Etiquetes

8/2/15

#2bg3 | Resum de la 24a jornada

#2bg3 | Videoresum

#2bg3 | Marcadors

Espanyol B 1-3 Villarreal B (Crònica Espanyol / Villarreal)
Jairo / Fran Sol (2), Isra Puerto
Cornellà 2-1 Zaragoza B (Crònica Blog)
Óscar Muñoz, Gallar / Sergio Gil
Atlètic 3-0 Sant Andreu (Crònica Atlètic / Sant Andreu)
Tedi, Fullana, Ripoll
Badalona 1-0 l'Hospitalet (Crònica Blog)
Ferron
Mestalla 1-0 Ilicitano (Crònica Mestalla / Ilicitano)
Fer Cano
Reus 1-0 Mallorca B (Crònica Reus)
Édgar
Olot 2-1 Eldense (Crònica Olot)
Uri Santos, Musa / Perona
Alcoyano 0-0 Olímpic (Crònica Alcoyano / Olímpic)
Lleida Esportiu 1-0 Huracán (Crònica Lleida Esportiu / Huracán)
Salva Chamorro
Hércules 0-3 Nàstic (Crònica Hércules / Nàstic)
Marcos (2), Rayco

#2bg3 | Idees
El Nàstic és més equip de playoff i, a sobre, més líder. Jornada rodona per als grana, que han aprofitat el dia gran de Marcos Jiménez de la Espada per assaltar el Rico Pérez (0-3) i eixamplar les distàncies amb els seus perseguidors; feia 10 mesos i mig que el pollencí no feia més d'un gol a la Lliga i els de Vicente Moreno tenen ara el segon a quatre punts i el cinquè a nou. El millor en clau de l'Hércules, que es mantenen en zona noble tot i una nova decepció a casa. Els alacantins mantenen el punt de més sobre l'Hospi gràcies a la derrota riberenca a Badalona (1-0), però perden terreny respecte el Lleida Esportiu. Els d'Idiákez derrotaven Huracán en el retorn de Seligrat al Camp d'Esports amb un gran gol de Salva Chamorro a tocar del descans; el vuitè gol de l'oriolà eleva els de la Terra Ferma (31 punts de 39 a casa) a la segona plaça i avança els valencians. L'anècdota l'ha protagonitzada Seligrat amb un doble canvi a la primera meitat, tot just després del gol.

Les derrotes d'Huracán i Hércules donen aire als equips que arriben des de la zona baixa. A banda del Badalona, Reus, Olot i Villarreal B somriuren després d'una jornada gairebé rodona. A Reus, a més, amb el plus que dóna fer el gol al temps de descompte: Édgar ha superat Royo al minut 93 i ha tornat a allargar el crèdit de Natxo González davant d'un Mallorca B que continua negat a domicili. També ha hagut de patir l'Olot davant l'Eldense; ha acabat amb 10 homes i tot i disposar d'un 2-0 a favor gràcies a una diana d'Uri Santos i a l'estrena de Musa Bandeh com a golejador de bronze ha acabat demanant l'hora pel gol blaugrana de Jorge Perona. Rodri es manté invicte a casa des que va arribar i l'Eldense perd en Lliga 6 jornades després. També trencava la seva ratxa el Villarreal B: 4 mesos després guanyava a domicili i, cinc partits més tard, tornava a guanyar. Ho feia com ja és habitual a Sant Adrià: remuntant. 12è gol de Jairo per avançar els de Planagumà i doblet de Fran Sol i gol d'Isra Puerto per completar un 1-3 que preocupa, especialment en l'aspecte defensiu, en un Espanyol B que ja ha encaixat 30 gols.

I per sota, el futur de tres equips pinta cada cop més negre. El que més, el d'un Ilicitano que ha perdut per la mínima a Paterna per culpa d'un gol de Fer Cano; aire per al Mestalla i tretzena jornada sense guanyar dels de Vicente Mir, que ja tenen la primera referència de salvació a vuit punts. A quatre la té el Zaragoza B després de veure com el Cornellà li remuntava el gol inicial de Sergio Gil; la pitjor notícia, de llarg, era la greu lesió de Jorge Ortí en un partit accidentat per al filial. Per la seva banda, el Cornellà continua en zona de descens però avança un Sant Andreu que acumula 451 minuts de joc sense marcar. Nova desfeta aquest diumenge, en aquest cas a Son Malferit: l'Atlètic fa cinc partits oficials que no perd i, a més, surt del descens amb el primer gol del croat Tedi amb els blanc-i-blaus; després, Fullana de penal (vuitè del curs a favor dels palmesans) i Miquel Ripoll (cinquè gol del curs) arrodonien la victòria d'un Atlètic que viurà la setmana dos punts per sobre de la promoció de descens. I amb tres punts menys que l'Olímpic, que enllaça quatre jornades sense perdre amb l'empat sense gols a Alcoi. Óscar Cano manté el seu lloc a la banqueta del Collao tot i sumar la sisena jornada consecutiva sense guanyar.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 18:00 | Huracán-Olot
Dissabte, 18:00 | Villarreal B-Badalona
Diumenge, 11:30 | Zaragoza B-Espanyol B
Diumenge, 12:00 | Ilicitano-Alcoyano
Diumenge, 12:00 | L'HOSPITALET-Atlètic
Diumenge, 12:00 | Mallorca B-Cornellà
Diumenge, 12:00 | Nàstic-Mestalla
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu-Hércules
Diumenge, 16:30 | Olímpic-Lleida Esportiu
Diumenge, 17:00 | Eldense-Reus Deportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada