Etiquetes

1/10/14

Els breus de l'Hospi

Web, Twitter i Facebook
Aquesta setmana el club ha activat després de setmanes inactiva la pàgina web oficial del club i ha obert un nou compte oficial a Twitter a banda d'obrir una pàgina oficial a Facebook. D'aquesta manera s'inicia una nova etapa comunicativa tot coincidint amb l'arribada d'Antonio Castellano a la presidència del club per bé que encara que no s'ha comunicat quines persones se'n faran càrrec. De fet, el Centre d'Esports l'Hospitalet encara no ha comunicat als seus socis de manera oficial el relleu a la presidència del club tot i que sí va enviar una nota de premsa a alguns mitjans fa una setmana i mitja.

Judici 
El proper dilluns 6 d'octubre es reobre per al Centre d'Esports l'Hospitalet el cas de la Seguretat Social arran dels expedients que el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social va obrir fa alguns anys a alguns clubs del futbol català entre els quals hi ha l'Hospi. Més d'una cinquantena de jugadors, fins i tot de la temporada 2006-2007 a causa del caràcter retroactiu de la denúncia, estan citats a declarar. El cas, que es va veure aturat arran d'un defecte de forma després de la primera cita judicial fa aproximadament un any i mig, pot comportar amb una multa per a tots els clubs que hagin tingut treballadors sense regularitzar durant les darreres temporades, ja que les mesures amb què el Ministeri pretén normalitzar la situació dels equips de futbol té caràcter retroactiu. En cas d'una sentència negativa, doncs, el Centre d'Esports l'Hospitalet estaria obligat a satisfer la quantitat que dicti la justícia per bé que durant les últimes temporades l'anterior Junta Directiva ja ha previst aquesta hipotètica situació per evitar problemes de cara al futur.

Rebaixa al preu de les entrades
D'altra banda, l'entitat riberenca també anunciava aquesta setmana una reducció de dos euros al preu de les entrades per als partits de Lliga que es disputin a l'Estadi, que a partir d'aquest diumenge costaran 10 euros. Abans de deixar la presidència, Miguel García ja va reduir el preu de l'entrada dels 15 als 12 euros i, amb aquesta segona rebaixa, l'Hospi pretén apropar el club a la ciutat.

Horari i preus per la Copa
També dilluns, el Centre d'Esports l'Hospitalet anunciava que el partit de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei que l'enfrontarà amb l'Izarra el proper dimecres 15 d'octubre ja té horari i preus confirmats. L'encontre davant els navarresos es jugarà a les 20:00 hores a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet; els socis, abonats i carnets del Futbol Base tindran entrada lliure mentre que l'entrada per a la resta de públic costarà tan sols 5 euros. Si l'Hospi elimina l'Izarra s'enfrontaria el proper 3 de desembre a un equip de la Lliga BBVA que jugui o hagi jugat competició europea aquest curs.

Lucas del Campo, greument lesionat
Tal com ha informat l'Hospi, el lateral esquerre Lucas del Campo serà operat el proper 7 d'octubre del trencament del lligament encreuat anterior i del lligament lateral intern del genoll dret. Del Campo, que encara no havia disputat cap minut amb l'Hospi aquesta temporada, va patir aquesta lesió durant l'entrenament que els riberencs van realitzar el passat divendres 19 de setembre. Es preveu que el temps de recuperació no sigui inferior als 6 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada