Etiquetes

1/10/14

L'Hospi viu el segon millor inici en 9 cursos a #2bg3

Amb vuit punts de 15 possibles semblaria complicat marcar un inici de Lliga positiu però vistes les marques dels darrers cursos, el Centre d'Esports l'Hospitalet 2014-2015 ha completat la segona millor estrena a Segona Divisió B des de la temporada 2001-2002, quan sota les ordres de José Antonio García Escribano l'Hospi tancava la sisena jornada en primer lloc, amb 15 punts de 18 possibles, després de vèncer el CD Logroñés per 4-2. Des d'aleshores, i amb l'excepció dels quatre cursos a Tercera Divisió, només l'inici de la temporada 2012-2013 amb Miguel Álvarez com a tècnic millora el rendiment de l'Hospi 14-15. Aquell any, els riberencs van sumar 12 punts (fruit de tres victòries i tres empats) i van arribar a la setena jornada (ja havien descansat en aquella Lliga de 21) en tercera posició; els 12 punts (i +8 de diferència de gols) suposaven el quart millor inici a la història de l'Hospi al futbol de bronze, només millorats pels cursos 2001-2002 (15 punts), 2000-2001 (13 punts) i 1992-1993 (12 punts i +9 d'average particular).

Enguany, i després de dues derrotes inicials davant l'Ilicitano (2-1) i el Nàstic (0-1), l'Hospi ha aconseguit remuntar el vol tot enllaçant quatre jornades sense perdre a la Lliga amb dos empats als camps de Sant Andreu (1-1) i Atlètic (0-0) i dues victòries a l'Estadi davant Villarreal B (2-0) i Badalona (1-0). A aquesta ratxa cal sumar, d'una banda, la victòria a la Copa del Rei davant el Guijuelo (0-1) i, de l'altra, els 406 minuts de competició oficial que fa que l'Hospi no encaixa gol, ja sigui amb Craviotto o Oliver sota pals. Casualment, l'inici de Lliga recorda al de la temporada 2007-08 amb Roura de tècnic: després de perdre els dos primers partits a la Vila-joiosa i contra el desaparegut Lleida, els riberencs van vèncer el Miapuesta (0-2) i l'Ontinyent (1-0) abans d'igualar sense gols contra el Terrassa i l'Eivissa; en paral·lel, aquell Hospi havia quedat exempt de la primera ronda de la Copa, va eliminar el Huesca per 1-0 amb un gol tardà de Dani Morales i restava pendent d'enfrontar-se al Real Unión a la tercera eliminatòria.