Etiquetes

8/2/15

Massa càstig | CF Badalona 1-0 CE l'Hospitalet

- Un regal defensiu dóna tres punts al Badalona i l'Hospi torna a caure derrotat després de nou jornades invicte.
- Bon partit dels riberencs, que han gaudit de nombroses ocasions de gols però que no han topat amb els pals, amb Marcos i amb alguna decisió discutible de l'àrbitre.
- L'Hospitalet marxa amb bones sensacions tot i la derrota. Bon joc, millor actitud i l'equip que manté la cinquena posició.
- SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa, galeria d'imatges i vídeoresum.

FITXA TÈCNICA

CF BADALONA:
Marcos, Álvaro Vega, Sierra, Amantini (Lulu, 59'), Fran Grima, Prior, Toni Lao, Raúl Torres, Abraham (Ponzio, 87'), Xavi Ferron (Carracedo, 68') i Marc Mas.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, José Rodríguez, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi (Luque, 62'), Canario, Morgado (Joel, 76'), Javi Martínez (Boris, 62') i David Haro.

Gol: 1-0 Ferron (36').

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Aragó). Ha amonestat els locals Amantini (32'), Sierra (34'), Álvaro Vega (44') i Prior (78') i els visitants José Rodríguez (38'), Morgado (41') i Agus (78').

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Camp Municipal de Badalona davant d'uns 700 espectadors. Matí fresc i assolellat a Badalona. A l'Hospi, Oliver i Nacho López han completat la convocatòria; al Badalona ho han fet Sergio López i Fran Bea.

Derrota dolça. Perdre mai és un plat de bon gust però posats a fer-ho, millor si és amb el cap ben alt i havent-ho donat tot que no pas d'una altra forma. L'Hospi s'ha deixat la pell aquest matí a Badalona. Per ocasions, els de Kiko Ramírez potser han merescut un premi millor que una escarransida derrota fruit d'un regal defensiu en una acció que s'originava en un servei de porteria. Però tornem a l'etern debat dels mèrits al món del futbol: igual d'injust o just resulta fallar una ocasió a que l'aturi el porter el rival, o que el travesser s'interposi en el camí del gol. L'Hospi ha perdonat amb el partit empatat, ha concedit un gol en el pitjor tram de joc del partit però ha sabut reaccionar i ha fet un monòleg en una segona meitat on el Badalona amb prou feines ha sortit del seu terreny de joc. Vaja, que tot i la derrota els motius per creure en aquest equip són, fins i tot, més dels que teníem fa vuit dies a Vila-real. Sensacions que endolceixen una ensopegada que de no haver arribat haurien catapultat l'Hospi a la zona noble. Ara tot s'estreny però és que encara queda tant...

Com ja es preveia, José Rodríguez ha ocupat el lateral dret riberenc en substitució d'un Peque que avui ha descansat per sanció; en paral·lel, Canario ha ocupat el lloc de Miguel Ángel Luque en un onze titular que ha repetit nou elements dels que van partir d'inici al Mini Estadi dissabte passat. Contra tot pronòstic, el Badalona no ha començat el partit especialment intens i això ho ha aprofitat l'Hospi per prendre el control del matx des dels primers compassos. Primers minuts de control de l'esfèrica i arribada a línia de fons però sense rematada. Després, sense encert: el que no ha tingut Vivi per enviar al fons de la xarxa un regal inesperat d'Amantini, que ha refusat malament una pilota a l'interior de l'àrea (11'). Minuts després ha estat Alcaraz qui ha posat a prova Marcos amb un llançament de falta massa centrat (22'). L'Hospi controlava  mentre el Badalona no dubtava d'actuar amb duresa, permesa per l'àrbitre Usón Rosel... fins que se li ha escalfat el canell.

L'aragonès ha mostrat cinc grogues al darrer quart d'hora del primer temps, algunes justes i d'altres per compensar, en una fase que ha coincidit amb el millor moment dels locals al camp. Els escapulats han forçat dues errades defensives de l'Hospi: en la primera la pilota ha marxat fora per poc després d'un malentès entre Craviotto i la defensa (25') i, just després que el lleidatà posés una mà salvadora per impedir que una centrada enverinada de Ferron acabés a dins (32'), el mateix Xavi Ferron ha aprofitat un servei de porta llarg de Marcos per beneficiar-se d'una errada en el control de la defensa riberenca, plantar-se sol davant Craviotto i batre'l per sota tot fent pujar a l'electrònic l'única diana del partit (36'). I encara ha tingut sort un Hospi que ha quedat estabornit pel gol i per les tarascades dels locals. Amb tot un David Haro menys lluït que en d'altres partits també ha volgut posar a prova Marcos en la penúltima acció de la primera meitat (44').

A la represa els rols quedaven clars i s'havien d'accentuar, però el Badalona no ha renunciat d'inici a caçar algun contracop per encarrilar el triomf. Ho hauria pogut fer Abraham (per sort ben lligat avui), que ha enviat als núvols una bona centrada de Ferron (52'). Ha estat un miratge ja que el que restava de partit ha estat un autèntic monòleg d'un Hospi que ha estat incansable en la recerca d'un gol de l'empat que no ha pogut arribat. I no ha fet, per exemple, perquè el xut de Rubén Alcaraz al minut 56 ha picat al travesser després de tocar en un defensa local. Era la primera opció clara d'un segon temps en què l'Hospi ha tancat el Badalona a la seva àrea i en què Kiko Ramírez ha fet debutar Boris en un doble canvi on juntament amb Luque han substituït Javi Martínez i Vivi. L'ex del Rubí ha estat a punt d'empatar en la primera pilota que ha tocat, però la seva canonada l'ha enviada a córner Marcos Pérez en una gran intervenció (64').

Desgraciadament, l'Hospi no ha sabut treure rendiment de les nombroses accions a pilota aturada de què ha disposat, ja siguin serveis de cantonada o faltes laterals. En una d'aquestes, Agus ha disposat d'una posició franca per a rematar però el seu xut ha marxat alt (73'). Ramírez ha fet entrar Joel per Morgado en el darrer canvi i el partit ha augmentat en voltatge. En gran part, pel penal no assenyalat sobre Boris al minut 77 i, després, per la picabaralla entre Prior i Agus que ha acabat amb una groga per a cadascú (78'). El Badalona ha mirat d'aprofitar els espais cada cop més grans que deixava l'Hospi al darrere, tot aprofitant que Agus ja s'havia convertit en un altre davanter centre. L'extremeny ha estat protagonista del tram final amb una nova rematada des del cor de l'àrea que ha marxat per sobre del travesser (85') però, sobretot, per ser objecte d'una agafada dins l'àrea del Badalona que Usón Rosel no ha volgut (o no ha cregut convenient) assenyalar (91'). Potser és que, simplement, no era el dia de l'Hospi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada