Etiquetes

17/1/15

Molt a guanyar | Club Gimnàstic - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

CLUB GIMNÀSTIC - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 18 de gener - 17:00 hores | Nou Estadi de Tarragona
Jornada 21 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Nàstic: Manolo Reina, Gerard Valentín, Mossa, Pablo Marí, Xisco Campos, Manolo Martínez, Rocha, Ferran, Lago Junior, Rayco i Marcos.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Luque, David Haro, Morgado i Joel.

Àrbitre: Carlos Álvarez Fernández (la Rioja).

Repte d'alçada, però il·lusionant, el que afrontarà el Primer Equip del Centre d'Esports l'Hospitalet demà a Tarragona. Amb ben poca cosa a perdre i molt a guanyar, l'Hospi té una pedra de toc immillorable per testar el seu bon moment de forma i millor de resultats: visitar el líder suposa una prova difícilment més complicada, més encara quan aquest líder és un dels aspirants (per no dir el més clar), a no només classificar-se per la fase d'ascens, sinó per quedar campió del grup 3 i ascendir, per fi, a la Lliga Adelante. Retornar, millor dit. Com retornen vells coneguts del Nàstic a la que un dia va ser casa seva: partit especial per Kiko Ramírez i per Jordi Jódar, però també per Aleix Coch, Èric Via, José Ángel Bueno, David Haro... i Javi Martínez. El sevillà és l'home de la setmana: ha estat el primer fitxatge de l'Hospi en aquest mercat d'hivern, ja té l'alta federativa i es troba a disposició del tècnic riberenc per poder debutar contra el seu exequip. Igual que va passar fa exactament un any amb Lucas Viale. Casualitat del món del futbol.

A diferència del curs passat, el Nàstic no s'ha hagut d'agafar a l'èpica per protagonitzar una remuntada inigualable com la de l'any passat, però els inicis tampoc han estat fàcils per una plantilla de les més potents de la categoria i que, especialment a casa, li ha costat trobar el punt de cocció ideal dels partits. En els darrers temps, però, els grana semblen haver donat amb la tecla al Nou Estadi: victòries solvents davant l'Eldense i l'Olímpic (2-0) i triomf suat i treballat contra el Villarreal B (3-2). En tres partits, set dels dotze gols que els de Vicente Moreno han marcat al Nou Estadi. Una xifra sorprenent, per pobre, si tenim en compte l'arsenal ofensiu de què disposa el quadre tarragoní i que en aquest mercat d'hivern s'ha vist encara més reforçat amb l'arribada del manacorí Xisco Muñoz. L'ex del Dinamo Tbilisi s'afegeix, doncs, als Rayco, Marcos, Lago Junior, Azkorra o Ferran. I a David Rocha: l'extremeny és, amb cinc gols, el segon màxim golejador de l'equip i els seu cinc gols han servit per donar al Nàstic cinc victòries per la mínima.  més, de cara al duel de demà Vicente Moreno podrà disposar de tota la plantilla que Marc Martínez i Azkorra ja han deixat enrere les seves lesions i tot i no tenir ritme de competició estan a disposició del tècnic de Massanassa.

Quant a l'Hospi, setmana tranquil·la al camp i moguda als despatxos. Dilluns es confirmava el que era un secret a veus: l'arribada de l'extrem andalús Javi Martínez procedent, precisament, del Nàstic. El sevillà aportarà més matisos a la parcel·la ofensiva d'un Hospi que tot i poder millorar l'encert de cara a porteria és el cinquè equip més golejador del grup 3 de Segona Divisió B. Si busquem davanter i gol, com estaran els 15 equips restants? Un gol que no ha pogut aportar Iván Carril, incorporació sonada el passat estiu i que ha passat sense destacar per l'Hospi. El gallec rescindia el seu contracte dijous passat i emprendrà una nova aventura a l'estranger. Plaça lliure per reforçar la punta d'atac riberenca tot i que, mentrestant, Kiko Ramírez podrà triar i remenar ja que en principi disposa dels 21 futbolistes en perfectes condicions, tot d'una que Iván Hammouch (encara amb fitxa federativa) va anunciar dilluns passat que deixava la pràctica del futbol. Així les coses, probablement veurem canvis en l'onze inicial que disposi Kiko Ramírez en el seu primer partit a la banqueta visitant del 'seu' Nou Estadi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada