Etiquetes

24/2/15

Futbol Base | Resum, 21 i 22 de febrer

El Benjamí B de l'Hospi celebra el 5-0 davant l'Espanyol C
Balanç de nou victòries, tres empats i vuit derrotes per al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet en la primera jornada després de l'aturada de Carnestoltes. En primer lloc, cal fer una correcció: l'Aleví E riberenc no va tenir partit finalment, a causa de la retirada de la competició del seu rival, els Salesians d'Horta. Ara els de Dani Giménez són segons perquè el líder, la Montañesa B, té un average general d'un gol més que l'Hospi... i en dues setmanes, visitarà l'Estadi. Una de les bones notícies de la jornada la va protagonitzar el Cadet A, que continua en línia ascendent després d'imposar-se al Santboià per 1-3 en un partit, però, molt més complicat del que pugui semblar. I és que l'equip de David Sánchez va començar perdent amb un gol dels locals a 19 minuts del final, però la reacció va arribar a temps: Brahem, Kevin i Marçal van fer tres gols en 10 minuts i deixen l'equip, amb 25 punts, en sisena posició a la classificació.

Va ser una jornada força productiva per als cadets, ja que tres dels quatre van guanyar. A banda del Cadet A, el Cadet B i el Cadet D també van treure endavant els seus partits amb relativa facilitat. El 'B' de Javier Jové continua la seva marxa triomfal i diumenge va imposar-se al Catalònia C per 3-0 amb gols de Pau, Patricio i Martí (pp); els riberencs es mantenen líders destacats amb 51 punts de 51 possibles, amb 11 d'avantatge respecte l'Hermés, segon classificat. També es manté amunt el Cadet B; els de Jesualdo Escribá van golejar a domicili el Piferrer per 0-5 en el darrer partit de la jornada i continuen quarts... però més a prop del tercer, un Sants D que perdia el seu partit al camp del líder. Quant a l'Hospi, gols de Renzo (2), Eloi, Víctor i Álex per donar la primera victòria a domicili des del mes de novembre (s'havien guanyat els tres primers partits lluny de l'Estadi).

Positiva també va ser la jornada per als més petits, els Benjamins. Tres victòries i un empat amb el 0-6 de l'A al camp del Can Anglada com a nota destacada. Els de Pau Sanroma són vuitens i mantenen el seu paper de millor visitant que de local gràcies als gols de Max (2), Ricard, Pol, Marcos i Iván. També va ser brillant el partit del Benjamí B, que va golejar tot un Espanyol C per 5-0. Els de Javi Eslava escalen fins la vuitena posició gràcies als gols de Javier Adrián (que en va fer 4) i d'Izan Rodríguez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada