Etiquetes

20/12/14

#2bg3 | Villarreal CF 1-0 UE Olot

FITXA TÈCNICA

VILLARREAL CF B: Bañuz, Blázquez (Tano, 87'), Felipe, Javi Ramírez, Isra Puerto, Marc Mateu, Sergio Marcos, Fran Sol, Naranjo (Carlos Esteve, 62'), Nahuel (Jason, 74') i Anton.

UE OLOT: Wilfred, Canal, Canelada, Germán, Rojas, Abel, Maestre (David López, 67'), Héctor Simón, Carlos, Corominas i Uri Santos.

Gol: 1-0 Nahuel (22').

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Aragó). Ha amonestat els locals Isra Puerto (20'), Naranjo (38'), Felipe (84') i Bañuz (86') i els visitants Maestre (55') i Germán (87'). Ha expulsat Canal per doble groga (77' i 91').

Incidències: partit corresponent a la 18a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal davant d'uns 500 espectadors. Tarda fresca a Vila-real. Al Villarreal B, Quique i Cubillas han completat la convocatòria; a l'Olot ho han fet Argi, Sielva i Gianni.

Darrer partit de 2014 i primer derrota de la Unió Esportiva Olot amb Rodri com a tècnic. Els garrotxins no han pogut superar un bon Villarreal B; els de Paco López estan en forma, fan bon futbol i, a sobre, l'encerten més que el rival. Amb aquestes credencials, doncs, no sorprèn que el filial groguet passi la nit en zona de playoff d'ascens després d'haver guanyat sis dels últims vuit partits disputats. Avui, n'han fet prou amb un gol d'oportunisme de l'argentí Nahuel Leiva per desfer-se d'un Olot que ha gaudit d'opcions al primer temps però que no ha estat bé en una segona meitat on el segon gol local ha estat molt més a prop que no pas l'empat d'un Olot que passarà el Nadal a tocar de la zona de descens.

A diferència del partit que va jugar fa sis dies a Lleida, d'inici Rodri ha apostat per retornar a la línia  defensiva de quatre (al Camp d'Esports va jugar amb cinc defenses) i, de nou, ha donat la titularitat a un David Corominas que ha completat el clàssic trident conjuntament amb Carlos i Uri Santos. Domini local i intercanvi d'ocasions en un primer temps en línies generals equilibrat: l'andalús José Naranjo ha estat el primer a provar-ho amb un xut des de la frontal que marxava alt (11'), però molt més clara ha estat l'opció per a Coro dos minuts més tard, amb un xut des de l'interior de la gran que marxava fora per poc (13'). El Villarreal B ha fet l'únic gol del partit al pas per l'equador del primer acte, després que Wilfred refusés un bon xut des de la frontal de Marc Mateu; Nahuel, molt atent, aprofitava el refús per recollir l'esfèrica i enviar-la al fons de la xarxa (22'). La cosa hauria pogut ser pitjor per als gironins si Wilfred no hagués tret una mà sensacional després d'un contracop local de llibre que Fran Sol no aconseguia culminar (28'). Tot i l'ensurt, l'Olot també gaudiria d'opcions per empatar, però ni Carlos (32') ni Coro (39') aconseguirien batre Bañuz. Abans del descans, Sergio Marcos provaria sort des de la distància, però un Abel Solé oportú posava el peu per impedir que la pilota acabés allotjada al fons de la xarxa (41').

Al segon temps s'esperava un Olot igualment intens en la parcel·la ofensiva, però res més lluny de la realitat: el Villarreal B va transmetre molta més sensació de perill que no pas el conjunt de Rodri i només alguna errada defensiva puntual dels de la Plana permetria l'Olot tenir esperances d'aconseguir el gol de l'empat. Així, Wilfred hauria de treballar de valent durant el primer quart d'hora del segon acte, primer per desviar un bon xut llunyà d'Albert Blázquez (52') i més tard per blocar l'intent de Naranjo (59'). Pel que fa a l'Olot, el balanç ofensiu es reduiria pràcticament a un xut d'Uri Santos que atraparia sense massa més complicacions l'avui porter del Villarreal B, Miguel Bañuz (66'). Rodri faria entrar primer David López i després Musa per intentar donar un altre aire a l'equip, però el cert és que a l'Olot li continuaria mancant presència a la zona d'atac per fer mal als groguets.

De fet, els de Paco López haurien pogut eixamplar la distància al darrer tram del partit, tot aprofitant els espais que deixaven els garrotxins i la punta de velocitat d'homes com Jason o Carlos Esteve. Primer, Marc Mateu provava sort des la frontal amb un xut desviat (78') i tres minuts més tard era Carlos Esteve qui es desempallegava de Germán però no l'encertava davant Wifred (81'). Els olotins acabarien apostant pel joc més directe i per alguna acció a pilota aturada que no trobaria rematador més enllà d'una situació embolicada dins l'àrea local que ningú encertaria a rematar a porteria entre el núvol de jugadors locals i visitants. Al final, la impotència garrotxina es traduïa en l'expulsió d'Albert Canal per doble amonestació (91') després que l'àrbitre corregís la seva primera decisió, quan havia amonestat Uri Santos per una falta que no havia comès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada