Etiquetes

31/7/14

I avui, sorteig de Copa (13:00 hores)

Per cinquè estiu seguit, el Centre d'Esports l'Hospitalet tornarà a estar pendent de las Rozas, de la seu de la RFEF per conèixer el(s) seu(s) rival(s) a les dues primeres eliminatòries de la Copa del Rei 2014-2015. Cinquena participació consecutiva dels riberencs, enguany meritada arran del sotscampionat que els de Kiko Ramírez van aconseguir l'any passat al grup 3 de Segona Divisió B. El mecanisme de la competició no disposa grans novetats respecte del curs passat, de manera que l'estructura d'aquestes primeres eliminatòries passa per l'exempció de set equips, els emparellaments per proximitat geogràfica fins on sigui possible i en convertir-se en els Willy Fog del futbol modest si la bola de l'Hospi és la penúltima (o última) a sortir. A partir de les 13:00 hores, l'Hospi coneixerà la seva sort de cara a la primera eliminatòria, que s'ha de disputar el proper 3 de setembre i, en cas que la superi, també coneixerà l'encreuament d'una la segona eliminatòria que es jugaria una setmana més tard (10 de setembre).

En aquest sentit, i sempre que l'Hospitalet no sigui un dels set equips exempts (tal com ja va passar la temporada passada i el curs 2007-2008), els riberencs tindran força números d'enfrontar-se a un dels següents equips: Lleida Esportiu, Nàstic, Cornellà, Atlètic Balears, Hércules, Alcoyano, Eldense o Peña Deportiva, un dels set equips de Tercera que entren al sorteig. L'eliminatòria es jugarà, a partit únic, al camp de l'equip la bola del qual hagi sortit en primer lloc al sorteig. Ja de cara a la segona eliminatòria, desapareix el criteri de proximitat geogràfica. D'aquesta manera, els 25 classificats per aquesta segona eliminatòria (18 procedents de la primera eliminatòria i 7 exempts) s'encreuarien entre sí en 12 eliminatòries amb un 25è equip exempt (que evidentment no podria repetir condició si ja ho va ser a la primera eliminatòria).

La resta d'equips que prenen part en aquest sorteig, quan a clubs de Segona Divisió B, són Racing de Ferrol, Somozas, Avilés, Oviedo, Marino de Luanco, Lealtad, Mirandés, Guijuelo, Zamora, Atlético Astorga, Gimnástica i Varea (grup 1); Sestao River, Barakaldo, Amorebieta, Leioa, Toledo, Guadalajara, Fuenlabrada, Trival Valderas, Huesca, Atlético Granadilla, Izarra, Puertollano i Teruel (grup 2); La Hoya Lorca, Cartagena, UCAM Murcia, Jaén, Cádiz, Balompédica Linense, Marbella, San Roque de Lepe i Villanovense (grup 4).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada