Etiquetes

19/10/14

Triomf psicològic | CE l'Hospitalet 3-0 CD Alcoyano

- L'Hospi agafa aire a la Lliga amb el tercer triomf a l'Estadi aquesta temporada (3-0).
- Dos gols psicològics, just abans i després del descans, trenquen un Alcoyano mancat de reacció.
- Els riberencs tornen a marcar en una primera part a casa després de set partits sense aconseguir-ho.
- SALA MULTIMÈDIA: galeria de fotos, rodes de premsa, vídeoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix Coch, Agus, Alcaraz, Canario, Luque (Álex, 61'), David Haro, Morgado (Bueno, 79') i Nano (Rubén Carreras, 72').

CD ALCOYANO: Jero, Joan Vich, Navarro, Mario, Josemi Perona, Javi Rubio (Carles Salvador, 46'), Julio de Dios, Alfaro, Bello (Jorge Perona, 60'), Israel Jerez (Rubén Ramos, 71') i Francis Ferrón.

Gols: 1-0 Nano (45'); 2-0 Haro (46'); 3-0 Alcaraz (92').

Àrbitre: Carlos Álvarez Fernández (la Rioja). Ha amonestat els locals Rubén Carreras (73'), Alcaraz (82'), Álex (88') i Oliver (88') i el visitant Javi Rubio (37').

Incidències: partit corresponent a la 9a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 450 espectadors. Matí assolellat i bona temperatura. A l'Hospi, Hammouch i Oliver han completat la convocatòria; a l'Alcoyano ho han fet César Remón i Javi Payá.

Hi ha hagut dies en què l'Hospi s'ha fet un fart de perdonar cara a la porteria rival i ho ha acabat pagant car. O caríssim. D'altres, com dimecres, en què va agrair el desencert del rival per mantenir-se viu i abonar-se a l'amiga riberenca: l'èpica. Avui, a mig camí, el Centre d'Esports l'Hospitalet ha tirat de psicologia per resoldre un partit lleig i travat davant d'un Alcoyano que es complica la vida, i de quina manera, al Campionat de Lliga. En una primera part horrenda, de denúncia a l'OMIC, l'Hospi ha fet escletxa al marcador amb un gol de Nano en una de les poques accions amb cara i ulls del segon temps. No ha hagut de patir massa més un Hospi que ha sentenciat el rival amb un bon gol de David Haro quan no havia passat ni un minut del segon temps. Des del 2-0, tranquil·litat i bons aliments: l'Alcoyano no s'ha apropat en tot el partit a la porteria d'un Carlos Craviotto que ha viscut un dels partits més tranquils que es recorden. Un partit que Alcaraz ha arrodonit amb un (altre) golàs des de la frontal, amb un altre cacau marca de la casa per donar aire a l'Hospi abans de rendir visita al líder de la Lliga, el Lleida Esportiu (diumenge, 17:00 hores).

A banda del lògic relleu sota pals, l'únic canvi en l'onze inicial respecte del que va saltar dimecres contra l'Izarra ha estat l'entrada de Miguel Ángel Luque, titular per tercer cop aquesta temporada en detriment d'un Álex Barrera que avui ha començat el partit a la banqueta. Primera part espantosa per al públic que s'ha avorrit d'allò més per la manca d'ocasions i, fins i tot, d'intensitat per part de tots dos equips en algunes fases de l'encontre. I això que el partit començava animat i de forma similar a com acabaria: amb un xut llunyà de Rubén Alcaraz (de falta), que obligava Jero a treure una mà per salvar el gol riberenc (1'). Al córner següent, Valentín rematava al primer pal però la pilota marxava fora (2'). Han estat les úniques ocasions de gol clares fins el minut 45 (no ha passat res de destacable en 43 minuts de joc), quan Nano ha resolt una acció aïllada en l'atac riberenc per fer pujar l'1-0 al marcador pocs instants abans que l'àrbitre assenyalés la fi de la primera meitat.

L'Hospi podia gestionar el marcador a favor amb la segona meitat per davant, però poc s'imaginava que abans del minut 46 el que gestionaria seria un avantatge doblat: cursa de David Haro, que pica la pilota amb suavitat davant la sortida de Jero i allotja la pilota al fons de la xarxa alcoiana (46'). Sense haver fet massa cosa en atac, l'Hospi havia clavat dues de tres ocasions i podia remar tranquil la resta de partit. I ho faria perquè els d'Óscar Cano, que havia fet entrar Carles Salvador en lloc del capi Javi Rubio, no serien capaços de reaccionar, ni tan sols de xutar a porteria. Partit decebedor dels alacantins, que cauen en zona de descens amb la cinquena derrota en nou partits de Lliga. El panorama pintava tan negre que el 2-0 amb que va transcórrer tota la segona meitat encara el van considerar positiu, els visitants. El bon partit de David Haro no el van premiar un segon o tercer gol.

El vallesà va gaudir de dues opcions clares: al minut 68 en una acció marca de la casa, encarava Jero, aconseguia desfer-se d'ell però enviava el sue xut per sobre del travesser amb la porteria per ell sol. A tocar del final, era el pal qui escopia el xut de l'extrem de l'Ametlla del Vallès, que també havia aconseguit deixar enrere el porter alcoianista (89'). Abans, amb Álex, Rubén Carreras i Bueno sobre la gespa, les internades de Canario i Peque per banda dreta van causar més d'un maldecap a un Alcoyano que estava en ple compte enrere per no marxar de l'Hospitalet amb un cabàs de gols en contra. Finalment, però, Rubén Alcaraz ajustaria la relació ocasions-gols marcats amb una acció de murri i de segell personal: temps de descompte, falta a la frontal picada ràpidament per un company i batzac fantàstic del '6' de l'Hospi, de l'Ironman riberenc' per anotar el golàs del partit, potser de la jornada, i certificar el 3-0, una victòria treballada però brillant d'un Hospi que dina al bell mig de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada