Etiquetes

7/9/14

Un punt curt | UE Sant Andreu 1-1 CE l'Hospitalet

El líder Sant Andreu no pot superar el fins avui cuer i cedeix la primera posició a l'Espanyol B.
El desencert de cara a porta priva l'Hospi d'un millor resultat.
La lesió de Luque, nota negativa d'un Hospi que millora sensacions.
SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa, galeria de fotos i videoresum del partit.

El partit pintava cap a la llei de Murphy, cap a aquell tòpic que diu que venia a dir allò que quan alguna cosa pugui sortir malament, sortirà malament. I així ha estat per un Hospi que als 20 segons ha estavellat una pilota al pal, que a la mitja hora ha perdut Luque per un petit esquinç al turmell i que després de desaprofitar claríssimes ocasions de gol ha vist com el Sant Andreu, en la segona rematada clara a porteria, anotava l'1-0. Amb zero punts i bon futbol, calia tornar a remar i l'equip ha fet amb convenciment i constància, apostant per l'estil propi però també positivament afectat per l'expulsió del quadribarrat Nuha, que ha vist la segona groga per voler enganyar l'àrbitre a l'emportar-se una pilota amb la mà. Les imatges no permeten veure del tot clara una acció que ha refermat el domini d'un Hospi que ha tingut més control, més ocasions, però que només ha pogut mig remuntar gràcies a un gol... millor dit, golàs, de Nano. El canari ha fet un control exquisit, s'ha desempallegat dels seus rivals i ha resolt davant Morales per fer l'1-1 que, desgraciadament, seria definitiu. Millors sensacions que resultat per obrir una setmana densa, amb un viatge llarg, un partit de Copa a Guijuelo i un duel d'equips necessitats diumenge a l'Estadi contra el Villarreal B. Almenys, hi ha motius de sobra per ser positius.

D'inici, un únic canvi respecte l'onze de fa set dies. Finalment, Miguel Ángel Luque deixava enrere els seus problemes físics i tornava a l'onze després d'un partit d'absència. Així, Álex Barrera començava el partit des de la banqueta, on estaven convocats per primer cop Iván Carril i Joel Méndez, que acabarien debutant amb la samarreta riberenca a la segona meitat. Inici fulgurant d'un Hospi que als vint segons de partit ja havia estavellat una pilota al pal: pèrdua del Sant Andreu, recuperació de Nano i xut del canari que pica a la base del pal local (1'). Pel que fa a ocasions, la primera meitat ha estat un monòleg riberenc tot i que durant els primers 15-20 minuts el control del partit ha estat equilibrat. Rubén Alcaraz ha provat fortuna amb un xut llunyà que ha marxat alt (2') i els de Belmonte han tingut el seu primer intent amb una rematada alta de Nuha a centrada de Calderón (9').

Amb el pas dels minuts el domini riberenc s'ha intensificat i les arribades han estat constants. Com a Elx, l'Hospi ha gaudit d'innumerables opcions a pilota aturada que, novament, no s'han pogut aprofitar. I com ja és habitual, José Miguel Morales s'ha tornat a erigir en salvador quadribarrat. Malson riberenc un cop més, el meta local ha salvat una rematada de David Haro després d'una acció de contracop (20'), ha tornat a creuar-se en el camí del vallesà per treure una rematada del '7' de l'Hospi des de la frontal (27') i ha recorregut als punys per evitar complicacions en un servei de falta amb molta mala llet de Canario (32'). A més, Nano ha desaprofitat una bona assistència d'Haro i ha xutat massa alt (25') poc després que Aleix Coch no encertés a rematar una pilota dins l'àrea petita en una acció que ha acabat en córner (22'). Vaja, desencert atacant que havia de desembocar, per qüestions de lògica futbolística, en l'acció del gol del Sant Andreu. Massa fàcil ho ha tingut el quadre local: Ton Alcover ha rebut la pilota, ha centrat al segon pal on hi havia, massa sol, un Xavi Puerto que ha afusellat Craviotto per fer pujar l'1-0 a l'electrònic (44').

La segona meitat no ha canviat massa quant a la decoració general. Control riberenc amb la intenció de cercar el gol de l'empat mentre els locals buscaven transicions ràpides i rematar amb la punta de velocitat de Nuha. I en una d'aquestes la truita s'ha girat: control, segons l'àrbitre, amb la mà del blanenc, segona groga i expulsió. Minut 55, el Sant Andreu amb 10 homes i renúncia gairebé total a l'atac. L'Hospi tenia el partit a favor per empatar i l'acció de Valentín, que obligava Morales a estirar-se per enviar la bola a córner (57') era l'avís de l'acció del gol de l'empat, ja amb Carril sobre la gespa. Control magistral de Nano, que es desfà dels defenses i resol amb mestria davant Morales (63'). Estrena golejadora i dedicatòria a la seva nòvia. Amb mitja hora per davant, el partit tenia color riberenc ni que fos per una qüestió numèrica.

Tot i el domini clar, però, l'Hospi no aconseguiria donar la volta al marcador per bé que ha gaudit d'opcions per aconseguir-ho. Especialment clares han estat les accions al minut 76, quan des del terra David Haro ha rematat una pilota que Morales, novament, ha tret amb els peus. I després, un Joel Méndez que feia pocs minuts havia ingressat al terreny de joc culminava una bona jugada personal amb un xut amb cama dreta que picava la xarxa lateral de la porteria visitant (82'). Ho seguiria intentant l'Hospi (Carreras i Nano no aconseguirien resoldre dues accions embolicades dins l'àrea local) mentre el Sant Andreu prou en feia d'aguantar el resultat entre les queixes del públic per l'actuació arbitral i la lesió de Calderón, que deixava l'equip virtualment amb 9 tot i continuar sobre el terreny de joc. Al final, punt que té regust a poc si tenim en compte l'evolució i la millora que ha experimentat l'Hospi. 

FITXA TÈCNICA

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Jefferson, Viale, Azparren, Ton Alcover, Ibon Gutiérrez (Guzmán, 78'), Calderón, Xavi Jiménez (Lucas, 61'), Puerto (Bruno, 46') i Nuha.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix Coch, Agustín (Carril, 58'), Alcaraz, Luque (Barrera, 30'), David Haro. Carreras, Canario (Joel, 71') i Nano.

Gols: 1-0 Puerto (44'); 1-1 Nano (62').

Àrbitre: Santiago Varón Aceitón (Illes Balears). Ha amonestat els locals Ton Alcover (35'), Guzmán (83') i els visitants Agustín (14'), Peque (74'), Carril (79') i Nano (92'). Ha expulsat Nuha amb doble groga (11' i 58').

Incidències: partit corresponent a la 3a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Narcís Sala davant d'uns 800 espectadors. Tarda assolellada i força calor a Sant Andreu. Partit retransmès per Esport3. A l'Hospi, Oliver i Èric Via han completat la convocatòria; al Sant Andreu ho han fet Manu i Víctor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada