i gol a pilota aturada, en aquest cas arran d'un servei de banda. Cinquè gol d'Adrià Granell aquest curs el dia que debutava amb Huracán Víctor Armero i redebutava l'equatoguineà Raúl Fabiani després del seu pas per l'Índia. Primera victòria d'Huracán en quatre enfrontaments contra el Villarreal B, amb el qual empata a punts (40) a la classificació. Els groguets, que també veien el debut de Jorge Ortí entrada la segona meitat, trenquen la ratxa de dues victòries consecutives però aconsegueixen mantenir l'average particular amb Huracán després del 2-0 del partit d'anada.

Huracán 1-0 Villarreal B
Adrià Granell 81'
At.Balears 1-1 Badalona
Castillo 12' / Lolo 2'
Espanyol B 1-2 Llagostera
Iván Sales 6' / Marc Sellarès 39', Jordi López 49'pen
L'HOSPITALET 2-0 Nàstic
Carreño 61', Manu Viale 77'
Mestalla 2-0 Constància
Chumbi 23', 54'
Prat 2-1 Levante B
Boris 7', Kante 38' / Andy 11'
Sant Andreu 0-1 Reus
Álex López 72'
Olímpic 2-2 Alcoyano
Samu 38', Jhon 90' / Nacho Rodríguez 58', 70'
Lleida Esportiu 1-0 Ilicitano
Biel Medina 70'
Ontinyent 1-2 OlotPaco Sáez 27' / Roger 58', Agustín 79'

Classificació #2bg3 | 24a jornada

Propera jornada #2bg3 | Horaris 25a jornada

Dissabte, 8 de febrer
17:00 Levante B-Espanyol B


Diumenge, 9 de febrer
12:00 Badalona-Ontinyent
12:00 Constància-Huracán
12:00 Ilicitano-Prat
12:00 Llagostera-Sant Andreu
12:00 Nàstic-Atlètic Balears
12:00 Reus-l'Hospitalet
12:00 Villarreal B-Lleida Esportiu
16:30 Olot-Olímpic
17:00 Alcoyano-Mestalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada