Etiquetes

19/1/15

Futbol Base | Resum - 17 i 18 de gener

Jornada de contrastos aquest cap de setmana al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. Resultats en mà, han estat dos dies de cara o creu, de blanc i negre: de guanyar o perdre. De fet, l'únic equip federat que va empatar el seu partit va ser el Primer Equip al camp del Nàstic. La resta, abonats als extrems. 12 victòries i 9 derrotes va ser el balanç d'una jornada de caire negatiu per als dos primers equips de la cadena de filials riberenca. Perquè el Juvenil A torna a caure en zona de descens després de perdre per la mínima, a l'Estadi, davant del Cornellà B (0-1). Els d'Angoy no van poder donar continuïtat al triomf contra el Prat i passaran la setmana en catorzè lloc.Més contundent va ser la derrota del Juvenil B a mans de l'Unió Cambrils: els de Juan Ignacio Ibarra van perdre per 0-3 i transiten per la zona tranquil·la de la taula classificatòria. Afortunadament, el contrapunt positiu l'aportava el Juvenil C d'Oriol Alcázar, que golejava el Sant Ignasi per 6-0 amb dianes de Rubén (2), Ahmad (2), Carlos i Jesús i se situa en vuitena posició després de sumar la cinquena jornada sense perdre (11 punts de 15 possibles).

Pel que fa als derbis (n'hi va haver quatre i no tres tal com indicàvem a la prèvia de divendres), els equips de l'Hospi van sortir guanyadors en tres d'aquests compromisos. L'única ensopegada la va protagonitzar l'Aleví C, que va perdre per 5-0 i és 11è del grup 2 de Primera Aleví. Millor els van anar les coses a l'Infantil D, a l'Aleví D i a l'Aleví F. Els més grans van vèncer la Unificación Bellvitge per 3-1 i agafen aire en la lluita per la permanència; gols d'Antonio, Aleix i Èric que donen la tercera victòria als de Jaime Gómez. Més clares van ser les victòries dels alevins: el 'D' de Dani Mañas va derrotar el Santa Eulàlia B per 3-0 i ocupa la setena posició mentre que l'Aleví F d'Alberto Pino derrotava l'Hospitalense per 4-0 i se situa en quarta posició al grup 1 de Tercera Aleví.

Pel que fa a la resta de partits, val la pena destacar la victòria del Benjamí A davant del Sant Gabriel B per la mínima (4-3). Els de Pau Sanroma trencaven la ratxa de cinc derrotes consecutives i són novens al grup 1 de Preferent gràcies a les dianes de Ricard i de Javier Adrián, que anotaria tres gols. Victòries també del Cadet B, que es manté líder amb un partit pendent després de vèncer la Montañesa B per 1-3; del Benjamí C, que continua rondant la zona noble de la classificació després de vèncer el Sant Ildefons B per 3-1 i de l'Aleví A, que va vèncer per la mínima el Nàstic de Manresa (2-1) en un partit que va començar amb gol del quadre bagenc i va acabar amb remuntada dels nois de Pere Romeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada