Etiquetes

7/6/14

Sense Moyano, però amb collons de sobres | CE l'Hospitalet - La Hoya Lorca CF (diumenge, 12:00 hores)

No hi va haver sort. O millor nit, no hi va haver ni lògica ni criteri. El Comitè d'Apel·lació ratificava ahir divendres la decisió de Competició de sancionar amb quatre partits Ismael Moyano per la seva expulsió al partit d'anada a Llorca, una expulsió provocada per l'empenta del rival Francis Ferrón. Els organismes federatius no van voler fer cas d'un vídeo que era prova prou evident i, d'aquesta manera, priven l'Hospi d'una peça importantíssima pel que pugui quedar de playoff. El camp dictarà sentència davant d'un rival amb futbol i perill, de qualitat, però si faltava alguna motivació, la injusta i lamentable decisió dels Comitès aportarà més competitivitat a un Hospi que habituat a afrontar situacions adverses des que va començar la temporada. Una pedra en el camí cap al cel, cap a l'ascens, que té en La Hoya Lorca l'única roca que cal esquivar a dia d'avui. A la motxilla, un 2-2 que dóna un petit avantatge a l'Hospi, que necessitarà gestionar perfectament unes emocions que floreixen en temps de playoff. No hi serà Moyano, potser el camp no s'omplirà, però pels que hi seran dins i fora del terreny de joc, per ganes i il·lusió i perquè som l'Hospi... fins que l'àrbitre no xiuli tot podrà passar. Perquè volem donar-li més corda al #pujarem. Vamos Hospi!!!

La Hoya Lorca
Poc a perdre. Hospi i La Hoya arriben a la penúltima fase de la temporada en condicions similars, amb il·lusió similar i pressió molt relativa. Però a Llorca s'han acostumat massa bé en una temporada en què van rondar el campionat i en què la Lliga Adelante suposaria retornar el futbol professional a la localitat vuit anys després. I per aconseguir-ho, primer, haurà d'eliminar un Centre d'Esports l'Hospitalet que després del 2-2 té un petit avantatge. En 90 minuts a l'anada, els murcians van deixar clara la seva identitat i van demostrar, sobre la gespa, que són un equip més perillós que no pas el Cádiz. L'estratègia i el joc aeri són els punts forts d'un equip a qui li agrada tocar la bola però que també té els seus punts febles. A més, l'experiència d'alguns dels seus jugadors contribueix a convertir el partit en un seguit de miniguerres particulars com ja vam poder veure diumenge passat, quan els jugadors de La Hoya van estar-se tot el partit buscant els jugadors de l'Hospi. L'acció final que va comportar l'expulsió de Moyano és la millor mostra d'aquesta estratègia que va dur a terme l'equip de José Miguel Campos.

El fet que als murcians gairebé només els valgui la victòria facilita la forma com La Hoya encararà el partit. Tot i això, és força probable que Campos introdueixi alguna novetat a l'onze inicial com podria ser l'entrada de Julián a l'interior dret per reforçar el carril davant dels problemes que va patir Marcos Pérez al partit d'anada. A hores d'ara La Hoya viatja fins a Castelldefels, on passarà la nit prèvia al partit de demà i procedent de Vila-real, on ha passat la nit de divendres a dissabte i on ha fet la darrera sessió d'entrenament de la setmana, també sobre gespa artificial. Són 17 els jugadors que ha convocat José Miguel Campos, ja que tant Fran Carnicer com Josán arrosseguen molèsties, no han entrenat amb normalitat al llarg de la setmana i són seriós dubte per sortir d'inici a l'onze titular. Juanito és la gran novetat en una llista en què no hi haurà Radek, Eddi, Álvaro Rosa, Peralta i Juan Hernández. A més, el Brócoli Mecánico no estarà sol a les grades de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, ja que uns dos centenars d'aficionats viatjaran fins a l'Hospitalet en quatre autobusos, a banda dels cotxes particulars que puguin viatjar.

L'Hospi
Il·lusió màxima. El discurs dels darrers mesos, de les darreres setmanes i dels darrers partits es manté el dia abans de l'enèssima final del curs. L'Hospi ha preparat a consciència un partit complicat com el de demà a l'Estadi. Si contra el Cádiz només valia la victòria, l'Hospi sap que demà un empat podria valer contra La Hoya Lorca, però sap encara millor que sortir a cercar a aquest empat seria un suicidi que podria conduir l'equip cap a l'eliminació en aquesta fase d'ascens a la Lliga Adelante. I com que aquest equip no té aquesta eliminació en ment, l'equip treballarà del primer al darrer segon per classificar-se per la final d'aquest playoff d'ascens. La clau, en boca de tècnic i jugadors, marcar un gol que forci el rival a prendre més riscos. I és que a l'Hospi tampoc esperen un rival que embogeixi des del primer minut a la recerca del gol que els avanci a l'eliminatòria, sinó més aviat al contrari.

L'horari i la superfície, per bé que La Hoya encara no ha perdut enguany sobre gespa artificial, provocarà que els murcians necessiten un cert temps d'adaptació que l'Hospi intentarà aprofitar per colpejar primer. I ho farà sense un dels seus estandarts, un Ismael Moyano que ha estat sancionat amb 4 partits per la seva expulsió a l'Artés Carrasco i que forçarà Kiko Ramírez a renovar l'esquelet de l'equip. Faves comptades, ja que tot apunta que Lucas Viale farà parella a l'eix de la defensa amb el seu central Manu. A dalt, veurem si Iban Salvador repeteix com a titular o bé Ramírez opta també per introduir-hi alguna novetat. I és que el tècnic tarragoní podrà tornar a comptar amb Bebo Akinsola, que ja fa uns quants dies que va tornar de la seva Nigèria natal després de la mort del seu pare. L'única baixa per lesió és la de Pau Senent, que continua arrossegant molèsties físiques. La resta de jugadors, tots convocats abans que Ramírez anunciï la llista definitiva dels 16 escollits per a una nova matinal, esperem, de glòria.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - LA HOYA LORCA CF
Diumenge, 8 de juny - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
2a eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Partit de tornada

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Lucas, Pol, Provencio, Canario, Aridai, David Haro i Pirulo.

Possible onze de La Hoya Lorca CF: Alberto Cifuentes, Marcos Pérez, Morillas, Prior, Sergio Sánchez, Armando, Manolín, Julián, Pallarés, Nico i Carlos Martínez.

Àrbitre: Aitor Gorostegui Fernández-Ortega (Euskadi).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada