Etiquetes

29/9/14

#2bg3 | Resum de la 6a jornada

#2bg3 | Videoresum de la 6a jornada


#2bg3 | Idees

Imatge: Santi Iglesias / Lleida Esportiu
Una setmana li ha durat el lideratge al Lleida Esportiu. La victòria in extremis dels blaus contra l'Olímpic (estrena golejadora d'Albistegi) no servia als d'Idiákez per mantenir la posició de privilegi. Lleida Esportiu 1-0 Olímpic (Crònica Lleida Esportiu / Crònica Olímpic). I és que 24 hores abans l'Espanyol B passava per sobre del Zaragoza B amb una maneta: Jairo feia un doblet i arriba als sis gols en sis jornades, dos més que Mamadou (amb 4). També sucarien Joan Jordán i Julián Luque en un partit històric: feia 9 anys que l'Espanyol B no feia cinc o més gols en un partit a Segona B (6-2 vs Peralta, 2004-05). Espanyol B 5-0 Zaragoza B (Crònica Espanyol / Crònica Zaragoza). Pericos i lleidatans avantatgen en dos punts un Nàstic que és cinquè i que dissabte va tornar a guanyar a domicili amb Rocha com a protagonista, ja que un gol de l'extremeny al temps de descompte va donar el tercer triomf a la Lliga als de Vicente Moreno a costa del Mestalla. Mestalla 1-2 Nàstic (Crònica València / Crònica Nàstic).

Per sota, l'Olímpic és el nou cuer després que, per exemple, el Cornellà sumés el seu segon triomf consecutiu. De nou, tres gols: a la segona meitat, gol de David i doblet d'Óscar Muñoz que situen els verds en vuitè lloc. Els de Jordi Roger no guanyaven a casa per tres gols des del passat 6 d'abril (3-0 vs Rapitenca). Cornellà 3-0 Mallorca B (Crònica Cornellà / Crònica Mallorca). Els del Baix Llobregat tenen el playoff a tres punts, una referència que marca, per exemple, un Reus que no passava de l'empat davant l'Eldense. La cosa anava de Sergis: Masqué avançava els de Natxo González al primer temps i a tocar del final, Guardiola transformava la pena màxima que suposava l'empat dels blaugrana. El roig-i-negre Moyano era expulsat per setè cop en els darrers 26 mesos. Reus 1-1 Eldense (Crònica Reus). L'altre empat del matí el teníem a Palma, on l'Atlètic i l'Hospi igualaven sense gols en un partit marcat per la pluja i la intensitat. Atlètic Balears 0-0 l'Hospitalet (Crònica Blog).

La tarda començava moguda amb la suspensió a Pomar, on un fort aiguat ha fet que el riojà Hernández Lorenzo suspengués el Badalona-Villarreal B tot just passada la mitja hora de partit. Badalona 0-0 Villarreal B (Crònica Badalona / Crònica Villarreal). No ha estat una tarda golejadora: tres gols més per bé que a Olot tampoc n'han vist cap: empat sense gols entre garrotxins i un Huracán que iguala el seu quart partit en sis jornades. Els d'Arnau Sala surten de la zona de perill però segueixen sense guanyar a casa. Olot 0-0 Huracán (Crònica Olot / Crònica Huracán). Molt millor li van les coses a l'Hércules, que n'ha fet prou amb dos gols a la primera part de Javi Portillo i d'Adrià Granell per desfer-se d'un Sant Andreu que ja acumula quatre partits sense guanyar i tres derrotes consecutives. Hércules 2-0 Sant Andreu (Crònica Hércules / Crònica Sant Andreu). Els andreuencs, amb tot, ocupen la zona mitja de la taula per sobre de l'Ilicitano, que cau en descens després de perdre el seu tercer desplaçament del curs: l'Alcoyano n'ha fet prou amb el tercer gol a la Lliga de Francis Ferrón per lligar la segona victòria al Collao i allargar el crèdit d'Óscar Cano. Alcoyano 1-0 Ilicitano (Crònica Alcoyano / Crònica Ilicitano).

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 18:00 | Villarreal B - Zaragoza B
Dissabte, 18:30 | Huracán - Reus Deportiu
Diumenge, 12:00 | Badalona - Atlètic Balears
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Lleida Esportiu
Diumenge, 12:00 | L'HOSPITALET - Hércules
Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Espanyol B
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Mestalla
Diumenge, 17:00 | Olímpic - Olot
Diumenge, 18:00 | Nàstic - Alcoyano
Diumenge, 19:00 | Eldense - Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada