Copa del Rei | UE Cornellà 1-4 Real Madrid

Imatge: Real Madrid
FITXA TÈCNICA

UE CORNELLÀ: Segovia, Joel, Arnau, Dani Martí, Pelegrí (Martí, 57'), David, Sergio Gómez, Pep, Xemi (Luís, 70'), Josele (Gallar, 57') i Óscar Muñoz.

REAL MADRID CF: Navas, Arbeloa, Carvajal, Varane, Nacho, Khedira, Illarra, James (Marcelo, 60'), Isco (Medrán, 76'), Chicharito i Benzema (De Tomás, 76').

Gols: 0-1 Varane (9'); 1-1 Óscar Muñoz (21'); 1-2 Varane (36'); 1-3 Chicharito (53'); 1-4 Marcelo (75').

Àrbitre: Santiago Jaime Latre (Aragó). Ha amonestat el local Joel (87') i el visitant Varane (63').

Incidències: partit d'anada corresponent a l'eliminatòria de 1/16 de final de la Copa del Rei, celebrat al Power8 Stadium davant de 28.895 espectadors. Nit agradable a Cornellà. I al Prat. Al Cornellà, Íñigo i Joaquín han completat la convocatòria; al Real Madrid ho han fet Pacheco i Jaime.

Ho han intentat però no ha pogut ser. Durant un bon tram del partit el Cornellà ha estat capaç de tractar, diguem-ne, de tu a tu tot un Real Madrid però l'efectivitat dels merengues de cara a porteria ha estat decisiva a l'hora de desnivellar la balança i impedir emular la gesta de l'Olímpic de Xàtiva la passada temporada. L'1-4 final és, potser, massa cruel vista la feina però, sobretot, l'aposta d'un Cornellà que no ha renunciat al seu estil dintre del que ha concedit un Real Madrid al qual no li ha calgut forçar la màquina. En part, perquè no havien passat ni 9 minuts que els visitants colpejaven amb un gol del francès Raphael Varane a la sortida d'un córner; com diumenge contra l'Ilicitano, els de Jordi Roger encaixaven una diana fruit de l'estratègia. Poc després, però, els del Baix han gaudit de l'alegria de la nit, quan Óscar Muñoz s'ha plantat sol davant Keylor Navas i l'ha afusellat per igualar momentàniament el partit i deixar clar que la proporció entre afició local i visitant estava força igualada.

Amb tot, els d'Ancelotti no s'han posat nerviosos i, com si fossin qualsevol altre equip de la categoriam ha tornat a treure rèdit d'un córner per tal que, novament Varane, avancés per segon cop els madrilenys (36'). I és que l'efectivitat ha acabat marcant un partit que ha quedat vist per sentència poc després de la represa: al minut 53 el mexicà Chicharito anotava l'1-3 amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea que Segovia, tot i l'estirada, no podia salvar. El partit ha vist minvar el ritme, en part pel cansament d'un Cornellà que ho ha seguit provant i que ha deixat algun detall interessant. Gran partit del capità David García, que ha fet quilòmetres i quilòmetres. El partit ha anat avançant entre les protestes visitants per un parell de possibles penals dins l'àrea local i pel quart i definitiu gol del partit, obra de Marcelo a un quart d'hora del final, després que el brasiler aprofités un rebuig del porter local per sentenciar l'encontre i l'eliminatòria.