Etiquetes

9/8/14

Copa Catalunya | CF Gavà - CE l'Hospitalet (diumenge, 19:30)

Demà a la tarda el Centre d'Esports l'Hospitalet disputarà el seu quart compromís d'aquesta pretemporada en un partit tenyit d'oficialitat, ja que els homes de Kiko Ramírez visitaran l'estadi de la Bòbila, a Gavà, per enfrontar-se al quadre local amb motiu de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya 2014-2015. Nova oportunitat, doncs, per seguir engreixant una màquina que tancarà la seva tercera setmana de treball amb l'equip gairebé definit de cara a l'inici de temporada oficial el proper 23 d'agost a Elx. L'Hospi, que suma dues victòries i un empat en els partits disputats fins ara, es desplaçarà a Gavà amb les baixes d'Aleix Coch i Miguel Ángel Luque, que no podran ser de la partida per motius físics; el futbolista tarragoní és l'únic jugador de la plantilla, juntament amb Iván Hammouch, que encara no ha disputat cap minut en aquesta pretemporada. A partir de les 19:30 hores, amb preu de cinc euros per al públic general i arbitratge de Bruno Montoro Ferreiro, l'Hospi visitarà un nou rival de Tercera Divisió encara sense el concurs del seu darrer fitxatge, el palentí Alberto Castaño "Canario", que no s'incorporarà a l'equip fins dimarts que ve.

Al davant hi haurà un Gavà que seguirà un any més a Tercera Divisió amb un altre projecte on el planter té un pes vital i després de l'agònica i miraculosa salvació del passat mes de maig a la Bòbila, al descompte, davant el Santboià. Enguany, els gavanencs tornaran a estar dirigits per Albert Poch, qui inicia la seva cinquena temporada com a tècnic del Primer Equip blaugrana. Un conjunt, el Gavà, que aquest curs buscarà fent un salt de qualitat per ser entre els 10 primers classificats. Per a aconseguir-ho ha renovat nou jugadors del bloc de la passada temporada i ha realitzat fins a sis incorporacions a les quals cal afegir les de d'un bon grapat de jugadors del Juvenil de Lliga Nacional. Familiars són els noms del porter Juanmi i d'Iván García, amb passat als juvenils de l'Hospi (Iván García hi va ser l'any passat). El darrer fitxatge, el del migcentre Adrián Gimeno, podria jugar contra l'Hospi ja que aquest dissabte ja ha debut al partit que els gavanencs han disputat a Can Torelló davant la Western New England University i que els de Poch han guanyat per 7-0. Fins avui, l'únic partit que havien jugat els gavanencs va acabar amb un sorprenent 5-0 contra el Terrassa a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. El resum d'aquest partit i la resta d'informació sobre l'entitat gavanencs la trobareu en el Blog que va servir d'inspiració a un servidor: el Blog del CF Gavà de Havokcfgava.

Serà el quart cop que el Gavà i l'Hospi s'enfrontin a la Copa Catalunya. Curiosament, els primers tres precedents van ser consecutius: el maig de 1995 i en format triangular disputat al vell Municipal, l'Hospi va eliminar el Gavà (0-0 al minipartit) i al Roda de Barà per passar a la segona eliminatòria, després que el Roda hagués vençut el Gavà per 1-3 al primer partit. La temporada següent, i amb els mateixos protagonistes però amb la Bòbila com a escenari l'Hospi va quedar eliminat després d'empatar sense gols amb el Roda de Barà i perdre per 1-0 amb un Gavà que havia golejat prèviament els tarragonins per un contundent 4-1.. El maig de 1997, de nou a la Bòbila i també en format triangular el Tàrrega va eliminar Gavà i Hospi; els riberencs van empatar els dos partits (1-1) i en el tercer i definitiu duel, els lleidatans van guanyar per 0-2 el Gavà. El darrer precedent, l'estiu de 2002 i amb García Escribano com a tècnic ens deixa una altra eliminació riberenca; derrota per 2-1 i gol hospitalencs de Joan Barbarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada