Etiquetes

13/5/14

Resum de la 38a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 38a jornada

Detalls #2bg3 | 38a jornada
Imatge: Isaac Navarra
Amb algun que altre dia de retard, no podíem faltar a la cita amb els detalls de la darrera jornada a #2bg3. En versió reduïda, tot d'una que qui més qui menys controla com ha acabat la cosa mentre cinc equips ja estan pensant més en els partits de playoff que en cap altra cosa. Per dalt, la cosa es va mantenir intacta amb el Llagostera proclamat campió del grup 3 de Segona Divisió B per primer cop a la seva història. Nou èxit de l'entitat presidida per Isabel Tarragó, que en el darrer partit de Lliga va imposar-se per la mínima (1-0) a un Elche Ilicitano que d'aquesta manera queda fora del playoff d'ascens.Eloy Gila va ser l'autor de l'únic gol del partit, el seu onzè del curs. El Llagus agafa novament el relleu al títol que deixa l'Hospi, tal com va passar a Tercera els anys 2010 i 2011. Els gironins s'enfrontaran al Racing a l'eliminatòria de campions, amb la tornada el dia 25 a Santander.

Completen la zona de promoció l'Hospi, el Lleida Esportiu i el Nàstic. Cap dels tres tampoc va fallar, especialment els dos darrers, que tenien partits accessibles davant el Badalona i l'Huracán. Els de Seligrat es van classificar pel seu segon playoff en tres anys de curta història derrotant els escapulats per 1-3. Era el darrer partit al Camp del Centenari i els blaus van agafar distància amb un gol de penal de Raúl Fuster i un segon de Pau Bosch, a la represa, Pere Milla va matar l'aire que els de Piti Belmonte havien agafat amb el gol de Joaquín. Per la seva banda al Nou Estadi el partit va transcórrer de forma similar però amb Adri Cuevas de protagonista; l'ex del Córdoba va fer un doblet que va culminar Jesús Rubio; l'únic gol d'Huracán el va fer Adrià Granell, que amb set gols ha estat el màxim golejador dels valencians aquesta temporada.

Més trista va ser la jornada a Alcoi i a Ontinyent. Al Collao, l'Alcoyano va certificar el seu desastre amb un empat davant l'Espanyol B (2-2). Els de Porras ni tan sols van fer els deures i el tècnic alcoià es va despatxar a gust contra l'actitud d'alguns jugadors després del partit. Rayco va fer el seu 14è gol del curs en un partit en què també van marcar Rubén Martínez, Joan Jordán i Raíllo. Per la seva banda, la depressió al Clariano va ser doble, per bé que no va arribar de sorpresa, l'Atlètic Balears va acabar cinquè després de vèncer per 0-1 l'Ontinyent amb un solitari gol de Pedro Capó. Els de Nico López han quedat fora del playoff després d'estar-s'hi 35 de 38 jornades durant la temporada. Setena derrota consecutiva dels valencians, que han acabat cuers amb 69 gols encaixats i 25 derrotes.

Per sota tampoc hi va haver sorpreses, tot i que el Mestalla va haver de patir per confirmar la seva plaça de promoció de descens alhora que condemnava el Prat al foc de la Tercera Divisió. Els de Curro Torres van haver de remuntar el gol del Sant Andreu poc després del descans, obra d'Aarón Bueno, amb les dianes d'Hiroshu i Chumbi; el d'Águilas ha acabat la Lliga regular amb 14 dianes al seu compte particular tot i la discretíssima temporada del filial valencianista, que buscarà la permanència a doble partit contra l'Algeciras amb la tornada a Mestalla. Per la seva banda el Prat també va haver de remuntar el gol inicial de l'Olot a càrrec de Roger Vidal; no va ser fins la segona part que els de Pepe Delgado van tancar la novena victòria de la temporada gràcies als gols de Kante (11 dianes aquest curs), Rubén Alcaraz i Ignacio Rosillo. Gran segona volta dels potablava, que no han pogut executar un miracle al qual havien opositat durant moltes jornades.

Finalment, dos camps acollien partits amb poc o res en joc. Obria la jornada a Inca un depressiu Constància-Levante B. Amb tots dos equips a Tercera, la nota més destacable va ser el debut amb gol del Juvenil Chuso, que va avançar els granota al minut 3. Galán va situar el 0-2 i Dani López Cendrós es va estrenar amb gol al Constància situant l'1-2 final. Els inquers acaben penúltims en ser avançats pels granota. Per la seva banda, el Reus no va poder superar el 2-0 de la primera volta a Vila-real i ha quedat 12è per sota dels groguets. Amb tot, els d'Emili Vicente van acomiadar la Lliga amb un triomf per 2-1 sobre el Villarreal B, que acaba la Lliga amb 17 derrotes. Segurament diumenge el #2bg3 va viure el primer gol en pròpia porteria d'un jugador de Montenegro com és Ermin Alic; després, Fran Carbia va fer el 2-0 i Cámara va fer l'últim gol del curs a Reus.

Classificació #2bg3 | 38a jornada


Propera jornada #2bg3 | Horaris playoff i promoció de descens

Diumenge, 18 de maig
12:00 Llagostera-Racing
18:30 Toledo-Lleida Esportiu
19:00 Cádiz-L'HOSPITALET
19:00 Nàstic-Racing Ferrol
20:00 Algeciras-Mestalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada