Etiquetes

3/10/14

#2bg3 | Prèvia de la 7a jornada

Setena jornada amb partits realment interessants al grup 3 de Segona Divisió B. Per aspiracions, potser el Nàstic-Alcoyano sigui el que la majoria pugui destacar però nosaltres hem escollit un Huracán-Reus Deportiu amb dos equips que també estan cridats a ser en la zona altra però que han començat de forma diferent per bé que a la primera jornada els valencians ja van situar-se com a líders després de derrotar l'Atlètic Balears per 3-2. Des d'aleshores, l'Huracán d'Émer Esteve no ha aconseguit guanyar i, per tant, acumula cinc jornades sense vèncer fruit de quatre empats i una derrota, a Torrent, davant el Lleida Esportiu (0-2). Va ser en el darrer partit com a local: minuts abans de començar es trencava Tariq, davanter centre titular dels blanc-i-vermells. I és que les lesions s'han convertit en un problema complementari de l'equip que enguany disputa els seus partits a San Gregorio: sense anar més lluny, davant l'Olot el tècnic d'Huracán va haver de fer dos canvis per lesió abans del minut 50 i primer San Julián i després Luismi Loro van haver de deixar el terreny de joc. Amb aquest panorama i amb una plantilla curta d'efectius (20 jugadors), Huracán afronta el partit contra el Reus amb l'ànim que suposa poder superar la xifra de 2.000 abonats en un any de canvis al quadre valencià. 

Per la seva banda el Reus visita Torrent des de la talaia de la zona de playoff. Després de la rebregada (4-1) a Sant Adrià (més enllà de lesions i polèmica arbitral, els roig-i-negres no van estar encertats), els reusencs han sumat set dels darrers nou punts possibles. Només un penal a darrera hora diumenge passat contra l'Eldense va privar els de Natxo González de compartir liderat amb Espanyol B i Lleida Esportiu durant tota aquesta setmana. Com a Torrent, les lesions també passen factura a un Reus que a la baixa per sanció de Moyano hi ha de sumar la dels lesionats Ñoño i Marc Sellarès. Amb tot, els reforços estiuencs dels reusencs aporten suficient profunditat de banqueta a González per estar tranquil. De fet, Édgar podria ser demà titular per primer cop en una temporada en què ha actuat en només tres partits, sempre com a suplent i amb un balanç de 122 minuts de joc (i, això sí, un gol). El 0-3 de fa dues setmanes a Mallorca, a més, dóna tranquil·litat al Reus quant al fet de guanyar a domicili, un factor important en una Lliga igualada com la de #2bg3.

HURACÁN CF - CF REUS DEPORTIU
Jornada 7 - Dissabte, 4 d'octubre - 18:30 hores
San Gregorio - Torrent
Àrbitre: Miguel Ángel Ortiz Arias (Madrid).

Es veuen les cares un Huracán que és 10è amb 7 punts i un Reus Deportiu que és 3r amb 11 punts / L'Huracán fa cinc jornades que no guanya i el Reus, tres que no perd / Fa 271 minuts que Huracán no perfora la porteria contrària / Als valencians, David Agudo podria enfrontar-se al seu exequip, un Reus on va jugar-hi la passada temporada / Tres precedents històrics amb dues victòries d'Huracán i un empat / Darrer precedent: 1-0 (2013-14, Luismi).
Dissabte, 18:00 | Villarreal B - Zaragoza B
Primer enfrontament oficial a la història entre tots dos equips / Ahir al vespre el Zaragoza anunciava la destitució d'Emilio Larraz com a tècnic del filial; encara no s'ha anunciat el seu substitut / El Villarreal B buscarà el segon triomf consecutiu a casa, on encara no ha caigut derrotat. El filial no perd a casa des del 3 de maig (1-2 vs Nàstic) / El Zaragoza B, equip més golejat del grup, compta per derrotes els seus partits lluny de la Ciudad Deportiva.

Diumenge, 12:00 | Badalona - Atlètic
Cinc precedents en categoria nacional amb dues victòries escapulades, dos empats i una victòria balearica. Darrer precedent: 0-1 (2013-14, Capó) / El migcampista balearico Cristian Sánchez, sancionat amb 4 partits per la seva expulsió contra l'Hospi / El Badalona es manté invicte a casa després de dues victòries per la mínima i la suspensió del partit contra el Villarreal B la setmana passada al minut 32.

Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Lleida Esportiu
Únic precedent: 2-1 (2013-14; Nico, Juanra / Imaz) / L'Ilicitano no perd com a local des del mes de gener de 2013 però acumula cinc jornades seguides sense guanyar / Dijous, els franjaverda van classificar-se per la final autonòmica de la Copa RFEF en eliminar l'Ontinyent. Els blaus sumen tres jornades sense perdre i Pau Torres, 312 minuts de Lliga sense encaixar cap gol / Al Lleida Esportiu, Barreda podria jugar el seu partit 150 a Segona B i Dani Fragoso, el 300.

Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Espanyol B
Set enfrontaments històrics i amb tres victòries balears i dues d'espanyolistes. Darrer precedent: 1-0 (2012-13; Abdon) / L'Espanyol B defensarà el lideratge per tercer cop en el que portem de temporada: fins ara, triomf a Cornellà i derrota a Vila-real / La gespa de Son Bibiloni, principal preocupació per a tots dos equips. El Mallorca B ha sumat un punt dels últims nou possibles i ha rebut sis gols en els últims dos partits (tres del Reus i tres més del Cornellà).

Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Mestalla
El Mestalla ha guanyat en 3 dels 13 enfrontaments a la Lliga entre Sant Andreu i valencianistes. Darrer precedent: 1-2 (2013-14; Francis / Chumbi i Cortell) / El Sant Andreu acumula tres derrotes consecutives i quatre partits sense conèixer la victòria / El Mestalla fa, com el seu rival, quatre partits que no guanya / Al Sant Andreu, Lucas Viale podria jugar el seu partit 200 a Segona B.

Diumenge, 17:00 | Olímpic - Olot
Únic precedent: 1-4 (2013-14; Marenyà / David López, Corominas, Uri, Carlos) / El partit es jugarà al Luís Suñer Picó d'Alzira pels problemes amb la instal·lació de la gespa artificial a Murta. Feia tres anys i mig que no es jugava cap partit de Segona B a la capital de la comarca de la Safor / L'Olímpic buscarà, lluny del seu terreny de joc, la primera victòria com a local.

Diumenge, 18:00 | Nàstic - Alcoyano
Una sola victòria de l'Alcoyano en 15 precedents de Lliga a Tarragona / Darrer precedent: 3-1 (2013-14; Xisco, Lago Junior, Marcos / Nacho Rodríguez) / El Nàstic encara no ha sumat cap victòria al Nou Estadi mentre que l'Alcoyano també té pendent estrenar-se lluny del Collao (fins ara, un empat i dues derrotes) / Al Nàstic, Rayco podria jugar el seu partit 200 a Segona B.

Diumenge, 19:00 | Eldense - Cornellà
Primer enfrontament oficial a la història entre tots dos equips / L'Eldense suma tres jornades sense conèixer la victòria amb dos punts de nou possibles / Per contra, el Cornellà buscarà el seu tercer triomf consecutiu; suma dues victòries seguides i sis gols marcats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada