Etiquetes

9/3/15

#2bg3 | Resum de la 28a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Mallorca B 1-0 Villarreal B (Crònica Villarreal)
Brandon
Olot 1-2 Nàstic (Crònica Olot / Nàstic)
Germán / Xisco Campos, Rayco
Zaragoza B 2-1 Eldense (Crònica Zaragoza)
Lafita, Carlos Esteve / Sergi Guardiola
Mestalla 2-0 Badalona (Crònica Mestalla / Badalona)
Álvaro Vega (pp), Rafa Mir
Espanyol B 1-1 Huracán (Crònica Espanyol / Huracán)
Mamadou / Jesús Rubio
Hércules 3-0 Atlètic (Crònica Hércules / Atlètic)
Portillo, Atienza, Quero
Reus Deportiu 4-1 Ilicitano (Crònica Reus / Ilicitano)
Sellarès, Rafa Gálvez (pp), Masqué (2) / Moha
Alcoyano 0-0 l'Hospitalet (Crònica Blog)
Lleida Esportiu 3-2 Sant Andreu (Crònica Lleida Esportiu / Sant Andreu)
Salva Chamorro (2), Albistegi / Pau Bosch (pp), Rubén Martínez
Cornellà 3-1 Olímpic (Crònica Cornellà)
Óscar Muñoz, Kike Alcázar (pp), Enric / Vaquero

#2bg3 | Idees
Imatge: Judit Andreu
De mica en mica s'omple la pica i la del Lleida Esportiu però, sobretot, la del Nàstic, cada cop tenen més aigua de playoff. Els dos primers classificats de #2bg3 van haver de partir per guanyar els seus partits però, què coi, això és Segona B. Els de Vicente Moreno van haver de capgirar un 1-0 advers a Olot en un partit marcat per l'estratègia, ja que els tres gols es van marcar a la sortida d'un córner. Xisco Campos va estrenar compte golejador i Rayco va arribar a la desena de gols. L'Olot enllaça quatre partits sense vèncer en caure contra el millor visitant del grup, el Nàstic. El millor local continua sent un Lleida Esportiu que va acabar demanant l'hora contra el Sant Andreu. I això que un doblet de Salva Chamorro (ja en duu tretze) i el cinquè d'Albistegi sentenciaven els quadribarrats, que van resorgir amb dos gols al final que els van fer somiar amb l'empat. Completen la zona noble l'Huracán, que va puntuar a Sant Adrià (1-1) gràcies a un penal transformat per Javi Rubio i que ja acumula cinc sortides sense guanyar; el Reus manté la quarta plaça després de passar per sobre de l'Ilicitano en un partit que va aplanar Sellarès en la primera acció del partit i en què Masqué, amb dos gols, va ser figura destacada. L'Ilicitano, camí de l'any sense guanyar a domicili.

Els franjaverda tanquen la classificació amb 22 punts, a vuit d'una plaça de promoció de descens que ocupa el Cornellà. Els verds superen l'Eldense per l'average particular després de derrotar l'Olímpic per 3-1 en un partit complicat. Precisament a Elda es produïa aquest dilluns la notícia: Toni Aparicio deixava de ser l'entrenador blaugrana després de la derrota de dissabte a la Romareda contra un Zaragoza B que va salvar el seu primer match ball en clau de descens gràcies als gols de Nacho Lafita i de Carlos Esteve. En qüestió de dos punts, quatre equips viatgen entre les posicions 16 i 19 d'una zona vermella d'on vol fugir un Atlètic Balears que va tenir un inici caòtic a Alacant; dos gols de Portillo i Atienza als primers cinc minuts de partit van provocar la segona derrota seguida de Siviero a la banqueta balearica; segona victòria seguida a casa d'un Hércules que és cinquè a la Lliga mentre l'Atlètic passa la setmana quatre per sobre del descens.

Quant a la resta de resultats, l'Alcoyano i l'Hospi van mig aprofitar diumenge l'ensopegada de dissabte del Villarreal B. Els groguets, en un partit intens i dur, van caure derrotats per la mínima a Mallorca, per culpa del setè gol de Brandon aquesta temporada. Primer derrota a domicili dels de Paco López en aquesta segona volta i 13 de 15 per als d'Olaizola a casa en aquest 2015. Al Villarreal B l'avancen un Hospi que és setè i un Alcoyano que es situa vuitè després de repartir-se els punts i l'absència de gols al Collao en un partit de poques ocasions, marcat per l'expulsió d'Alcaraz a la segona part. Els de Sempere se situen a un punt del Badalona, equip al qual visiten aquest diumenge i que dissabte perdia el seu segon desplaçament consecutiu a mans del Mestalla. Gols d'Álvaro Vega en pròpia porta i de Rafa Mir, que estrenava compte golejador amb el filial che. El Mestalla continua fent de l'Antonio Puchades un autèntic fortí.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 17:00 | Huracán - Zaragoza B
Dissabte, 18:00 | Villarreal B - Hércules 
Diumenge, 12:00 | Atlètic - Mestalla
Diumenge, 12:00 | Badalona - Alcoyano
Diumenge, 12:00 | Eldense - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Cornellà
Diumenge, 12:00 | L'Hospitalet - Lleida Esportiu 
Diumenge, 12:00 | Nàstic - Reus Deportiu
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Olot
Diumenge, 17:00 | Olímpic - Espanyol B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada