Etiquetes

31/5/14

Volen marcar | La Hoya Lorca CF - CE l'Hospitalet (diumenge, 19:30 hores)

La consigna és marcar. Dins d'uns límits, està clar. Perdre 5-1 no serviria de massa per encarar la tornada però el cert és que fer un gol demà a Llorca, sempre acompanyat d'un bon marcador deixaria un panorama positiu per al Centre d'Esports l'Hospitalet de cara al partit de tornada que es jugarà la setmana que ve a l'Estadi. El Cádiz ja forma part d'un passat per la història però que deixa clar que això no serà pas cap camí de roses. Si els gaditans eren favorits, el cert és que aquesta eliminatòria davant La Hoya Lorca CF sembla força més igualada si mesurem l'abast i la grandesa de totes dues entitats, del més modest que hi ha entre els vuit aspirants a l'ascens a la Lliga Adelante. Eliminatòria sense favorits però amb dos equips que tenen ben poc a perdre i molt a guanyar després d'una temporada en què han dibuixat dinàmiques ben diferents per bé que han compartit desenllaç, tot ocupant la segona posició dels seus respectius grups. Després del 0-0 al Carranza fa 15 dies, l'Hospi viatja a terres murcianes amb cap, paciència però també ambició per començar a desnivellar l'eliminatòria del seu favor si bé els de José Miguel Campos no posaran les coses fàcils. Sense confiances i amb seguretat: el somni del futbol professional bé s'ho val.

La Hoya Lorca
En el seu debut a Segona Divisió B, la Hoya Lorca ha aconseguit la històrica fita de classificar-se per al playoff d'ascens a la Lliga Adelante. El brócoli mecánico ha accedit a aquesta segona volta després d'eliminar Las Palmas Atlético, quart classificat del grup 2 de Segona Divisió B, tot i perdre per 0-1 diumenge passat i tot fent bo aquesta mateixa tarda el triomf que van aconseguir a l'anada a las Palmas (1-2). La Hoya buscarà d'aquesta manera el segon ascens consecutiu després del que van aconseguir la passada de forma agònica amb un gol al descompte davant la Peña Deportiva eivissenca. L'equip que dirigeix José Miguel Campos va ocupar la primera posició del grup 4 de Segona Divisió B durant força jornades, fins al punt que va estar més de quatre mesos sense perdre, un total de 20 partits entre agost i gener. Però un tram final irregular, conjugat amb un sprint final magnífic de l'Albacete relegava els murcians a una segona posició que és tot un èxit en un campionat farcit d'equips històrics i de major pressupost que els 540.000 que La Hoya Lorca destina a la seva plantilla (més, això sí, que no pas l'Hospi).

Imatge: La Hoya Lorca CF
Si bé els números defensius sorprenen, el cert és que els 62 que va marcar al Campionat regular situaven els murcians com a tercer equip més golejador del grup 4. En aquest capítol destaca el davanter gandià Pablo Pallarés, autor de 16 gols durant la lliga regular; el segueixen de més lluny el cordovès Carlos Martínez (7 gols) i un vell conegut de la primera volta a #2bg3 com és Francis Ferrón, que va arribar el passat mes de gener a Llorca procedent de la UE Sant Andreu. Precisament Ferrón ja sap què és fer-li un gol a l'Hospi aquest curs (va obrir la llauna del 2-2 al Narcís Sala a la primera volta) i va estar a punt de fer un golàs des del mig del camp en un xut que va picar el travesser. Un altre conegut és Álvaro Rosa, que la passada temporada va ser al Levante B. Sota pals, la figura l'Alberto Cifuentes (ex Salamanca i Murcia a la Lliga Adelante) sobresurt per sobre de la resta; el porter d'Albacete ho ha jugat absolutament tot aquesta temporada (com Craviotto, de fet) i és ben culpable dels 22 gols que ha encaixat el quadre murcià durant la Lliga regular. Forts a casa, La Hoya Lorca només ha caigut derrotat en un encontre com a local (Almería B, 1-2, fa tot just un mes).

De cara al partit de demà José Miguel Campos podrà comptar amb la totalitat de la seva plantilla. Diumenge passat contra Las Palmas Atlético, el tècnic local va optar per estalviar minuts a alguns jugadors que estaven tocats, cas de Josan (que es va perdre l'anada a las Palmas), Sergio Sánchez o Pallarès. En aquest sentit, sembla que l'únic jugador que serà dubte fins demà mateix és Fran Carnicer, que diumenge passat va ser el primer jugador en ser susbtituït al minut 59. Per la resta, l'onze inicial que pugui presentar Campos podria assemblar-se força al que va saltar a la gespa de Siete Palmas fa dues setmanes a l'anada de la primera eliminatòria. L'objectiu de La Hoya Lorca, lògicament, és deixar la porteria a zero i intentar viatjar cap a l'Hospitalet amb l'eliminatòria al seu favor.

L'Hospi
Camí de Múrcia. El Centre d'Esports l'Hospitalet ha partit aquest matí de l'Estadi abans de fer nit aquesta nit en terres murcianes. Pel camí, l'equip s'ha aturat a dinar a Sagunt i després ha reprès el camí fins a Elx, on ha realitzat la darrera sessió d'entrenament de la setmana gràcies a la col·laboració de l'Elche Club de Fútbol. Dilluns, en ple entrenament de tarda, l'Hospi coneixia que La Hoya Lorca seria el seu rival en aquesta segona eliminatòria. El millor, sens dubte, que la tornada sigui novament a l'Estadi. Per la resta, Kiko Ramírez desconfia d'un rival amb poc pes històric però amb unes xifres que, com hem vist anteriorment, deixen La Hoya Lorca en molt bon lloc. Per això, caldrà que l'equip mantingui la tensió i la concentració que va disposar al llarg de tota l'eliminatòria contra el Cádiz per tal d'explotar al màxim les seves virtuts i minimitzar les dels murcians.

Tot i això, l'Hospi és ambiciós i buscarà demà a Llorca un bon resultat per afrontar la tornada amb més tranquil·litat que no pas fa una setmana contra el Cádiz. Tot i això, tampoc està previst que Kiko Ramírez variï massa la idea de joc i el plantejament d'una eliminatòria que, com resa el tòpic, durarà 180 minuts. Ramírez ha convocat 17 jugadors pel partit de demà, dels quals n'haurà de descartar un abans del partit. Mousa, Quintillà, Pau i Mario s'han quedat a l'Hospitalet per decisió tècnica, mentre que el nigerià Bebo Akinsola és al seu país, on ha viatjat per la mort del seu pare fa uns dies. Pel que fa a l'onze inicial, faves comptades i un dubte: conèixer si l'Hospi apostarà per l'onze de precaució i desgast amb què va saltar al Carranza o bé aposta pel més clàssic que va rebre el Cádiz diumenge passat a l'Estadi. Demà a les 19:30 hores sortirem de dubtes.

LA HOYA LORCA CF - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 1 de juny - 19:30 hores - Estadio Francisco Artés Carrasco
2a eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Partit d'anada

Possible onze de La Hoya Lorca CF: Alberto Cifuentes, Marcos Pérez, Morillas, Prior, Sergio Sánchez, Armando, Fran Carnicer, Julián Domínguez, Carlos Martínez, Nico i Pallarés.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Lucas, Pol, Provencio, Aridai, Peque i David Haro.

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández (Comunitat Valenciana).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada