Etiquetes

7/7/14

La pretemporada 14-15 de l'Hospi

Passen els dies i poc a poc anem coneixent alguns detalls sobre el nou projecte del Centre d'Esports l'Hospitalet. Amb les renovacions confirmades de Craviotto, Hammouch, Peque i Valentín i el fitxatge del tarragoní Aleix Coch, l'Hospi continua treballant per dissenyar la plantilla 2014-2015, per trobar el grup de jugadors que d'aquí a dues setmanes, el dilluns 21 de juliol, comenci a treballar de cara a l'inici de temporada que tindrà lloc el cap de setmana del 23 i el 24 d'agost. Per això, els riberencs han definit ja el primer esboç del calendari d'amistos de pretemporada, amb la Copa Catalunya com a eix principal: l'únic rival segur és el Santfeliuenc i segons l'èxit en aquesta competició, el secretari tècnic riberenc Iván Hammouch haurà de buscar (o no), nous rivals per jugar els caps de setmana del 9 i el 10 d'agost i el 16 i el 17 del mateix mes. Són entre sis i set els compromisos que s'han previst per arribar el millor possible a l'estrena oficial a #2bg3.

El primer partit es jugarà el dimecres 30 de juliol a Vilassar de Mar (20:00 hores). Un clàssic en partits d'entrenament després de les vacances de Nadal. El següent compromís serà el més 'oficial' de tots, al camp del Santfeliuenc i amb motiu de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Amb l'horari encara per confirmar, tot sembla indicar que el partit es jugarà el diumenge 3 d'agost. Tres dies després l'Hospi es desplaçarà fins al Vallès per visitar el Terrassa, tercer equip de Tercera Divisió al qual s'enfrontarà i que la temporada passada va jugar la fase d'ascens a Segona B; el partit es jugarà a les 20:00 hores a l'Estadi Olímpic. La setmana es tancarà amb un o dos partits: en principi, el dissabte 9 d'agost l'equip de Kiko Ramírez rebrà a l'Estadi el FC Martinenc, que després d'anys d'absència tornarà a Tercera Divisió. El duel contra els barcelonins, però, podria veure's modificat si bé l'Hospi o el Martinenc superen la primera eliminatòria de la Copa Catalunya o els del Guinardó arriben a la final del Torneig dels Històrics.

D'aquesta manera, la data del diumenge 10 d'agost també resta reservada per disputar un possible amistós en cas que fos necessari. La darrera setmana també preveu dos partits amistosos per encara la recta final: el dimecres 13 d'agost el Centre d'Esports l'Hospitalet s'enfrontarà a l'AE Prat en un escenari (evidentment, l'Estadi o el Sagnier) i horari encara per confirmar. Finalment, el cap de setmana del 16 i el 17 d'agost es jugarà un darrer partit de preparació: serà de Copa Catalunya si l'Hospi accedeix a la tercera eliminatòria (el rival seria el Santboià, el Sant Andreu, el Rubí o, precisament, el Prat); en cas contrari, caldria cerca un nou contricant per disputar el darrer encontre de preparació abans del debut a la Lliga. En resum, sis-set partits amb cinc rivals (Vilassar de Mar, Santfeliuenc, Terrassa, Martinenc i Prat) confirmats. Això ja està més a prop de tornar a començar!

Dimecres, 30 de juliol - 20:00 | Vilassar de Mar - CE L'HOSPITALET
Diumenge, 3 d'agost - 20:00 | Santfeliuenc - CE L'HOSPITALET
Dimecres, 6 d'agost - 20:00 | Terrassa - CE L'HOSPITALET
Dissabte, 9 d'agost - 19:00 | CE L'HOSPITALET - Martinenc
Diumenge, 10 d'agost | Possible amistós, rival per confirmar
Dimecres, 13 d'agost - 20:00 | CE L'HOSPITALET - Pra
Dissabte 16 d'agost - 19:00 | Girona - CE L'HOSPITALET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada