Etiquetes

25/10/14

El líder ens motiva | Lleida Esportiu - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

Enfrontar-se al líder és, gairebé sempre, una motivació extra per al rival de torn. Per segon cop aquesta temporada, el Centre d'Esports l'Hospitalet s'haurà d'enfrontar a l'equip que ha liderat la classificació durant tota la setmana, ja que l'Hércules i el Nàstic, que juguen pel matí, podrien dinar en primera posició segons els resultats. L'Hospi visitarà, ja a la tarda (17:00 hores) un Lleida Esportiu que brilla com pocs al seu Camp d'Esports. Els d'Imanol Idiákez són l'únic equip a #2bg3 que compta per victòries els seus partits jugats com a loca: quatre de quatre, amb set gols marcats i, atenció, cap d'encaixat. A això, si voleu, hi podem afegir la cirereta de la Copa del Rei, el 3-0 davant el Guadalajara. Impactant carta de presentació per un equip que ha canviat el seu estil de joc, del poderío basat en la solidesa i l'agressivitat que pregonava Toni Seligrat (a qui, per cert, podríem tornar a veure ben aviat) i l'aposta més estètica que proposen els blaus amb Idiákez a la banqueta. Xifres que alerten un Hospi inèdit a domicili, a la Lliga, pel que fa al nombre de victòries. El 3-0 davant l'Alcoyano, però, serveix als lleidatans per sortir al camp amb el ganivet a les dents i conscients que no val a badar.

L'Hospi ha fet dissabte el darrer entrenament abans del duel de demà. José Rodríguez és l'única baixa per lesió en una llista de setze que Kiko Ramírez ja ha fet publica i de la qual en queden fora Iu Ranera, Èric Via, José Ángel Bueno i Joel per decisió tècnica i la darrera incorporació, Albert Vivancos "Vivi" per motius burocràtics, ja que la seva fitxa podria no estar encara tramitada. En aquest sentit, la gran novetat per al partit de demà al Camp d'Esports seria el retorn d'un Iván Carril que sembla haver deixat enrere els seus problemes al genoll i que podria tornar a gaudir de minuts després no ser present davant Mestalla, Izarra i Alcoyano. El tècnic de l'Hospi, Kiko Ramírez, és plenament conscient de la dificultat que comporta visitar un equip que no perd a casa, curiosament, des del passat 23 de març quan l'Hospi hi va guanyar per 1-4. Repetir el marcador és gairebé impossible, però el tarragoní ha manifestat que l'equip necessita i té ganes de guanyar a domicili. Recordem que, entre Lliga i playoff, els riberencs sumen set partits sense guanyar lluny de l'Estadi (quatre empats i tres derrotes).

Imatge: Judit Andreu
A Lleida tenen ganes de seguir sumant, de fer camí cap al tercer playoff consecutiu. En la roda de premsa prèvia al partit de diumenge, el tècnic Imanol Idiákez reconeixia que arribar als 22 punts després de 10 jornades suposaria arrodonir un inici brillant d'un equip que tan sols ha perdut als camps de dos equips filials: Mallorca B i Ilicitano. La solidesa defensiva dels blaus s'exemplifica amb els cinc gols en nou partits que ha rebut Pau Torres, que ja acumula més de 90 partits entre Lliga i playoff defensant la porteria lleidatana... de forma ininterrompuda. De fet, els lleidatans han mantingut la porteria a zero en cinc dels últims sis partits. Per contra, després d'un bon inici a nivell defensiu amb un triplet de Dieguito contra l'Eldense i els tres gols que va fer Salva Chamorro davant l'Espanyol B i l'Huracán, els de la Terra Ferma han vist minvada la seva sort de cara a porteria.

De fet, el Lleida Esportiu només ha marcat tres gols en els darrers cinc partits oficials (hi comptem, també, el de Copa del Rei a Alcoi fa 10 dies). Diego Sánchez, amb 4 gols i Salva Chamorro, amb 3, continuen sent els màxims golejadors del cinquè equip del grup que més gols marca i del segon que menys gols encaixa. Atenció a la darrera mitja hora dels partits, on els blaus han marcat el 42% dels 12 gols que han fet en aquestes nou jornaes. Tot i això, la regularitat dels lleidatans també queda clara en el fet que són el segon millor equip a les primeres parts i el tercer a les segones meitats. Dades de líder, d'equip solvent en boca de tècnics i jugadors d'altres equips. Repte d'alçada per un Hospi que vol començar a mirar cap amunt i que vol enllaçar, per segon cop aquest curs, dues victòries consecutives. Pel partit de demà, el Lleida Esportiu té les baixes d'un Molo que ja encara la recta final de la seva greu lesió i de Carlos Barreda, que aquesta setmana va rebre un cop al cap en un entrenament i que serà reservat per precaució.

LLEIDA ESPORTIU TCF - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 26 d'octubre - 17:00 hores - Camp d'Esports
Jornada 10 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Els precedents

Possible onze del Lleida Esportiu: Pau Torres, Pau, Raúl Fuster, Pedro Baquero, Ekhi, Fragoso, Albistegi, Chupe, Diego, Miramón i Salva Chamorro.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Álex, Luque, David Haro, Morgado i Nano.

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo (Navarra).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada