Etiquetes

26/11/14

Els precedents de l'Hospi-Zaragoza B

La de dissabte (19:00 hores) serà la vuitena vegada que el filial del Real Zaragoza visiti el Centre d'Esports l'Hospitalet, però tot just la quart que actuï de visitant a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Els aragonesos no han estat tradicionalment un mal client per als riberencs, ja que en les set visites prèvies només han sumat una victòria i cal viatjar 27 temporades enrere per trobar aquest precedent amb victòria blanquilla per 1-3. En total, balanç de 5 victòries del CE l'Hospitalet, 1 triomf aragonès i 1 empat; s'han marcat un total de 19 gols en 7 partits, 14 dels quals els ha marcat l'Hospi i 5 el Zaragoza B, antigament denominat Deportivo Aragón. Tot seguit, repassem en diferent format aquests precedents.

Temporada 2011-2012 | CE L'HOSPITALET 1-0 Real Zaragoza B