Etiquetes

10/10/14

#2bg3 | Prèvia de la 8a jornada

Poca discussió. Si el Mestalla-Hospi enceta la jornada 8 de #2bg3 en un estrany horari de divendres tarda el Lleida Esportiu-Nàstic focalitzarà l'atenció de la resta d'equips a partir de les 16:10 de dissabte, un horari igualment curiós, en aquest cas per qüestions televisives. Esport3 retransmetrà l'encontre que hem triat com a destacat, el partit que enfrontarà el quart classificat, un Lleida Esportiu que ha sumat 13 punts de 21 possibles i un Nàstic que amb només un puntet més és segon a la classificació, empatat amb un Hércules que amb 14 punts estrenava lideratge gràcies al triomf a l'Hospitalet. A les portes d'un també trascendental partit de Copa a Alcoi (dimecres, 20:30 hores), els d'Idiákez buscaran davant el Nàstic refer-se de la derrota de diumenge passat a Elx. Vistes les ocasions, els blaus van poder optar a un marcador diferent per bé que els franjaverda també van errar alguna ocasió clamorosa per haver eixamplat la distància. Segona derrota a domicili d'un equip que, en canvi, al Camp d'Esports s'ha trobat còmode des que va començar la temporada. Quatre partits oficials i quatre victòries: 1-0 sobre el Zaragoza B i l'Olímpic, 3-0 al Guadalajara en partit de Copa i 4-0 sobre l'Eldense. Parcial de 9-0 que justifica l'aposta pel canvi d'estil que ha implementat Idiákez. Més futbol de veritat i menys 'altre futbol', menys estil Seligrat. El de Torrent, per cert, ha estat guardonat aquesta setmana per la RFEF com el millor entrenador del grup 3 2013-2014.

No ho va ser un Vicente Moreno que alguna culpa devia tenir en la històrica remuntada del Nàstic l'any passat, una remuntada que no va ser suficient després de l'hipercomentat 3-1 a Llagostera. L'equip va donar raons per creure i l'aposta a Tarragona ha estat, dintre del possible, la continuïtat. Renovacions i retocs que dibuixen una plantilla potent i que fins ara, tot i el potencial, destaca per la seva eficiència golejadora. Amb 6 gols els tarragonins n'han fet prou per sumar 14 punts, 9 dels quals els han sumat a domicili. Ple de punts lluny d'un Nou Estadi on tot just diumenge sumaven el primer triomf, al descompte, davant l'Alcoyano (1-0). L'artífex, el de sempre: Rocha ha fet quatre dels sis gols del Nàstic aquesta Lliga, tres dels quals han arribat a partir del minut 90. Sis punts salvadors i algun altre sumat gràcies a les seves assistències. L'extremeny és la sensació d'un equip cridat a tenir molt de marge de millora i que aquesta tarda a Lleida podrà demostrar totes les expectatives que els seus aficionats hi han dipositat.

LLEIDA ESPORTIU - CLUB GIMNÀSTIC
Jornada 8 - Dissabte, 11 d'octubre - 16:10 hores
Camp d'Esports - Lleida
Àrbitre: Alberto Salazar López de la Oliva (Comunitat Valenciana).

S'enfronten el quart classificat, un Lleida Esportiu que suma 13 punts i el segon, un Nàstic de Tarragona que n'acumula 14 / Ple de punts en el seu territori, algun cedirà: els blaus sumen 9 de 9 en Lliga al Camp d'Esports (6-0 de parcial quant a gols); els grana també han guanyat els tres partits a domicili (parcial de 4-1) / Únic precedent històric: 0-0 (2013-2014) / Els tarragonins no estaran sols, ja que la Federació de Penyes del Nàstic ha organitzat expedició per acompanyar l'equip a Lleida, si bé el desplaçament no serà ni de bon tros tan multitudinari com el de l'any passat o en els enfrontaments a Segona A amb la UE Lleida / Cara a cara, el tercer equip més golejador (Lleida Esportiu, 10 gols) i el menys golejat (Nàstic, 3 gols).

Dissabte, 18:00 | Cornellà-Huracán
Primer precedent històric entre tots dos equips / El Cornellà buscarà la seva quarta victòria consecutiva, a tocar de les cinc que va sumar a Tercera el setembre de 2013 / Els de Jordi Roger tenen a l'horitzó un altre partit important: dimecres a les 9 reben el Leioa amb els 1/16 de final de Copa com a objectiu / Huracán va trencar dissabte una ratxa de cinc partits sense guanyar / Els valencians no guanyen a domicili des del 30 de març al camp de l'Ontinyent (0-3).

Dissabte, 18:00 | Espanyol B-Eldense
Únic precedent: 2-0 (2006-07, Bussy i Fede) / Cara a cara l'equip més golejador (Espanyol B, 17 gols) amb el tercer més golejat (Eldense, 10 gols). Això sí, l'Espanyol B ja n'ha rebut 9 / Amb 7 gols, si Jairo Morillas (Espanyol B) fos un equip seria el novè més golejador de #2bg3 / Un punt de 9 possibles és el balanç a domicili d'un Eldense que no guanya fora des del 9 d'abril (0-2 al camp del Borriol).

Dissabte, 20:30 | Alcoyano-Sant Andreu
Un empat en les últimes cinc visites és el balanç dels quadribarrats al Collao, on no hi guanyen des de 2007 (0-1,  Santamaría). Darrer precedent: 3-0 (2013-14, Abenza, Adrián Gallardo, Devesa). L'Alcoyano, que dijous empatava contra el Levante (1-1) en un partit amistós avança el partit contra els andreuencs pel seu compromís de Copa contra el Lleida Esportiu al Collao (dimecres, 20:30 hores) / Els d'Óscar Cano encara no han perdut a casa però es mantenen a la part baixa pel pobre rendiment a domicili; al Collao no hi perden des del 27 d'abril (0-1 vs Lleida Esportiu) / El Sant Andreu va trencar la mala ratxa i buscarà el seu segon triomf lluny del Narcís Sala (ja va guanyar a Tarragona).

Diumenge, 11:30 | Zaragoza B-Mallorca B
Dos enfrontaments a la història amb una victòria per barba. Darrer precedent: 1-4 (2011-12, Estrada / Dídac, Abdon -2- i Aridai) / Els aragonesos anunciaven aquesta setmana que César Lainez es farà càrrec de l'equip. L'exporter zaragocista ja va dirigir l'equip en el triomf per 1-4 a Vila-real / S'enfronten els dos equips més golejats: Zaragoza B (15 gols) i Mallorca B (12 gols) / Algunes fonts apunten que podria ser el darrer partit de Javi Olaizola a la banqueta balear si el Mallorca apostés per acomiadat Valeri Karpin del Primer Equip segons el marcador d'aquest cap de setmana.

Diumenge, 12:00 | Atlètic-Villarreal B
Tres precedents amb un triomf local i dos de groguets. Darrer precedent: 2-0 (2013-14, Joan Vich i Bernat) / Als groguets, el porter Aitor i el defensa Israel podrien disputar el seu partit 100 a Segona Divisió B / L'Atlètic només ha sumat dos de nou punts a Son Malferit; no guanya com a local des del 13 d'abril (2-0 vs Espanyol B) / El Villarreal B té un 0 de 6 a domicili, on no hi guanya des del 27 d'abril (0-1 a Badalona. Amb tot, els de Paco López tenen un partit pendent.

Diumenge, 12:00 | Olot-Ilicitano
Dos precedents amb un empat i un triomf il·licità. Darrer precedent: 0-4 (2013-14, Sergio León -2-, Samu i Charlie) / Reedició del duel per l'ascens de fa 17 mesos a l'Estadi Municipal d'Olot, quan l'Ilicitano va ascendir a Segona B i va ajornar la festa garrotxina quatre setmanes / Els d'Arnau Sala encara no han guanyat com a locals i de fet no guanyen a casa des del 3 de maig (3-2 vs Huracán) / Tampoc els van millor les coses als de Mir, que precisament van guanyar el seu darrer partit lluny d'Elx al camp de l'Olot (0-4, 1 d'abril). És l'únic triomf a domicili en un any i dues setmanes / Els franjaverda van jugar dimecres a Castalia l'anada de la final regional de la Copa RFEF: derrota per 3-1 tot i avançar-se al marcador.

Diumenge, 12:00 | Reus-Olímpic
Cinc precedents amb tres victòries locals i dues de visitants. Darrer precedent: 2-0 (2013-14, Agudo, Masqué i Quesada / Marenyà) / El Reus és un dels set equips que no ha perdut a domicili: 7 punts de 9 possibles i un únic gol encaixat... i des del punt de penal. Els roig-i-negres no perden a casa des del 6 d'abril (0-1 vs Nàstic) / Amb quatre penals xiulats a favor, l'Olímpic és l'equip més beneficiat en aquest aspecte en 7 jornades disputades / Els de Sandroni només han perdut un dels darrers quatre partits disputats i el van perdre per la mínima i al descompte al camp del Lleida Esportiu / Retrobament de Francis (Reus) amb el que va ser el seu equip durant quatre temporades

Diumenge, 17:00 | Hércules-Badalona
Únic precedent històric: 1-1 (2004-05, Merino / Jota) / Únic partit en la jornada de tarda. Amb un partit menys, el Badalona podria posar-se líder si els resultats acompanyen i són capaços de derrotar l'actual líder al Rico Pérez / L'Hércules no perd com a local des del 8 de juny (1-2 vs Barcelona B / Sis jornades sense perdre -set partits oficials si comptem Copa- eleven els de Pacheta a la primera posició / El Badalona només ha perdut a l'Hospitalet i suma 4 punts de 9 possibles lluny de Pomar, on diumenge vinent jugarà probablement el seu darrer partit abans de partir cap a Montigalà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada