Etiquetes

26/10/14

L'Hospi frena el líder | Lleida Esportiu 0-0 CE l'Hospitalet

Imatge: Santi Iglesias
FITXA TÈCNICA

LLEIDA ESPORTIU: Pau Torres, Pau Bosch (Eugeni, 84'), Raúl Fuster, Ekhi, Pedro Baquero, Fragoso, Albistegi, Dídac, Miramón, Chupe (Diego, 59') i Salva Chamorro (Osado, 72').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Canario (Rubén Carreras, 60'), Luque (Álex, 39'), Morgado, David Haro i Nano (Iván Carril, 73').

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo (Navarra). Ha amonestat el visitants Hammouch (26'), Álex (47') i Agus (63'). Ha expulsat l'entrenador de l'Hospi Kiko Ramírez (27').

Incidències: partit corresponent a la 10a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Camp d'Esports de Lleida davant de 2.609 espectadors. A l'Hospi, Hammouch i Oliver han completat la convocatòria; al Lleida Esportiu ho han fet Jorge i David Forniès. El CE l'Hospitalet ha informat que els directius de l'Hospi desplaçats a Lleida han hagut de pagar entrada; més tard, algunes fonts han indicat que ho han fet com a mesura de protesta per no haver rebut invitacions de cortesia per part del Lleida Esportiu.

Crònica de Jordi Lacambra | Lleida
Camí de convertir-se en el matx amb més rivalitat d’entre els catalans del grup 3. No només al terreny de joc hi ha hagut tensió: també a les graderies, entre les directives, a la sala de premsa.... des de la insistència d’uns per no permetre que els altres poguessin gaudir de les comoditats pròpies d’un partit de la categoria, al continuat record malintencionat de molts cap als qui no hi eren avui. En tot cas, l’espectacle, al camp, s’ha vist amb comptagotes. Començava Kiko Ramírez alineant el mateix onze del dia de l’Alcoyano, amb Canario i Morgado a l’equip. I de fet, el futbol del conjunt riberenc en els primers compassos ha estat molt semblant al del diumenge passat.

No obstant això, el Lleida Esportiu també ha tingut les seves ocasions, malgrat haver fet una primera part grisa. Ràpidament avisaria l’Hospi mitjançant Nano amb un xut llunyà i Agus amb dues rematades semblants en servei de cantonada, que es trobava amb la bona col·locació de Pau Torres. El partit s’ha començat a escalfar amb l’expulsió de Kiko Ramírez al minut 26 per protestar una falta a la frontal de l’àrea de l’Hospi. L’àrbitre Leo Ollo no ha dubtat en enviar el tècnic  al túnel de vestidors i deixar Albert Luque a la banqueta. 
Imatge: Fans del Hospi
Des d’aquell minut, la primera part no ha tingut més secret, fora d’una jugada polèmica on els blaus han reclamat un penal per una caiguda de Chupe i un xut de falta d’Alcaraz que ha sortit llepant el travesser.

Però si a la primera part s’ha vist un Hospi alegre en molts trams, al segon temps l’equip ha patit una davallada. Molt gris i erràtic en la primera passada des de la defensa, el Lleida Esportiu ha tingut aproximacions clares, però tampoc els davanters lleidatans estaven encertats. De fet, ocasions clares no n'hi ha hagut, als primers 20 minuts del segon temps. Amb l’entrada d’Ivan Carril i Carreras, Luque buscava donar més profunditat a l’atac, però ha estat llavors quan els d'Idiákez han buscat el gol amb més insistència.

L’últim tram ha destacat per dues coses: diverses picabaralles al mig del camp per diverses accions poc amistoses (dos cops el Lleida ha continuat jugant amb un jugador de l’Hospi estès al terra) i per dues rematades d’Ekhi a les acaballes que s’han trobat o bé amb Craviotto o bé amb l’arrel del pal. Ha semblat que l’empat era prou bo pels dos equips, donada la situació en què estaven al camp; per moments ambdós equips estaven sense ànima i amb més errades que encerts.

Finalment, punt d’or en un ambient poc favorable a l’Hospi, que ha estat rematat per la notícia extraesportiva de la tarda: El Lleida ha prohibit l’entrada a diversos familiars dels jugadors i cos tècnic (entre ells família de Kiko Ramírez) per unes discrepàncies amb l’anterior junta. Per solidaritzar-se, Antonio Castellano, president del club, ha pagat entrada i s’ha assegut a la graderia. En acabar el partit, hi ha hagut creuament de retrets entre Luque, Kiko Ramírez i components del Lleida Esportiu. Qui va llençar la primera pedra? Mai se sabrà, però podem anar preparant-nos pels propers anys: l’Hospitalet jugarà al Camp d’Esports a terra hostil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada