Etiquetes

16/3/15

#2bg3 | Resum de la 29a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Huracán 2-1 Zaragoza B (Crònica Huracán / Zaragoza)
Javi Navarro, Amarilla / Kilian
Villarreal B 0-1 Hércules (Crònica Villarreal / Hércules)
Miñano
Atlètic 0-1 Mestalla (Crònica Atlètic / Mestalla)
Nando
Badalona 0-0 Alcoyano (Crònica Badalona / Alcoyano)
Eldense 3-0 Mallorca B
Chupe (2), Guardiola
Ilicitano 1-1 Cornellà (Crònica Ilicitano / Cornellà)
Mario Arques / Óscar Muñoz
L'Hospitalet 0-1 Lleida Esportiu (Crònica Blog)
Forniès
Nàstic 1-0 Reus Deportiu (Crònica Nàstic / Reus)
Pablo Marí
Sant Andreu 1-2 Olot (Crònica Sant Andreu / Olot)
Azparren / Germán, Robert
Olímpic 1-0 Espanyol B (Crònica Espanyol)
Vaquero

#2bg3 | Idees
Imatge: Esports del Camp
Es disparen. La primera plaça sembla cosa de dos i les altres dues places, cosa de tres. La zona alta es va aclarint amb el pas dels partits i aquest cap de setmana en vam tenir una bona mostra. El Nàstic arriba als 58 punts després d'haver passat amb solvència dos partits d'alçada al Nou Estadi i una visita exigent a Olot. Ahir els de Vicente Moreno en feien prou amb el segon gol seguit a casa de Pablo Marí per desfer-se d'un Reus que cau de la zona de privilegi. Els de Natxo González queden ara a 13 punts dels grana, la distància més àmplia a #2bg3 entre cinquè i primer classificats des de finals de març de 2012 (quan l'Atlètic avantatjava Huracán en 14 punts). Els tarragonins mantenen quatre punts de marge respecte el Lleida Esportiu; el millor local del grup també ha arrencat a domicili i ahir va ser pràctic i encertat a l'Hospitalet, on un gol de Forniès va deixar tocat un hipotètic rival en la lluita pel playoff. Els riberencs tenen 41 punts, sis menys que un Hércules que recupera plaça privilegiada després de fer bo a Vila-real el primer gol del curs de José Luís Miñano. Segon triomf seguit de l'Hércules, que també allunya un rival directe com és el filial groguet. Els de Manolo Herrero són quarts, tot just tres punts per darrere d'un Huracán que havia de capgirar el gol inicial, de penal, de Kilian pel Zaragoza B. Després, Javi Navarro i l'incombustible Amarilla posaven ordre i mantenien la condició de fortí del San Gregorio de Torrent.

Els aragonesos són un dels quatre equips que a dia d'avui baixarien a Tercera Divisió. Cap d'aquests equips va vèncer el cap de setmana, principalment perquè dos d'ells s'enfrontaven i van empatar. Partit d'alt voltatge a Elx, amb repartiment de punts (1-1) entre Ilicitano i Cornellà. Tots dos equips van acabar amb 10, els dos tècnics es van encarar en algun moment del partit, Vicente Mir va acabar expulsat i Óscar Muñoz va fallar un penal. De tot, mentre el Cornellà allarga a X els partits sense guanyar a domicili. Dramàtic, també, va ser el desenllaç del Sant Andreu-Olot. Els quadribarrats van dominar el marcador durant bona part del matx amb el primer gol del curs d'Azparren, però les dianes tardanes de Germán i Robert Simón, ja en l'afegit, van deixar tocats els de Miguel Álvarez, a cinc punts de la primera referència de possible permanència. Aquesta la marca l'Eldense, que va desfer-se sense gaire problemes del Mallorca B per 3-0. Abans de la mitja hora de partit, Chupe ja havia fet un doblet i el novè gol de Sergi Guardiola va tancar el marcador per als de Rubén Albés, que tornava a la banqueta blaugrana.

Pel que fa a la resta de la jornada, a Son Malferit un gol matiner de Nando servia per al Mestalla per trencar la mala ratxa a domicili i sumat tres punts d'or a costa d'un Atlètic Balears que després de la reacció tot coincidint amb l'arribada de Siviero ha enllaçat tres partits sense marcar, amb derrota, que el situen només un punt per sobre de l'Eldense. El Mestalla vola, com l'Olímpic, que va tornar a confiar en els onze metres per solucionar el seu compromís davant l'Espanyol B. Amb polèmica, als de Xàtiva els xiulaven la vuitena pena màxima favorable aquesta temporada; la transformava Álex Vaquero per elevar els de Sandroni (sisè millor equip de la segona volta) als 38 punts, a només dos d'un Espanyol B absolutament encallat a domicili. Finalment, l'únic empat sense gols de la jornada el van protagonitzar a Montigalà el Badalona i l'Alcoyano; repartiment de punts que deixa contents Hércules i Reus, que veuen com dos hipotètics rivals en la lluita pel playoff no acaben d'avançar.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 12:00 | Mallorca B - Huracán  
Dissabte, 16:00 | Zaragoza B - Olímpic
Dissabte, 17:00 | Mestalla - Hércules
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Ilicitano
Diumenge, 12:00 | Alcoyano - Atlètic
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Sant Andreu
Diumenge, 16:30 | Olot - l'Hospitalet
Diumenge, 17:00 | Eldense - Villarreal B
Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu - Badalona
Diumenge, 18:00 | Cornellà - Nàstic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada