Etiquetes

11/1/15

#2bg3 | Resum de la jornada 20

#2bg3 | Videoresum

#2bg3 | Marcadors
Atlètic 1-2 Huracán (Crònica Atlètic / Huracán)
Fullana / Ruiz, Barrio
Badalona 1-0 Olímpic (Crònica Badalona / Olímpic)
Sierra
L'Hospitalet 3-0 Ilicitano (Crònica Blog)
Morgado, Agus (2)
Mestalla 1-0 Mallorca B (Crònica Mestalla)
Dani Ramírez
Olot 0-0 Cornellà (Crònica Olot / Cornellà)
Reus Deportiu 2-2 Villarreal B (Crònica Reus / Villarreal)

Sellarès, Vitor / Jason, Carlos Esteve
Sant Andreu 0-1 Nàstic (Crònica Sant Andreu / Nàstic)

Rocha
Alcoyano 1-1 Zaragoza B (Crònica Alcoyano / Zaragoza)
Alfaro / Kilian
Lleida Esportiu 2-1 Espanyol B (Crònica Lleida Esportiu / Espanyol)
Ekhi, Chamorro / Baquero (pp)
Hércules 1-1 Eldense (Crònica Hércules) 
Chechu / Guardiola


#2bg3 | Idees
Imatge: Judit Andreu / UE Sant Andreu
Passen les jornades i cada cop sembla més clar que el Nàstic s'ha convertit en el màxim favorit no només a disputar les eliminatòries d'ascens sinó a obtenir la primera plaça de #2bg3. Aquest diumenge els grana han enllaçat el quart triomf consecutiu a la Lliga al camp del Sant Andreu gràcies al cinquè gol de David Rocha aquesta temporada. Moment dolç per als de Vicente Moreno, líders amb 38 punts i amb cinc de marge respecte el cinquè classificat. Mentrestant, el Sant Andreu no es desenganxa d'una zona perillosa que marca l'Eldense amb 21 punts. Els de Toni Aparicio han esgarrapat un punt del Rico Pérez on l'Hércules, encara segon, continua sense carburar (tres victòries en 11 jornades). Guardiola ha marcat setmanes després i contribueix a que els blaugrana enviïn a zona de descens l'Olímpic. Completen la zona noble el Lleida Esportiu (34 punts) i l'Espanyol B (33 punts); el filial partia per davant dels blaus a les cinc de la tarda i, fins i tot, s'han avançat al Camp d'Esports amb un autogol de Pedro Baquero. A la represa, però, els d'Idiákez han capgirat el marcador i amb el segon triomf seguit a casa superen els de Planagumà a la classificació.

Esperen el seu torn l'Huracán, l'Alcoyano i l'Hospi. Els valencians es mantenen en bona línia des de l'arribada de Seligrat: quatre victòries i dos empats. Avui triomf per 1-2 a Son Malferit amb l'estrena golejadora de Ruiz i Javi Barrio. Huracán només ha encaixat gols de penal des de l'arribada del nou tècnic; l'Atlètic, tot i l'1 de 6 a casa, es manté fora del descens... però empatat amb el dissetè. Molt més complicada és la situació de l'Ilicitano, que després de la derrota a l'Hospitalet (3-0) es converteix en el nou fanalet vermell. Els de Mir acumulen 738 minuts sense marcar i nou jornades sense vèncer. A més, l'empat del Zaragoza B a Alcoi els relega al darrer lloc en benefici dels de Láinez, que tot i no guanyar des de fa quatre partits es mantenen a tres punts de la salvació. L'empat és insuficient per als alcoians, que després del partit anunciaven la incorporació del migcampista valencià Nico Cháfer, fins ara a l'Ilicitano. Per la seva banda, el duel d'aspirants entre el Reus i el Villarreal B també acabava igualat... però amb quatre gols. Els primer, el destacat, el de la jornada, obra de Jason. Després, Sellarès, Carlos Esteve i Vitor han fet moure la xarxa rival per completar un 2-2 que deixa els de Natxo González novens després de sis jornades sense guanyar.

Imatge: Patrícia Pérez / CF Badalona
Pel que fa a la resta de la jornada, el Badalona ha aconseguit un triomf importantíssim davant l'Olímpic. Gol matiner d'Óscar Sierra que eleva els de Manolo González fins els 29 punts, amb dos terços de la teòrica permanència al sarró. L'Olímpic cau en descens per dues derrotes a domicili consecutives i per la mínima. El mateix marcador, 1-0, es produïa al duel de filials de Paterna, on un solitari gol de Dani Ramírez servia per allargar dinàmiques: els valencianistes han sumat 12 dels últims 15 punts en joc i el Mallorca B arriba a les vuit jornades sense guanyar. Finalment, el darrer duel català de la jornada oferia un empat sense gols a Olot entre els de Rodri i el Cornellà. Els verds, que han tornat a apostar per Íñigo sota pals, ja fa 10 jornades que no guanyen però almenys han frenat la sagnia de gols en contra. Els garrotxins, per contra, continuen amb problemes de cara a porteria.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 17:00 | Huracán - Hércules
Dissabte, 17:00 | Villarreal B - Sant Andreu
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Olot
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Badalona
Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Alcoyano
Diumenge, 12:00 | Olímpic - Atlètic
Diumenge, 12:00 | Zaragoza B - Lleida Esportiu
Diumenge, 17:00 | Eldense - Mestalla
Diumenge, 17:00 | Nàstic - L'HOSPITALET
Diumenge, 18:00 | Cornellà - Reus Deportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada