Etiquetes

24/1/15

#2bg3 | CF Reus Deportiu 1-0 RCD Espanyol

Imatge: videocaptura Esport3
FITXA TÈCNICA

CF REUS DEPORTIU: Édgar Badia, Olmo, Ñoño, Rúben, Moyano, Jaume Delgado (Álex Colorado, 46'), Folch (Édgar Hernández, 60'), Vitor, Xisco Hernández, Fran Carbia i Sellarès (Jorge Giménez, 84').

RCD Espanyol B: Andrés, Rober, Raíllo, Ángel, Héctor, Marc Roca, Pol Llonch, Julián Luque (Jairo, 80'), Pirulo (Joan Jordán, 51'), Marc Fernández i Adrià Carmona (Mamadou, 66').

Gol: 1-0 Fran Carbia (74').

Àrbitre: Salvador Lax Franco (Múrcia). Ha amonestat els locals Ñoño (18'), Fran Carbia (29'), Jaume (35') i Ramon Folch (58'). Ha expulsat el blanc-i-blau Pol Llonch per doble amonestació (30' i 34').

Incidències: partit corresponent a la jornada 22 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi Municipal de Reus. Al Reus, Guillem i Cassamá han completat la convocatòria; a l'Espanyol B ho han fet Koke i Marc Navarro.

El Reus Deportiu ha trencat la ratxa de set partits seguits sense perdre i ha superat per la minima un Espanyol B que ha jugat més de mig partit amb un home menys per l'expulsió de Pol Llonch. Primera meitat força avorrida amb lleuger domini d'un Reus Deportiu que és qui més ha cercat la porteria contrària però que ha demostrat angoixa en diversos moments. L'Espanyol B, que no ha rematat a porteria durant els primers 45 minuts, n'ha fet prou amb estar endreçat al darrere per no patir massa angúnies. Així les coses, no sorprèn que la primera acció de perill arribés gairebé per casualitat, en un refús d'Ángel Martínez que el vent ha estat a punt d'introduir a la porteria perica (17'). Del córner resultant, Fran Carbia ha tingut la seva primera ocasió amb un xut des de la frontal que ha marxat a la dreta d'Andrés Prieto, meta periquito (18'). El mateix Fran ha provat sort minuts després amb un altre intent llunyà que Andrés ha blocat sense problemes (26'). Ocasions no massa clares en un partit que ha animat Lax Franco amb el seu nul criteri a l'hora d'amonestar jugadors; en 4 minuts, Pol Llonch ha vist dues grogues (la primera, molt rigorosa) que ha deixat els de Planagumà amb 10 homes. El Reus ha aprofitat aquesta circumstància per apretar, però ni Ñoño (34') ni Xisco (45') han pogut estrenar el marcador. Especialment clara ha estat l'ocasió del davanter balear, que no ha aprofitat una bona centrada de Jesús Olmo des de la dreta i ha enviat la seva rematada massa alta.

El domini dels homes de Natxo González s'ha intensificat en una segona meitat que ha començat amb l'entrada de Colorado al terreny de joc en el lloc de Jaume Delgado. Marc Sellarès ha acariciat el gol en dues accions consecutives, però per centímetres no ha arribat a connectar les assistències de Ñoño (50') i Folch (53'), El gol local s'olorava, més encara amb l'entrada d'un Édgar Hernández que ha estat a punt de marcar de cap en la primera ocasió que ha tingut, però el davanter gavanenc ha topat amb un gran Andrés (63'), que també ha aturat una ocasió de Sellarès dos minut més tard (65'). El Reus ha trobat la recompensa del gol a un quart d'hora per final: bona assistència de Xisco i millor control i definició, amb l'esquerra, d'un Fran Carbia que anotava el seu tercer gol a la Lliga (74'). El gol ha fet embogir un partit que s'ha trencat per complet; Andrés ha estat providencial en dues accions consecutives i ha evitat el segon gol d'Édgar (77') i de Xisco (78') i en el contracop posterior, el visitant Mamadou ha enviat la pilota al pal en la primera i més clara ocasió dels de Planagumà en tot el partit (78'). La fusta ha posat la por al cos d'un Reus que s'ha defensat amb dents i ungles dels atacs d'un Espanyol B mancat de rematada. De fet, al temps de descompte primer Xisco Hernández (90') i després Vitor (93') haurien pogut sentenciar el partit però el de sempre, Andrés Prieto, ho ha evitat amb dues bones intervencions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada