Etiquetes

27/9/14

Volen mantenir la línia | Atlètic Balears - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

ATLÈTIC BALEARS - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 28 de setembre - 12:00 hores - Son Malferit
Jornada 6 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Atlètic: Víctor Ross, Jaime, Bernat, Damià, Biel Guasp, Esteban, Cristian, Carlos Rodríguez, Nacho Martínez, Chando i Cifu.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix Coch, Agustín, Alcaraz, Carril, Canario, David Haro, Rubén Carreras i Nano.

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (las Palmas).

Fa tot just cinc mesos, un miraculós cop de cap de Valentín Merchán a Magaluf consumava la sorpresa, la primera derrota de l'Atlètic Balears en tot el curs com a local i la constatació que l'Hospi tornava a dependre dels seus marcadors per fer playoff. L'Atlètic i l'Hospi sempre han ofert partits vibrants en les últimes quatre temporades per bé que el fet que s'hagin disputat un cop entrada la segona volta sempre hi ha ajudat. Enguany, Son Malferit acollirà l'Hospi per primer cop en un partit amb els ànims forçamés calmats pel moment de la Lliga en què ens trobem i perquè balearicos i riberencs arriben a la cita després de sumar victòries que han servit per alleujar la seva situació a la classificació. Especialment necessària era la victòria que els de Nico López van aconseguir diumenge al Narcís Sala amb gols de Carlos Rodríguez i Miquel Ripoll. Inèdits fins aleshores, els blanc-i-blaus escalen fins als 5 punts i fora de la zona de descens (tretzens) tot i estar empatats amb el cuer, el Cornellà. El cert és que el partit de debò per l'Atlètic es va salvar el passat estiu amb l'entrada de l'empresari alemany Ingo Volckmann: futur assegurat i entrada de capital per dissenyar una plantilla econòmicament més potent que, fins ara, no ha igualat el magnífic inici del curs passat.

Imatge: Judit Andreu
Amb tot, a Son Malferit són pacients i el triomf de l'altre dia dóna raó als qui han dipositat la seva confiança en el capo esportiu balearico: Nico López. Dels homes que van jugar diumenge a Barcelona, només tres (Bernat, Esteban i Cristian) eren titulars habituals l'any passat i això passa factura en un tram inicial de Lliga, com bé ha tastat l'Hospi amb la profunda renovació que ha patit. L'Atlètic és un dels cinc equips que encara no ha guanyat com a local a #2bg3 i l'únic que encara no ha aconseguit perforar la porteria visitant. De fet, dels cinc gols anotats com a visitant els dos de diumenge van ser els primers que han marcat de jugada (Nando Ramón marcava dues dianes de penal a Torrent i Bernat marcava d'estratègia a Elx). En principi, Nico López comptarà amb les baixes d'Artabe,  Ramón, i Francesc Fullana de cara al duel d'un Hospi que buscarà la primera victòria a domicili del curs.

De fet, l'Hospi fa cinc partits que no guanya a domicili (des del 0-1 a Xàtiva el mes de maig passat). Amb tot, a l'Estadi saben que el partit de Copa de Guijuelo pot servir com a punt de partida per plantejar la batalla de Son Malferit, amb un rival força similar al Badalona tal com reconeixia en roda de premsa Kiko Ramírez. El tarragoní afegia, a més, que el triomf contra el Sant Andreu convertia els mallorquins en un rival encara més perillós. Amb tot, els quatre partits sense perdre i les tres victòries consecutives de l'Hospi refermen elt reball d'un grup que no va defallir tot i un inici de Lliga complicat. Lluny de confiar-se, la plantilla sap que el partit de demà a Palma suposa un repte important i una oportunitat d'or per veure's en la zona noble de Lliga, un fet poc habitual en els inicis del CE l'Hospitalet. De cara al partit de demà Kiko Ramírez continuarà sense poder comptar amb Lucas del Campo (lligaments trencats) i amb Miguel Ángel Luque mentre que per precaució José Rodríguez continuarà una setmana més fora de la llista de convocats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada