Etiquetes

10/1/15

#2bg3 | Prèvia Jornada 20

CF REUS DEPORTIU - VILLARREAL CF B
Diumenge, 11 de gener - 12:00 hores | Estadi Municipal de Reus
Jornada 20 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Ibai Rezola Etxeberria (Euskadi)

Dos precedents i dues derrotes del Villarreal B / Darrer enfrontament: 2-1 (2013-2014; Alic (pp), Fran Carbia / Cámara) / Édgar Hernández (Reus Deportiu) i David Cubillas (Villarreal B), baixes per sanció. El davanter groguet ha estat sancionat amb dos partits per l'expulsió de diumenge passat a Tarragona / S'enfronten dos equips empatats a 28 punts a la classificació però que arriben a la cita de demà amb dinàmiques força diferents, ja que el filial arriba amb cinc victòries en els últims set partits prò els de Natxo González acumulen cinc jornades sense guanyar i quatre partits complets sense perforar la meta contrària. De fet, els reusencs han passat en tan sols quatre jornades del primer al vuitè lloc. No se li van donar excessivament bé als filials, al Reus, durant la primera volta: dues victòries, un empat i tres derrotes.

Resta de la jornada

Diumenge, 12:00 | ATLÈTIC-HURACÁN
Son Malferit / Àrbitre: Gadella Kamstra (Tenerife) | 3 precedents amb una victòria per barba i un empat / Darrer enfrontament: 2-1 (2013-2014; Fali (pp), Cristian / Chavero) / Tomás Ruso (Huracán), baixa per sanció / Batalla a Palma entre l'Atlètic de Nico López i l'Huracán de Toni Seligrat. Veurem si la tensió que es va respirar l'any passat en el partit que va servir com a venjança per a Florin Andone (que dilluns debutava amb gol a Primera amb el Córdoba) es torna a reproduir en un partit important per als balearicos, que dijous van tenir partit de Copa RFEF amb el Toledo (van perdre per 0-1). López ja podrà comptar amb Surac, Tim i Thilo. Això, un dia després que l'Atlètic comuniqués la baixa d'Ignasi Dalmedo / Huracán fa cinc partits que no perd i vol reassaltar la zona de playoff d'ascens amb tres punts a Palma.

Diumenge, 12:00 | BADALONA-OLÍMPIC
Camp Municipal de Badalona / Àrbitre: Soto Grado (la Rioja) | Com a local, el Badalona mai ha guanyat l'Olímpic: un empat i dues derrotes. Darrer precedent: 1-2 (Jordi Sánchez / Vaquero, Jhon Edison) / Acosta i Àlex Cortell (Olímpic), baixes per sanció. Cortell ha estat sancionat amb 4 partits per la seva expulsió al camp de l'Hospi / Fabiani (Olímpic), tampoc serà de la partida ja que ha estat seleccionat per Guinea Equatorial per disputar la Copa Africana de Nacions 2015 / Partit vital per al Badalona si vol frenar la seva caiguda a la classificació: tres punts significarien molt per als de Manolo González, que s'enfronten a l'equip que marca la primera referència de descens / Els de la Costera són el segon equip amb més derrotes a domicili (7 en 10 partits) i l'equip que menys gols marca com a visitant (0,4 per partit).

Diumenge, 12:00 | MESTALLA-MALLORCA B
Antonio Puchades / Àrbitre: Ávalos Barrera (Catalunya) | Darrer precedent: 4-0 (2012-2013; Dani Lucas, Pablo Marí (pp), Armiche, Erison) / Raúl (Mallorca B), baixa per sanció / Iban Salvador (Mestalla) i Kike Boula (Mallorca B), no hi seran ja que han estat convocats per Guinea Equatorial per disputar la Copa Africana de Nacions 2015 / El duel de filials que obrirà la segona volta se celebra a Paterna amb dos equips que gairebé es toquen a la classificació i que, com en el cas del destacat de la jornada, arriben amb dinàmiques molt diferents / Els de Curro Torres miren cap amunt després de sumar nou dels últims 12 punts possibles i sumen 25 punts, tot just un menys que un Mallorca B que ha empatat set dels 10 partits que ha jugat lluny de Palma i que, precisament, suma set jornades seguides sense guanyar.

Diumenge, 12:00 | OLOT-CORNELLÀ
Estadi Municipal / Àrbitre: Caparrós Hernández (Comunitat Valenciana) | Darrer precedent: 3-2 (2012-2013; Raúl Rodríguez -2-, Uri Santos / Enric Gallego, José) / Fa dos anys garrotxins i verds lluitaven pel campionat de Lliga de Tercera i demà al matí lliuraran una interessant batalla per evitar la crema del descens. Arriben més tranquils els gironins, que des de l'arribada de Rodri només han perdut un partit (1-0 a Vila-real) / Per contra, els de Jordi Roger sumen nou jornades sense perdre i aquesta setmana feien oficial el retorn de Josele al Santfeliuenc, de manera que només compten amb Óscar Muñoz com a davanter pur, més enllà de les alternatives al juvenil. El proper reforç podria ser Enric Gallego, actualment a l'Olot i que tot i estar en condicions seguirà sense jugar.

Diumenge, 12:00 | SANT ANDREU-NÀSTIC
Narcís Sala / Àrbitre: Lixandru (Aragó) | Darrer enfrontament: 1-0 (2013-2014; Melo) / Després del revitalitzant triomf sobre l'Ilicitano, el Sant Andreu rep el líder animat i amb l'esperança de lligar el segon triomf consecutiu a la Lliga per tercer cop aquesta temporada / Feia gairebé 9 anys que el Nàstic no tancava una jornada de Lliga encapçalant la classificació (a més, en solitari). Els grana sumen tres victòries consecutives, molt lluny encara de les 10 seguides amb què van tancar la lliga regular el curs passat / Al Nàstic, Javi Martínez ha causat baixa aquesta setmana.

Diumenge, 17:00 | ALCOYANO-ZARAGOZA B
El Collao / Àrbitre: Artacho Cobo (Andalusia) | Darrer enfrontament: 2-0 (2005-2006; Ordóñez, Barselleta) / Novetats aquesta setmana en un Alcoyano on ha causat baixa Iván Martín; el davanter no serà de la partida en un duel que pot tornar a elevar l'Alcoyano a la zona de privilegi si derrota un filial que ha guanyat consistència defensiva a costa d'una pèrdua notòria d'efectivitat atacant. Els de Láinez sumen 271 minuts sense veure porteria i tan sols han guanyat un dels últims 12 partits. L'Alcoyano enllaça cinc partits sense perdre i tan sols ha encaixat un gol en els darrers quatre compromisos de Lliga.

Diumenge, 17:00 | LLEIDA ESPORTIU-ESPANYOL B
Camp d'Esports / Àrbitre: Ais Reig (Comunitat Valenciana) | Únic enfrontament: 1-2 (Pere Milla / Jairo, Mamadou) / Adrià Carmona (Espanyol B), baixa per sanció / És un altre dels partits destacats de la jornada entre dos equips en zona de playoff, quart vs tercer / El 5-1 al Cornellà va ser balsàmic per un Lleida Esportiu irregular, que aquesta setmana anunciava la baixa de Dídac Devesa (que podria quedar-se al grup 3). Els d'Idiákez no han derrotat cap dels actuals primers cinc classificats a la Lliga / L'Espanyol B fa vuit partits que no venç a domicili (no ho fa des de setembre a Cornellà). Com ja és habitual, Planagumà haurà d'estar pendent de la convocatòria del Primer Equip per saber amb quins jugadors pot comptar. El migcampista Traoré causava baixa aquesta setmana i fitxava pel Real Madrid C.

Diumenge, 18:00 | HÉRCULES-ELDENSE
José Rico Pérez / Àrbitre: Ávalos Martos (Catalunya) | Últim enfrontament: 0-0 (1990-1991; Segona B) / Álex Muñoz (Hércules) i Aridane (Eldense), baixes per sanció / Nova prova de foc com a local d'un Hércules que tot i ocupar la segona posició i fer set partits que no perd, suma tres empats consecutius al Rico Pérez, on només ha guanyat tres partits de 10 possibles / El passat mes de setembre l'Hércules i l'Eldense ja van enfrontar-se al Rico Pérez en partit de Copa: l'encontre va acabar 2-2 i els blaugrana van classificar-se a la tanda de penals / Els de Toni Aparicio podrien enllaçar tres jornades sense perdre per primer cop aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada