Etiquetes

2/10/14

#2bg3 | Lucas es posa a 200 i Fragoso, a 300

Des de fa unes quantes jornades al compte personal de Twitter anem recordant les efemèrides dels jugadors que formen part del grup 3 de Segona Divisió B quan arriben a una xifra rodona de partits a partir del centenar. Aquesta setmana seran quatre els jugadors de #2bg3 que compleixin un número de partits rodó... sempre que els seus entrenadors decideixin comptar amb ells, evidentment. Casualment, dos d'aquests quatre jugadors tenen passat riberenc i, a més, van ser part activa del sotscampionat de la passada temporada: parlem de Dani Fragoso (Lleida Esportiu) i Lucas Viale (Sant Andreu). Amb ells, el lateral aragonès Carlos Barreda (Lleida Esportiu) i el davanter canari Rayco García (Nàstic) arribaran als 150 i 200 partits al futbol de bronze, respectivament.

Fragoso rep instruccions de Kiko Ramírez. Octubre de 2013
Dani Fragoso (Mataró, 1982) podria disputar diumenge al camp de l'Elche Ilicitano el seu partit número 300 a Segona Divisió B amb el seu novè equip a la categoria, el Lleida Esportiu. Titular indiscutible per a Joseba Idiákez, el maresmenc és el sisè jugador amb més minuts al conjunt blau (506) i només ha estat substituït en dos dels sis partits que ha jugat (casualment, quan l'equip ha necessitat d'un revulsiu ofensiu per millorar el marcador contra Mallorca B i Olimpic). Fragoso va debutar com a jugador de bronze el 12 de novembre de 2000 al desaparegut camp de la Caixa, a Barcelona, en un Espanyol B 4-0 l'Hospitalet d'infaust record per als riberencs, sobretot arran de les crítiques que va rebre l'aleshores tècnic Lluís Pujol. Va ser un dels cinc partits que el maresmenc va jugar amb el filial abans de passar per l'Alcorcón, l'Extremadura, el Barcelona B, el Cádiz, el Melilla, l'Atlètic Balears i l'Hospi, amb el qual va disputar 16 partits de Lliga durant la primera volta del curs passat abans d'emprendre una breu aventura al futbol nordamericà amb el Chivas USA.

Lucas Viale amb l'Hospi. Maig de 2014
Per la seva banda, als seus 28 anys Lucas Viale podria jugar diumenge (12:00 hores, Narcís Sala) el seu partit número 200 a Segona B si gaudeix d'algun minut davant el València Mestalla. El petit dels Viale (Córdoba, Argentina, 1985) viu la seva segona etapa amb els quadribarrats; va defensar la seva samarreta 2006-2007 en un any de mal record per als andreuencs, ja que primer amb Creixell i després amb Félix Arnáiz com a tècnics van acabar baixant a Tercera Divisió. Era l'any del debut de Lucas Viale a Segona B, ja que després va passar per l'Osasuna B i l'Atlètic Balears abans de viure la seva primera etapa a l'Hospi amb un any a Tercera i dos a Segona B. L'any i mig al Nàstic va ser un interval gairebé per oblidar abans de tornar per mitja temporada (2014) al CE l'Hospitalet. Amb els riberencs, Lucas Viale va disputar 83 partits entre Lliga i playoff d'ascens a la Lliga Adelante.

Rayco, a l'Hospi-Nàstic de la jornada 2
Per la seva banda, el lateral dret Carlos Barreda (Lleida Esportiu) també podria jugar el seu partit 150 a Segona B, una celebració que curiosament coincidiria amb el seu partit número 100 entre Lliga i playoff amb els de la Terra Ferma. Tercer equip de bronze per Barreda (Binèfar, 1989), que no va tenir massa sort al seu pas pe La Muela i l'Sporting Mahonés, on només va estar-s'hi mitja temporada després dels problemes economics que van acabar amb els menorquins (igual que amb els aragonesos). Aquesta serà la quarta temporada de l'aragonès amb el Lleida Esportiu. Menys temps porta el davanter canari Rayco García a Tarragona, equip amb el qual ja sap què és marcar enguany. Rayco (Las Palmas de Gran Canaria, 1987) podria jugar diumenge contra l'Alcoyano el seu partit 200 a Segona B d'ençà que hi debutés un 2 de setembre de 2007 defensant la samarreta del Villarreal B en un partit que els groguets van guanyar a l'Eivissa per 3-0. Després, pas per Navalcarnero, Oviedo, Rayo B, Mirandés i Alcoyano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada