Etiquetes

8/4/14

Vota per Sergio Cirio, aspirant a l'All Stars

Imatge: The Advertiser
La campanya 2012-2013 del Centre d'Esports l'Hospitalet no passar desapercebuda per a molts equips de la Lliga espanyola... però tampoc de l'estranger. Sense anar més lluny, Bacari s'ha convertit en un dels màxims golejadors de la lliga búlgara amb el Cherno More. Molt més lluny, el màxim golejador de l'Hospi i del grup 3 de Segona Divisió B, Sergio Cirio, engegava una aventura a les antípodes amb l'Adelaide United FC a l'A-League australiana. Allà, sota les ordres del tècnic català Josep Gombau, Cirio ha anat de menys a més en una trajectòria paral·lela a la de l'equip: després d'un inici complicat, els Reds són quarts i mantenen opcions en la darrers jornada de colar-se al top 2 i obtenir el bitllet per la ronda classificatòria de l'AFC Champions League, la màxima competició asiàtica de clubs. Una temporada per no oblidar mai i que pot veure's rematada amb la participació de Cirio al partit de les estrelles que un combinat de l'A-League disputarà el proper mes d'agost contra la Juventus.

Imatge: Sportal.com.au
Per fer-ho possible, els qui vulgueu podeu contribuir amb la vostra votació. Hi ha temps fins el proper 4 de maig a les 23:00 hores (hora local), quan es jugui la gran final de l'A-League 2013-2014. Per votar, només cal que us registreu en aquest enllaç de la web de Foxtel A-League All Stars 2014. Un cop registrats, haureu d'acceptar l'enllaç de confirmació que haureu rebut al correu electrònic i, un cop acceptat, haureu d'escollir un onze inicial (evidentment amb Sergio Cirio a la davantera) i quatre substituts per la banqueta. Es dóna la circumstància que l'equip el dirigirà precisament el tècnic de l'Adelaide United, el català Josep Gombau que amb un 39,7% dels vots va guanyar la votació per triar l'entrenador del combinat All Stars 2014 de l'A-League. El badaloní Sergio Cirio és un dels tres jugadors catalans que juguen a la màxima divisió del futbol australià, juntament amb el seu company d'equip Isaías Sánchez i el barceloní Albert Riera (Wellington Phoenix).

Amb 8 gols, Sergio Cirio ocupa la novena posició al rànquing de golejadors de la temporada a l'A-League. Curiosament, l'exjugador de l'Hospi és un dels únics quatre jugadors que ha anotat un triplet aquesta temporada a Austràlia (els altres són els dos màxims golejadors, Adam Taggart i David Williams i el també australià Dimitri Petratos). Aturat només per una lesió a finals de 2013, Sergio Cirio ha disputat 21 partits de Lliga (1.604 minuts) amb Adelaide United; 19 titularitats, 8 gols i només 1 targeta groga pel que va ser màxim golejador de Tercera Divisió la temporada 2009-2010 i del grup 3 de Segona Divisió B el passat curs 2012-2013. Divendres, l'Adelaide United tancarà la temporada regular al camp dels Newcastle Jets amb l'ànim d'aconseguir la millor posició de cara als playoffs pel títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada