Etiquetes

4/1/15

Valentín extremis | CE l'Hospitalet 1-0 CD Olímpic

- Un gol de Valentín Merchán en la darrera acció del partit dóna a l'Hospi tres punts d'or després d'un partit força fluix dels de Kiko Ramírez.
- L'Olímpic marxa de buit de l'Hospitalet i indignat amb l'actuació del canari Alexis Carlos Pulido Santana arran del gol riberenc, més enllà del temps d'afegit.
- Els riberencs enllacen cinc jornades sense perdre i ja són novens a la classificació.
- SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa, galeria de fotos i vídeoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET:
Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Canario (Bueno, 76'), Morgado, Èric Via (Nano, 58') i Joel (Haro, 45').

CD OLÍMPIC: Rangel, Pablo Revert, Belda Pepín, Mendoza, Acosta, Valiente, Toni Vela (Borja Mir, 81'), Dani Gómez (Mario, 84'), Víctor Ruiz (Pifarré, 65') i Cortell.

Gol:
1-0 Valentín (94').

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana (las Palmas). Ha amonestat els locals i els visitants Toni Vela (49'), Mario (84'), Acosta (86'), Belda (90'), Mendoza (93'). Al final del partit ha expulsat, per protestar, el davanter visitant Àlex Cortell i el preparador físic de l'Olímpic Javi Gómez. 

Incidències: partit corresponent a la jornada 19 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 250 espectadors. Matí assolellat i bona temperatura. A l'Hospi, Oliver i José Rodríguez han completat la convocatòria; a l'Olímpic ho han fet Jacobo i Kike Alcázar.

Guanyar. Al final la lectura esportiva al món del futbol es redueix al resultat. Que sí, que després durant la setmana el partit del cap de setmana s'analitza per veure què s'ha fet bé i què s'ha fet malament, però com deia aquell, això del futbol és un estat d'ànim i amb una victòria al sarró els dies passen més dolços que amb un empat o amb una derrota. Deia Kiko Ramírez en sala de premsa que l'Hospi havia fet el pitjor partit de l'any, de l'actual i de 2014. Totalment d'acord: els riberencs no han estat gens bé en l'enèsima primer part llançada a la brossa. Es fa difícil veure uns primera quanta-cinc minuts amb cara i ulls a l'Estadi, però també cal reconèixer que si hi ha una virtut d'aquest equip és la capacitat de madurar el partit i el rival. I que el que abans era desgràcia ara és fortuna a favor. Sense fer massa, l'Hospi ha convertit un empat insípid en un triomf que dóna ales, que l'eleva a la primera meitat de la classificació i que allarga a cinc els partits sense perdre. Avui, gràcies a Valentín Merchán el dia que feia 101 partits a la categoria.

D'inici, Kiko Ramírez ha apostat per donar continuïtat als homes que van sumar a Torrent un punt treballadíssim en el darrer partit de 2014. L'únic novetat, el retorn d'Alcaraz després del partit de sanció... en detriment de Luque, avui sancionat per l'expulsió contra Huracán. Més que respecte, cap dels dos equips ha estat especialment clarivident de cara a la porteria rival. Així, ni Rangel ni Craviotto han hagut de patir en excés quan algun dels davanters rivals buscava la seva porteria. Quant a ocasions, dues per barba i amb generositat: a l'Hospi un globus d'Alcaraz a la sortida d'un córner l'ha blocat Rangel sense complicacions (15') i minuts després, Joel Méndez ho ha provat des de la frontal amb un xut que ha marxat creuat, a la dreta del meta visitant (23'). Després, torn per un Olímpic que ha estat millor al tram final del primer acte: primer el lateral dret Pablo Revert ha provat fortuna des de la distància amb un xut que ha marxat alt (30') i poc després Belda corria una sort similar amb un xut que ha creuat en excés (33'). D'aquí al final del primer temps, res de res. Bé, sí: badalls.

La segona meitat ha començat amb novetats, ja que David Haro ha substituït Joel i ha ocupat d'inici la llança de l'atac riberenc. L'Hospi ha volgut més que al primer temps i ben aviat ha disposat d'una opció important per obrir la llauna: assistència des del darrer a Morgado, bon control del valencià i xut que pica el pal esquerre de Rangel (49'). Tot i no marcar, l'ex de l'Huracán es troba cada cop més a gust sobre la gespa i avui ha estat força actiu dins la mediocritat de l'equip. Acte seguit, Rangel blocava en dos temps un xut de Valentín des de la frontal (51') i la resposta corria abans d'arribar a l'hora de partit a càrrec de l'ex de l'Hospi Toni Vela amb un intent llunyà que marxava per sobre del travesser (56'). Ramírez feia entrar Nano en detriment de Via però seria a pilota aturada que acariciaria el gol amb un intent de gol olímpic de Canario (68').

Amb tot, la gran ocasió de la segona meitat seria per a l'Olimpic, amb un Dani Gómez que no estaria gens encertat a l'hora d'aprofitar un regal de Craviotto en una mala cessió: a porteria buida, l'avui '9' de l'Olímpic enviava la pilota fora de forma incomprensible (69'). Perdonen els de Sandroni el 0-1 i, dos minuts després, Rangel els salvava d'encaixar el primer gol gràcies a una mà brutal per salvar una gran rematada de cap de Nano (71'). El partit s'anava cuinant a foc lent, cada cop estava més obert i qualsevol podia passar. L'Hospi cremava les naus amb l'entrada de Bueno en lloc de Canario i l'Olímpic acabava per defensar el que era un bon punt. Fins a quatre grogues veuria el quadre de la Costera abans de la darrera acció del partit, absolutament determinant. Falta protestada pels visitants, ja fora de temps: Bueno l'executa, un jugador de l'Hospi la pentina i Valentín, sol al segon pal, remata l'esfèrica al fons de la xarxa per desfermar la bogeria a la gespa, a la banqueta, a la graderia... i al rival. 1-0 al 94' que donava tres punts d'or a l'Hospi i enfadava l'expedició xativina amb l'àrbitre, que al final del partit expulsava Cortell i el preparador físic arran de les protestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada