Etiquetes

5/12/14

#2bg3 | Prèvia de la 16a jornada

CD OLÍMPIC - ELCHE ILICITANO
Diumenge, 7 de desembre - 16:30 hores - Camp Murta
Jornada 16 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Salvador Lax Franco

Vuit precedents en categoria nacional amb set victòries de l'Olímpic i només d'una de l'Ilicitano. Darrer enfrontament: 1-0 (2013-2014; Pepín) / L'única victòria de l'Ilicitano a Xàtiva va tenir lloc el setembre de 1999 a Tercera Divisió (0-1) / Sandroni perd, per sanció, Dani Gómez i José Luís Valiente / Caldrà veure de quina manera reacciona l'Elche Ilicitano a un fet inèdit durant tota la seva trajectòria a Segona Divisió B: una derrota a casa. Els de Vicente Mir són, juntament amb l'Hospi, l'únic equip que encara no ha guanyat a domicili. Això sí, els il·licitans han saldat amb dos empats els seus darrers dos desplaçaments a Saragossa i a Elda / Al davant hi haurà un Olímpic necessitat, que després de salvar el matchball fa dues setmanes a Torrent tornava a complicar-se la vida amb la derrota a Vila-real dissabte passat. Vaja, que fa tota la pinta que l'argentí Sandroni se la tornarà a jugar diumenge contra un altre filial. Una derrota complicaria molt, novament, el seu futur a la banqueta de Camp Murta. I és que fa més d'un any que els de la Costera no enllacen més d'una victòria seguida; casualment, el primer dels dos partits va ser contra l'Ilicitano...i a casa. Veurem si es repeteix la història per al segon equip que menys gols marca a la categoria: 11 en 15 partits.

Resta de la jornada

Dissabte, 16:00 | Zaragoza B - Badalona
Ciudad Deportiva | Àrbitre: Arriola Echeverría (Euskadi) / Tres precedents amb un triomf del filial i dos del Badalona. Darrer enfrontament: 1-3 (2011-2012; Edu García / Goikoetxea -2-, Pugui) / Al Zaragoza B, Nacho Lafita i Álvaro Meseguer seran baixa per sanció / Vuit partits fa ja que no guanya el Zaragoza B, que a més, no venç com a local des del primer cap de setmana de setembre (3-2 vs Olot) / El Badalona no guanya lluny del seu terreny de joc des de la primera jornada a Xàtiva (0-1).

Diumenge, 18:00 | Huracán - Nàstic
San Gregorio | Àrbitre: Lozano Reina (Múrcia) / Dos precedents amb un triomf local i un empat. Darrer enfrontament: 1-1 (2013-2014; Jorge Perona / Xisco Campos) / Després d'estrenar-se amb victòria a Elx, Seligrat buscarà el primer triomf amb Huracán a San Gregorio. Els valencians són el quart pitjor local del grup (9 punts de 21 possibles) i el segon equip més golejat al seu camp (10 gols en 7 partits). Huracán fa tres partits que no guanya a casa / El Nàstic també trencava diumenge, a costa de l'Eldense, una mala ratxa. Els de Vicente Moreno són el tercer millor visitant del grup amb 13 punts de 21 possibles però sumen dues sortides sense guanyar (un punt de 6).

Diumenge, 18:00 | Lleida Esportiu - Villarreal B
Camp d'Esports | Àrbitre: González Esteban (Euskadi) / Únic precedent: 1-2 (2013-2014; Imaz / Nahuel, Blázquez) / Al Lleida Esportiu, Juan Antonio Osado serà baixa per sanció / Cinc punts sumats dels últims 18 en joc han traslladat dels d'Idiákez del liderat a la sisena posició, a només un punt, però, de la zona noble / Moment dolç d'un Villarreal B que mira cap amunt: tres victòries seguides i quatre triomfs en els últims cinc partits.

Diumenge, 19:30 | Cornellà - Hércules
Nou Municipal de Cornellà | Àrbitre: González Francés (las Palmas) / Primer enfrontament històric entre tots dos equips / Al Cornellà, Borja López serà baixa per sanció / Acabat el somni de la Copa del Rei per als verds, que dimarts perdien per 5-0 davant del Real Madrid i tornen a la realitat d'una Lliga que ha situat a tan sols dos punts de la zona perillosa. Els de Jordi Roger acumulen cinc partits sense guanyar, tots els que han jugat després del partit d'anada contra el Madrid / L'Hércules ve de salvar un punt davant del líder i a Cornellà buscarà un triomf que els permeti passar la nit de dissabte com a líders provisionals a l'espera del que faci el Reus contra el Mestalla. Els de Pacheta, que no han perdut contra cap equip català, només han perdut un partit sobre gespa artificial (2-1 a Elda).

Diumenge, 12:00 | Espanyol B - Atlètic
Dani Jarque | Àrbitre: Fernández Vidal (Comunitat Valenciana) / Dos precedents amb un triomf local i un empat. Darrer enfrontament: 1-1 (2013-2014; Borja / Xisco Hernández) / A l'Atlètic Balears, Biel Guasp serà baixa per sanció / L'Espanyol B queda com l'únic equip invicte al seu camp; no hi perd des de fa 10 mesos (febrer de 2014, 1-2 vs Llagostera). Els de Planagumà, amb 17 punts de 21 possibles, són el millor local del grup / Es veuran les cares els dos equips més golejadors del grup: Espanyol B amb 25 gols i Atlètic amb 21. A més, els periquitos són els que més gols marquen a casa (18 en 7 partits) i els balearicos els que més n'anoten a domicili (12 en 7 partits) / 9 dels últims 12 punts ha sumat un Atlètic que ha abandonat la zona de descens dos mesos després / Els de Nico López van perdre ahir a Mercadal per 2-1 en partit d'anada dels 1/16 de final de la Copa Federació.

Diumenge, 12:00 | Olot - Alcoyano
Estadi Municipal | Àrbitre: Ripoll Solano (Illes Balears) / Dos precedents amb un triomf local i un empat. Darrer enfrontament: 1-1 (2013-2014; Xavi Muñoz / Javi Rubio) / A l'Olot, Gianni i Rubén Canelada seran baixa per sanció / Debut de Rodri com a local en la seva segona etapa com a tècnic garrotxí. L'Olot vol retrobar-se amb el triomf a casa després de l'empat contra el Badalona i la derrota contra l'Hércules. Caldrà, també, millorar les prestacions defensives: l'equip suma cinc partits consecutius encaixant gol / L'Alcoyano arriba a la cita després d'una bona actuació a la Copa davant l'Athletic (1-1) que deixa l'eliminatòria oberta. Els d'Óscar Cano miren cap amunt després de sumar cinc victòries en les últimes sis jornades.

Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Mestalla
Estadi Municipal | Àrbitre: Galech Apezteguía (Navarra) / Quatre precedents amb tres victòries locals i una de visitant. Darrer enfrontament: 1-0 (2013-2014; Colorado) / Al Mestalla, Alberto Jiménez serà baixa per sanció / Per tercera jornada consecutiva els de Natxo González defensaran el liderat. Els reusencs sumen dues victòries seguides a casa (vs Hospi i Atlètic, ambdues per 1-0) i buscaran la tercera contra un Mestalla que ha passat un novembre fotut / Els de Curro Torres enllacen tres derrotes seguides i han passat la setmana instal·lats en zona de descens per primer cop des de la jornada 7.

Diumenge, 17:00 | Eldense - Sant Andreu
Nuevo Pepico Amat | Àrbitre: Campos Salinas (Múrcia) / Quatre enfrontaments amb una victòria per barba i dos empats. Darrer precedent: 2-0 (2006-2007; Abel, Alberto García) / Al Sant Andreu, Ton Alcover serà baixa per sanció / Els quadribarrats viatgen a Elda en bon moment: Morales fa 430 minuts que no ha de recollir cap pilota del fons de la seva xarxa i els de Piti Belmonte se n'han aprofitat per lligar quatre partits sense perdre. Amb tot, el Sant Andreu és l'equip menys golejador del grup amb 10 gols en 15 partits / L'Eldense no acaba d'arrencar tot i l'arribada d'Aparicio: 4 punts de 12 sota la direcció del 'Profe' que mantenen els blaugrana penúltims. Durant la setmana alguns problemes extraesportius han amenaçat la preparació en condicions de l'important partit de diumenge contra el Sant Andreu, rival directe en la lluita per la permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada