Etiquetes

2/9/14

#2bg3 | Tanca el mercat, actualitzem plantilles

2 de setembre. Oficialment el mercat de fitxatges ja està tancat. A partir d'ara i fins el proper mes de gener, només els equips amb fitxes lliures podran signar jugadors que a dia d'avui estiguin lliures i, en principi, tinguin fitxa professional. D'aquesta manera es posa punt i a part a un grapat de setmanes de moviments als despatxos que han deixat, ni mes ni menys, que 249 incorporacions als 20 equips de #2bg3 (més de 12 de mitjana per club). I és que en un estiu de renovació, el 58% dels 430 jugadors que formen les plantilles del grup 3 de Segona Divisió B no eren l'any passat en el seu actual club. El criteri que hem utilitzar per comptar les incorporacions és el d'incloure com a fitxatges els seus jugadors provinents de filials o juvenils que l'any passat no tinguessin fitxa amb el Primer Equip, per bé que hi haguessin jugat de forma puntual.

Així les coses, l'Hércules és l'equip més renovat amb només 2 continuïtats i 19 incorporacions. De ben a prop el segueix el Badalona, que ha fet 18 fitxatges, un més que l'Hospi i el València Mestalla, amb 17. En el cas del filial, però 4 dels 17 jugadors (Sivera, Kaiser, Sito i Borja Domingo) encara estan en edat juvenil i podrien actuar a cavall del Divisió d'Honor i l'equip de Curro Torres. Per contra, només hi ha quatre equips que no hagin superat la desena d'incorporacions. Els que menys peces han afegit són el Nàstic i el Zaragoza B, que han mantingut l'entrenador i que han incorporat únicament vuit jugadors. Un més, nou, han fitxat l'Olímpic de Xàtiva i l'Espanyol B, que han renovat 12 i 13 jugadors respectivament. I és que si bé la majoria d'equips han optat per cobrir totes les fitxes, Huracán i Olot s'han 'plantat' en els 20 elements en plantilla mentre que la meitat d'equips han cobert les 22 places.

Més dades que ens deixa aquest mercat d'estiu: el 48,2% dels fitxatges d'aquest estiu provenen d'equips que l'any passat eren a Segona Divisió B. Cap jugador de la Lliga BBVA ha recalat a #2bg3, però sí fins a 19 futbolistes que la passada temporada eren a la Lliga Adelante; el Reus, amb quatre futbolistes, és l'equip que més ha pescat en el mercat professional. Igualment important ha estat el futbol internacional, ja que 19 jugadors més actuaven la darrera temporada en campionats estrangers; en aquest capítol, també és el Reus l'equip que més ha creuat les fronteres (concretament Portugal) per incorporar nous futbolistes. Quant als joves, el Mestalla és l'equip que més clarament ha apostat per la base, ja que fins a 10 jugadors podrien ser habituals enguanyen van jugar l'any passat a Divisió d'Honor amb Curro Torres. Per la seva banda, l'Hospitalet és l'equip que més ha mirat a Divisió d'Honor i Lliga Nacional juvenils ja que fins a tres jugadors (Iu, Lucas del Campo i Joel Méndez) s'estrenaran com a futbolistes sèniors.

Aquestes i d'altres dades les esgranarem al llarg del curs aquí, al Blog de l'Hospi. De moment, us deixem els enllaços a les 20 plantilles dels equips del grup 3 de Segona Divisió B, on trobareu les trajectòries professionals i principals dades personals dels 430 jugadors que conformen el #2bg3 a dia d'avui. I com sempre, vull agrair molt sincerament la col·laboració als amics, companys i demés gent que han contribuït a actualitzar aquesta secció amb les seves informacions, correcions i recordatoris per tal que la informació que us presentem a continuació sigui de la vostra utilitat.

Equips #2bg3 | 2014-2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada