Etiquetes

14/4/14

Resum de la 34a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 34a jornada


Detalls #2bg3 | 34a jornada

L'Atlètic mira cap amunt. Imatge: Lluc Martorell
El nou líder de #2bg3 és l'Atlètic Balears. Magaluf no és un camp fàcil, una plaça complicada per a torejar-hi i l'Espanyol B no ha pogut amb el brau balearico. Ha tornat a marcar el brasiler Thiago (no ho feia des de la quarta jornada) i Xisco Hernández ha resolt al descompte amb el setè gol de la temporada al seu compte particular 2-0 final que trenca la impressionant ratxa de l'Espanyol B, que després de cinc victòries a domicili consecutives i nou jornades sense conèixer la derrota tornava a perdre un partit. Cinquena victòria consecutiva de l'Atlètic Balears a casa, on només tres equips han estat capaços de marcar en aquest 2014 (Alcoyano, Badalona i Levante B). Ja són 20 els partits que l'Atlètic Balears no perd a casa (més d'un any natural).

Bon debut de Curro Torres. Imatge: Paco Polit / VLC News
Qui s'ha complicat definitivament les opcions de playoff és l'Huracán. Derrota contundent dels homes d'Iñaki Alonso a l'Antonio Puchades de Paterna, on el València Mestalla s'ha imposat per 3-0. Curro Torres debutava amb victòria al filial valencianista (és el segon entrenador que s'estrena amb victòria aquests curs a #2bg3). Els che han deixat enrere una pèssima ratxa de nou jornades sense guanyar amb l'estrena golejadora del jove del Juvenil A Sito, que ha avançat els locals al primer temps. A la represa, ja al tram final, sentència a càrrec de Robert Ibáñez (quatre gols aquesta temporada) i amb la dotzena diana de Chumbi en el que portem de curs. El Mestalla surt de la zona de promoció de descens després de cinc setmanes. Primera victòria del Mestalla contra Huracán en tota la seva història i els d'Alonso queden, ja, a vuit punts del quart.

Imatge: Gerard Reyes / CF Reus Deportiu
El segon empat a zero del matí, després del de l'Estadi, ha arribat a Reus, en l'únic duel televisat de la jornada. Al Baix Camp, Reus i Constància s'han repartit un punt que serveix més per als d'Emili Vicente que no pas per als d'Ignasi Llompart. Tot i el punt, el Reus encara no assoleix la salvació matemàtica i haurà de viatjar a Llagostera per assegurar-se-la (que ja ens va bé, als riberencs). Sisè doble donut del Constància aquest curs i quart del Reus. Per segon cop aquesta temporada, el Constància no perd el seu partit posterior a una victòria. 270 minuts suma el Reus sense anotar cap gol, els tres partits que justament fa que no guanya.

Imatge: Nàstic
I l'Atlètic Balears és líder gràcies a la derrota del Llagostera, la setena del curs. Els gironins han encallat en aquest tram final i enllaçaven a Tarragona la seva sisena jornada sense vèncer. Part de culpa en tenia Xavi Molina, autor de l'únic gol del partit. L'ex de Reus i Alcoyano marcava el seu segon gol de la temporada i feia possible que el Nàstic sumés la sisena victòria consecutiva de la temporada, tot igualant la marca rècord d'aquesta temporada, possessió de l'Espanyol B de Sergio González. Festa complerta en un Nou Estadi amb més de 5.000 espectadors i amb un Nàstic que se situa a quatre punts de l'Hospi, quart classificat, amb 12 punts per disputar. Cinquena victòria seguida del Nàstic al Nou Estadi; ja és el sisè millor local. A més, goal average favorable als de Vicente Moreno (global, 1-0).

Imatge: Pablo Orts
A tres de l'Hospi (i l'average particular perdut) se situa el Lleida Esportiu, que no ha pogut donar continuïtat a Xàtiva al triomf de diumenge passat al Camp d'Esports. El dia que Toni Seligrat tornava a la seva antiga casa, l'Olímpic ha frenat la reacció blava amb un ja clàssic empat a Murta (0-0). Els d'Aparicio tenen 51 punts i ja veuen el playoff a vuit, però la lluita per la Copa del Rei mantindrà amb vida els de la Costera, que han sumat un nou partit sense perdre a casa i ja en van 14. Per la seva banda el Lleida Esportiu suma el seu cinquè desplaçament sense aconseguir la victòria i disminueix el seu marge d'error per tractar de col·locar-se entre els quatre primers. Després de 180 minuts, ni Lleida Esportiu ni Olímpic han estat capaços de marcar de manera que l'average particular roman empatat (0-0).

Imatge: Toni Tortosa / Benicadell Esportiu
Per sota, la gran notícia de la jornada en clau catalana ha estat el contundent triomf del Prat al Clariano (0-3). Amb aquest guarisme, l'Ontinyent veu ben complicada qualsevol possibilitat de permanència: amb 27 punts, els de Nino Lema tenen el Sant Andreu (16è) a vuit punts i el Mestalla a 9. Àlex Granell ha obert la llauna amb el primer gol abans del descans; a la segona, tercer gol de Boris Garrós (sempre que ha marcat ha guanyat el Prat) i vuitè de la temporada de José Kante, màxim golejador potablava aquesta temporada. Per primer cop aquesta temporada, els de Pepe Delgado enllacen dos triomfs consecutius. Via Manolo Gol coneixíem, a més, que el potablava Luís Larios disputava el seu partit número 500 en categoria absoluta. A més, el Prat capgira l'average particular amb els valencians (4-3 per als del Baix Llobregat).

Imatge: Fede Agripa / Olímpic Badalona
I per si no n'hi hagués prou, el Prat té el Sant Andreu a tres punts i el Levante B, a només un. I els que els granota han desaprofitat una oportunitat per clavar pressió als rivals tot i haver-se avançat al camp del Badalona amb el cinquè gol de Rubén Fonte aquesta temporada. Però el Badalona ha empatat a la segona meitat i al Centenari el gol té, darrerament, accent canari. Tretzè gol d'Abraham Noé amb el Badalona; el de las Palmas empata al capdavant de la llista de màxims golejadors amb Rayco, Cristian Herrera, Carlos Martínez i Jaime Mata. El Badalona salvava un punt, en suma 43 i deixa el Sant Andreu, setzè, a vuit punts de distància però encara haurà de tancar la permanència, per exemple, dijous a Elx (i què bé que ens aniria als riberencs, també). A més, els de Piti Belmonte sumen ja 10 partits sense perdre com a locals i guanyen l'average particular als granota, que després d'una volta sense empatar duen dues igualades consecutives.

Imatge: CD Alcoyano
En el darrer partit de la jornada l'Alcoyano s'imposava per 3-1 al Villarreal B. Costava, perquè al descans el marcador era d'empat a un gol per bé que Javi Rubio havia avançat els de Porras a l'electrònic d'un Collao que avui, com el Nou Estadi, presentava la millor entrada de la temporada amb més de 3.000 espectadors. L'ex de l'Huracán ha fet avui un doblet que el situa amb set gols aquesta temporada; el segon gol, de penal, contra l'únic equip al quan no li n'han xiulat cap a favor. La sentència ha tingut color andalús: sisè gol d'Antonio Bello per donar a l'Alcoyano el segon triomf consecutiu a casa. Tot i això, Rangel segueix sense deixar la seva porteria a zero i ja van 9 partits consecutius encaixant. Quarta derrota consecutiva a domicili d'un Villarreal B que ja no té opcions matemàtiques de playoff.
 
Si el passat mes de juny va ser amb l'ascens aquest dissabte ha estat amb la permanència. De nou, l'Ilicitano ha tornat a fer la guitza a un Olot que ha caigut per un contundent 0-4 davant del filial franjaverda. Al descans, dos gols de Sergio León esclarien el marcador de tortells quan l'Olot ja estava amb 10 per l'expulsió d'Agustín Fernández... el dia que l'extremeny jugava el seu partit 250 a Segona B. A la segona meitat, els tercers gols del curs de Samu i de Charlie han afermat el triomf il·licità, el primer a domicili després de sis mesos i mig sense aconseguir-ho. Cal anar 12 anys enrerer (octubre de 2002) per trobar una golejada més àmplia encaixada per l'Olot com a local (0-7 vs Rubí). Els d'Arnau Sala són el pitjor local a les primeres meitats: només han marxat amb avantatge a l'electrònic en dues ocasions. Provisionalment, l'Olot se situa com a equip local més golejat (24 gols en 17 partits) i l'Ilicitano, com a equip més golejador del grup (55 gols en 34 partits).

Classificació #2bg3 | 34a jornada

Propera jornada #2bg3 | Horaris 35a jornada

Dijous, 17 d'abril
18:00 Elche Ilicitano-Badalona
20:00 Espanyol B-Ontinyent
20:30 Prat-Olímpic

Divendres, 18 d'abril
12:00 Villarreal B-Olot

Diumenge, 20 d'abril
12:00 Constància-L'HOSPITALET
12:00 Llagostera-Reus Deportiu
12:00 Sant Andreu-Atlètic Balears
17:30 Huracán-Alcoyano
18:00 Levante B-Nàstic
19:00 Lleida Esportiu-Mestalla

* Pendent de confirmació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada