Etiquetes

9/2/15

Futbol Base | Resum - 7 i 8 de febrer

Balanç de 10 victòries, 5 empats i 6 derrotes en el darrer cap de setmana de competició per als equips del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet abans de la ja clàssica aturada (i potser un pèl innecessària) aturada de Carnestoltes d'aquest dissabte i diumenge. Dissabte a l'Estadi va tenir feina -va haver de remuntar un marcador advers- el Cadet D. Els de Jesualdo Escribá veien com la Florida agafava avantatge en el derbi amb un gran gol de falta de Franco. El domini local a la segona meitat acabaria per trobar premi en una acció en què l'àrbitre assenyalava penal a favor de l'Hospi, una pena màxima que transformava García (62'). Set minuts després, era Álex Úbeda qui completava la remuntada en establir el 2-1 definitiu, un resultat que situa l'Hospi quart amb 31 punts després de la derrota del Vila Olímpica al camp del segon classificat, el Singuerlín. Molt menys va haver de patir el Cadet B de Javier Jové, que va encetar la segona volta amb una victòria còmoda al Parc de la Catalana; triomf per 0-5 davant la Barceloneta amb dianes de Dennis (2), Andrés Elian, Xavi i Vinicius, que donaven als riberencs la setzena victòria del curs... en setze jornades disputades.

Imatge d'arxiu. En aquest camp ha renascut el Juvenil A de l'Hospi
Gairebé la meitat d'equips de l'Hospi van guanyar i probablement la millor notícia hagi estat l'estrena amb victòria de Jordi Galera al capdavant del Juvenil A. L'Hospi tenia un duel vital a Sitges, al camp del cuer. La Blanca Subur s'avançava al marcador amb l'1-0 amb què acabaria la primera meitat, però els riberencs reaccionarien de forma fantàstic amb tres gols consecutius, obra de Joan Cunillera, Joan Martínez (darrer fitxatge riberenc -torna al club-) i Marc Casares. Tres homes que ja hi eren el curs passat encarrilaven un triomf que ha certificat Cunillera amb el 2-4 definitiu. Els riberencs avantatgen en tres punts el Mollet i el Gavà, que marquen a dia d'avui la zona de descens i se situen a dos de l'EF Mataró, proper rival a l'Estadi d'aquí a dues setmanes.

Per la seva banda l'Infantil D sumava també dissabte un importantíssim triomf en la seva lluita per la permanència. L'equip de Dani Giménez derrotava per la mínima el Marianao Poblet (4-3) en un partit en què Marco Ramírez, autor de tres gols, seria el jugador més destacat d'un Hospi que ja suma quatre partits seguits sense perdre (dues victòries i dos empats). De fet, els riberencs ja tenen 15 punts i s'enganxen als equips que el precedeixen a la classificació: sense anar més lluny el 13è, l'Almeda, ja només l'avantatja en un punt (en tenen 16, els de Cornellà). I és que ha estat un cap de setmana productiu per al tècnic de l'Infantil D, que alhora també ho es de l'Aleví E. Onzena victòria consecutiva de la temporada i ben sonada: l'Hospi guanyava per 0-18 la PB Villaverde-Penitents i se situava com a líder del grup 18 de Segona Aleví amb tres punts més que la Montañesa, que compta amb un partit menys disputat.

Menys fortuna tindria dissabte el Benjamí D, que s'enfrontava a un bon rival com el Turó Peira. Els barcelonins acabarien guanyant per 0-2 en un partit que van dominar des de l'inici tot i els esforços de l'equip de Josep Carles Parés, que és desè amb 18 punts. L'únic triomf dels més petits va córrer a càrrec del Benjamí B que dirigeix Javi Eslava; els riberencs van guanyar per 1-4 al camp de la Unificación Ciudad Meridiana i també són desens però amb 17 punts. Gols d'Iker, Iván i Jan i un altre dels barcelonins en pròpia porteria donaven a l'Hospi la segona victòria del curs lluny de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Per la seva banda el Benjamí C va empatar (1-1) amb la PBiB Sant Feliu; podeu llegir la crònica si cliqueu l'enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada