Etiquetes

16/3/15

Futbol Base | Resum - 14 i 15 de març

Balanç de nou victòries, quatre empats i sis derrotes al cap de setmana del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. Dos equips, però, van quedar-se sense competició oficial: el Benjamí D ja ho sabia prèviament, ja que el fet de ser en un grup senar l'obligava a descansar aquest cap de setmana. Per la seva banda, l'Infantil A rebia a darrera hora la petició del Vilassar de Mar per ajornar el duel que havien de jugar ahir diumenge a l'Estadi, petició que els riberencs van acceptar de bon grat; caldrà, doncs, trobar una nova data per disputar aquest encontre entre els maresmencs i els d'Enrique Lamas, que ocupen la quarta posició al grup 4 de Preferent Infantil. Quatre, també, són les victòries consecutives que acumula un Cadet A que després d'un període d'adaptació sembla haver posat la cinquena marxa. Els de David Sánchez van haver de patir de valent dissabte a la Verneda, però un gol de Brahem a set minuts del final va donar tres punts d'or als riberencs, que es mantenen cinquens però que han reduït a cinc la distància amb la Unificació Llefià, segona i equip que, ara mateix, pujaria a Divisió d'Honor Cadet. La bona ratxa ha servit als riberencs per agafar coixí abans de rebre la setmana vinent l'Espanyol B, líder destacadíssim amb 58 punts de 60 possibles sumats.

Dues victòries i 17 gols en dos partits han donat aire a l'Aleví B d'Óscar Carrasco, que és onzè i agafa perspectiva positiva respecte la zona vermella. Dissabte, els riberencs es desfeien de l'Europa per un contundent 6-2 gràcies als gols de Joel Ruiz (3), Xavi, Takeru i Antony i, a més, aprofitaven les derrotes de Tecnofútbol, Mollet i Fundació Grama, rivals en la lluita per la salvació. Una fita per la qual també lluita el Juvenil A de l'Hospi; els de Jordi Galera empataven ahir diumenge (1-1) al camp del Vila Olímpica, que s'avançava al primer minut de partit. L'Hospi, que acabaria amb 10 homes, empataria mitjançant Marc Casares. Punt insuficient per als riberencs després del 3-0 de Mollet al Prat, un resultat que situa l'Hospi 14è, en posició de descens a Preferent Juvenil. I és que amb tres catalans de Divisió d'Honor en zona de descens a Lliga Nacional, el cinquè per la cua també acabaria baixant si Lleida Esportiu o Badalona no aconsegueixen clavar el Zaragoza en zona de descens (Mercantil i Jàbac i Terrassa ho tenen complicat a manca de quatre jornades per cloure el Campionat).

Per la seva banda, els tres líders del Futbol Base riberenc van mantenir el seu lloc de privilegi amb més o menys patiment. Els imparables, el Cadet B de Javier Jové, van sumar el 20è triomf seguit a costa de l'Europa B (4-1) i a més amplien la distància amb el segon classificat fins als 20 punts (gols de Xavi Torres -2-, Guillem i Pedro). Dissabte, l'Infantil C de David Méndez derrotava amb solvència l'Horta (4-0) i es manté primer empatat a 52 punts amb el Júpiter, segon classificat (gols de Dani -2-, Aleix i Sergi). Molt més va haver de patir l'Aleví E per derrotar el Lloreda (4-3). Els de Dani Giménez continuen líders després de sumar la catorzena victòria consecutiva amb gols de Xavi (3) i Djiby. Finalment, cal destacar també el triomf més ampli de la jornada, que va córrer a càrrec del Cadet D: els nois de Jesualdo Escribá van desfer-se de la PB Villaverde-Penitents per un clar 12-0 i ocupen la tercera posició al grup 17 de Segona Cadet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada