Etiquetes

2/2/15

Futbol Base | Resum - 31 de gener i 1 de febrer

Balanç de set victòries, cinc empats i nou derrotes en un cap de setmana irregular pel que fa als resultats dels equips federats del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. El Juvenil A continua en zona de perill després de perdre per 0-3 davant del Girona, màxim aspirant a retornar a Divisió d'Honor Juvenil. Els d'Angoy es mantenen fora de les places de descens però empatats amb el primer equip que baixaria a dia d'avui, el Mollet. Un Hospi que la propera jornada té un partit clau al camp del cuer, la Blanca Subur, abans d'afrontar la ja tradicional aturada de Carnestoltes; una victòria a Sitges donaria aire a un Hospi que suma tres jornades sense guanyar. Tampoc passa pel seu millor moment un Juvenil B que dissabte perdia per 2-0 al camp del Sant Ildefons; els de Juan Ignacio Ibarra són vuitens amb 23 punts i encara no han guanyat ni marcat en aquest 2015. Millor van les coses per al Juvenil C, però: els d'Oriol Alcázar van empatar a Premià (2-2) amb un doblet de Carlos Gómez, avancen l'Hermes a la taula i ja són setens al grup 4 de Preferent.

La victòria més convincent del cap de setmana la va tornar a protagonitzar el Cadet B, imparable des de la primera jornada. La catorzena víctima del curs va ser la PB Barcino, cinquena fins dissabte, que va caure derrotada per 0-6 a mans dels nois de Javier Jové. Dianes de Pedro, Xavi, Víctor, Patricio i Dennis (i una altra dels locals en pròpia porta) que eleven l'Hospi als 42 punts, cinc més que el segon classificat, un Hermes que a més ha jugat un partit més. Igualment important va ser la victòria a domicili del Benjamí A, que s'imposava per 2-4 a l'Europa a l'Àliga. Els de Pau Sanroma sumen 21 punts i s'allunyen de la zona perillosa després de derrotar un rival de la zona alta amb els gols de Max, Ricard, Marcos i Javi. A més, l'Hospi va haver de capgirar el gol inicial dels graciencs, que complicava l'inici d'un partit que es preveia ben complicat.

Pel que fa als alevins, la jornada no va ser massa productiva ja que dels sis equips només un, l'Aleví E de Dani Giménez, va vèncer en el seu partit. Els riberencs van superar la PB Cinc Copes B per 1-5 amb gols d'Alseny (3), Marc i David; desena victòria consecutiva que els manté en segona posició, empatats amb una Montañesa B que derrotava la PB Villaverde-Penitents per un contundent 0-14. Més preocupant és la situació dels dos alevins de Preferent: l'Aleví A perdia per 2-0 a Gavà i segueix en zona de descens; també cau en zona vermella l'Aleví B, que perdia davant d'un rival directe com és el Sant Cugat B per un contundent 1-6. Pel que fa als derbis, el Benjamí C va perdre per 2-3 amb la Fundació Hospi Atlètic mentre que el Benjamí D derrotava l'Hospitalense per 4-0 i és desè al grup 8 de Tercera Aleví.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada