Etiquetes

19/1/15

#2bg3 | Resum de la jornada 21

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Huracán 1-0 Hércules (Crònica Huracán / Hércules)
Tomás Ruso
Villarreal B 0-0 Sant Andreu (Crònica Villarreal / Sant Andreu)
Espanyol B 2-3 Olot (Crònica Blog)

Carmona, Marc Roca / Carlos (2), David López
Ilicitano 1-1 Badalona (Crònica Ilicitano / Badalona)
Primi / Fran Bea
Mallorca B 1-0 Alcoyano (Crònica Alcoyano)
Brandon
Olímpic 1-0 Atlètic (Crònica Olímpic / Atlétic)
Belda
Zaragoza B 1-1 Lleida Esportiu (Crònica Zaragoza / Lleida Esportiu)
Diego Suárez / Miramón
Eldense 1-0 Mestalla (Crònica Mestalla)
Sergi Guardiola
Nàstic 0-0 l'Hospitalet (Crònica Blog)
Cornellà 2-0 Reus (Crònica Cornellà / Reus)
 
Borja, Boniquet

#2bg3 | Idees

Imatge: Pablo Orts / Golsmedia
Jornada estranya, aquesta número 21 al grup 3 de Segona Divisió B. I no pas pels pocs que s'han marcat (tampoc sorprendria), sinó més aviat pel fet que només un dels 11 primers classificats hagi sumat la victòria i que dels últims cinc classificats, dos hagin empatat i tres hagin sumat els tres punts. Això i que Nico López s'ha convertit en el cinquè tècnic acomiadat aquesta temporada a #2bg3. La raó, la derrota de l'Atlètic a Xàtiva (1-0) que instal·la els balearicos en zona de descens després d'haver sumat un punt de nou possibles en aquesta arrencada de 2015. L'aire que perden els mallorquins el guanya un Olímpic que a base de victòries per la mínima manté el tipus en una jornada on els de la zona baixa han apretat. Ho ha fet també l'Eldense, novament encomanat a Sergi Guardiola. El manacorí ha marcat el seu setè gol de la temporada, suficient per derrotar un irregular Mestalla que perdia una ocasió immillorable de situar-se a la zona alta. Una opció que també perdia el Reus a Cornellà; derrota per 2-0 que pot complicar i molt el futur de Natxo González a la banqueta del Reus Deportiu. Els roig-i-negres arrosseguen una ratxa de set partits sense vèncer que els ha conduït a ser desens, ja més a prop de la zona de perill que no pas de les eliminatòries d'ascens.

Imatge: Miguel Murcia / Diario Franjiverde
Per dalt, el ritme el continua marcant el Nàstic tot i veure frenada la seva ratxa de victòries davant d'un Hospi que enllaça set partits sense perdre i que ha mantingut la porteria a zero per tercer partit consecutiu. Els grana avantatgen l'Huracán en tres punts i l'Hércules i el Lleida Esportiu en quatre. Els d'Idiákez s'avançaven a Saragossa amb un gol matiner de Jorge Miramón però a la represa la vuitena diana de Diego Suárez no treia de pobre el filial blanquillo i esquinçava les opcions blaves d'acariciar el liderat en les propers setmanes. El mateix guarisme, 1-1, es registrava a Torrellano en un partit marcat per les incidències. El Badalona fallava un penal poc abans que l'Ilicitano es quedés amb 10 per expulsió de Nacho Porcar; els de Manolo González colpejaven primer amb gol de Fran Bea però 778 minuts després el juvenil Primi trencava la mala ratxa golejadora de l'encara cuer. Al segon temps, els de Mir encara perdonarien el segon per culpa d'un altre penal errat. Com el Badalona, l'Alcoyano tampoc sabria aprofitar la superioritat numèrica a Palma davant d'un Mallorca B que també guanyava després de més de dos mesos sense fer-ho. Un solitari gol de Brandon Thomas era suficient per tornar a situar Óscar Cano en una situació complicada després d'haver sumat dos punts de nou possibles.

Imatge: Sergio Morote / Hércules CF
Dissabte de moviment i sorpreses a la zona alta. Bàsicament, perquè als tres partits l'equip que marxava per davant a la classificació era incapaç de superar el seu rival. A Torrent, mentre l'Huracán reforçava la seva candidatura a tot l'Hércules generava (encara més) dubtes. Derrota per 1-0 que provoca que els alacantins es vegin superats pels de Seligrat a la Lliga alhora que agreugen la seva mala relació amb el gol: 11 gols els últims 11 partits, tres en els darrers quatre. Setmana moguda a Alacant mentre a Torrent resen per les ensopegades rivals. I els precs causaven efecte immediat a Vila-real i a Sant Adrià; dos filials que no podien superar conjunts de la zona baixa. A la Plana, tercera jornada sense guanyar dels groguets, que no passaven de l'empat sense gols davant del Sant Andreu. Els quadribarrats acumulen 180 minuts sense marcar i no acaben de distanciar-se d'un descens que demà pot quedar més a prop. Debut de Rubén Martínez a les files andreuenques. Més al nord, espectacle i remuntada: l'Olot convertia un 2-0 en contra en temps de descans en un fantàstic (per als seus interessos) 2-3. Quarta victòria en set partits per als de Rodri, aquesta a costa d'un Espanyol B que feia 11 mesos que no perdia a la Ciutat Esportiva en partit oficial.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 16:00 | Reus Deportiu-Espanyol B
Diumenge, 12:00 | Atlètic-Ilicitano
Diumenge, 12:00 | Badalona-Nàstic
Diumenge, 12:00 | Cornellà-Villarreal B
Diumenge, 12:00 | L'Hospitalet-Sant Andreu
Diumenge, 12:00 | Lleida Esportiu-Mallorca B
Diumenge, 12:00 | Mestalla-Huracán
Diumenge, 12:00 | Olot-Zaragoza B
Diumenge, 17:00 | Alcoyano-Eldense
Diumenge, 18:00 | Hércules-Olímpic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada